fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kurtköy MBA Okulları Anadolu Lisesi

Özel Kurtköy MBA Okulları Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Kurtköy MBA Okulları Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Kurtköy MBA Okulları Anadolu ve Fen Lisesi, İstanbul'un Pendik ilçesinde eğitim vermektedir. Medicana Grup'a bağlı olarak hizmet veren bu kurum, çağdaş, Atatürk'ün izinde, cumhuriyetin laik düzenini benimsemiş, özgün fikir üretebilen, yaratıcı ve üretken öğrenciler yetiştirmektedir. Aynı zamanda kurumun asıl amacı; geleceğe alanında uzman, 21. yüzyıl becerilerine sahip, ahlaklı ve kültürlü bireyler yetiştirirken, teknolojiyi takip eden ve doğru kullanan bireyleri geleceğe taşımaktır. Okulda disiplin ön planda gelen kurallardandır. Disiplin korku ve tehdide değil, saygı ve sevgiye dayanmaktadır. Kurum, üniversite sınavlarında büyük başarılara imza atmakta ve öğrencilerini en iyi üniversitelere yerleştirmektedir. 9. sınıfta başlayan hazırlık programında takviye kursu, etütler, çalışma kampları ile öğrencilere eksiksiz bir hazırlık süreci sunmakta, sınav bilinci oluşturmaktadır. Düzenli yapılan deneme sınavları ve etkin öğrenci değerlendirme sistemiyle öğrencilerin gelişimi anbean takip edilmektedir. Böylece 12. sınıfa akademik alt yapısı sağlam öğrenciler hazırlamaktadır. Rehberlik ve kariyer ofisleriyle lise alan seçiminden üniversite bölüm tercihi ve meslek seçimine uzanan kariyer yolculuğu sürecinde öğrencilere her konuda destek olmaya devam edilmektedir.
Özel Kurtköy MBA Okulları Anadolu Lisesi, MBA Plus programıyla öğrencilere öğrendikleri bilgileri güncel hayatla ilişkilendirebilme yetisi kazandırarak aktif ve kalıcı öğrenmeyi sağlamaktadır. Bunun yanı sıra okulda kurulan yetenek ve beceri atölyeleriyle öğrenciler bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda kendilerini geliştirme fırsatı yakalamaktadır.
Bilimsel yabancı dil ağırlıklı, laboratuvar uygulama derslerinin yoğun olarak verildiği, proje tabanlı, yabancı dilde bilimsel makale yazıp sunabilme yetisi kazandırılmaktadır. Bu bağlamda kurum; bilgiyi üretecek ve yayacak düzeyde bilim ve fen insanları yetiştirme hedefini gerçekleştirmektir.
Özel Kurtköy MBA Okulları Anadolu Lisesi'nde Öğrenci Senatosu Next Gen Bütünsel Gelişim Sertifika Programı yaşayarak öğrenme için gerekli zemini hazırlar. Cİ Programı'yla öğrencilere toplumsal sorumluluk bilincini, kurumsal ve uygulamalı olarak kazandırmak ve öğrencileri işbirliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerini geliştirmek adına topluma hizmet programı okulun müfredatında önemli yer tutmaktadır. Cİ dersini alan öğrenciler, yerel ve evrensel sorunlara karşı duyarlı çözüm üreten ve çözümde aktif rol alan , projeler geliştiren, işbirliği içerisinde çalışabilen ve yaratıcı düşünme yetisi gelişmiş bireyler olmaktadır. Özel Kurtköy MBA Okulları Anadolu Lisesi, iyi insan yetiştirme felsefesinde öğrencilerin edindiği yetilerle yaşama doğrudan fayda sağlayan bir ortam oluşturmaktadır. Gençlerin hayallerinin, yeteneklerinin geliştirilmesi ve girişimcilik yönlerinin desteklenmesi adına birçok proje ve ARGE faaliyetleri yürütülmektedir. MBA Sociable Talks buluşmalarıyla, öğrencilere hayatın sınavdan veya bir iş görüşmesinden ibaret olmadığı belirtilmektedir.

Özel Kurtköy MBA Okulları Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kurtköy MBA Okulları Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kurtköy MBA Okulları Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Harmandere Mah. Petek Sok. No:6/A, Pendik / İstanbul
0 216 706 6891
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum