fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pikare Fen Lisesi

Özel Pikare Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Yok
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Pikare Fen Lisesi Hakkında

Özel Pikare Fen Lisesi, Pikare kolejinin 2002 yılından beri sürdürdüğü eğitim tecrübesiyle 2019 yılında Ümraniye de kurulmuş bir özel üniversite öncesi eğitim veren lise kuruluşudur.
Modern eğitimlere göre kurulmuş ve düzenlenmiş okul binasıyla eğitimler veren okulda öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak eğitim gereçleri bulunmaktadır. Öğrencilerini üniversite sınavında başarıya ulaştırmayı amaçlayan okul öğrencilerine verdiği eğitimlerde ilk sınıftan son sınıfa doğru yoğunlaşan sarmal bir akademik yapıya sahiptir.
Son sınıfa gelen öğrencilere verilen ekstra etüt ve ek dersler saatlari sabit tutulmakta, normal akademik eğitim gibi verilmektedir.


21. yüzyıl eğitim seviyesini yakalamayı ve şekillendirmeyi amaçlayan okul sürdürdüğü eğitimlerde çok yönlü bir yapı benimsemiştir. Çağdaş eğitim yapısıyla hareket eden okulda öğrencilerin sadece akademik değil fiziksel ve psikolojik olarak da gelişim göstermesi amaçlanmaktadır.
Özel Pikare Fen Lisesi'nde verilen yabancı dil eğitimleriyle öğrencilerin İngilizce'yi anlaması, konuşması ve yazması sağlanmaktadır.
Ulaşımının kolay olduğu bir lokasyondaki butik kampüsünden dolayı Ümraniye, Ataşehir, Çekmeköy, Sancaktepe ilçelerinde ikamet eden öğrencilerimiz için ulaşım sorunu bulunmamaktadır.
Diğer ilçelerden gelecek öğrenciler için de toplu taşıma imkanları yakın lokasyondadır.
Liste fiyatlarımız üstünden kabul sınavımızda başarılı olan öğrenci adaylarımıza çeşitli oranlarda başarı bursu indirimi uygulanmaktadır.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
%0.01 - %0.3 %100
%0.31 - %0.5 %90
%0.51 - %0.8 %80
%0.81 - %1 %70
%1.01 - %2 %60
%2.01 - %3 %50
%3.01 - %4 %40
%4.01 - %5 %30
%5.01 - %10 %20
%10.01 - %15 %15

Özel Pikare Fen Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Sayısal

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %85-%90

Özel Pikare Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pikare Fen Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Pikare Fen Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Pikare Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pikare Fen Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Pikare Fen Lisesi Yorumları (8)

  • EB

    Her öğrenciye aynı özeni gösteren, sadece derslerdeki başarısı ile değil sosyal, psikolojik ve ahlaki yönü ile de öğrenciyi ileriye taşımayı kültür haline getirmiş bir okuldur. Okul yönetiminin sağladığı açık iletişim ortamının öğretmenlerce de sürdürüldüğü görmek, disiplinli ve sistemli bir çalışma anlayışına sahip olduklarını bilmek aynı okulu yıllardır tercih etmemizi sağlamıştır.İlkokullarının da olmasını çok isterdim.

  • AK

    Akademik başarı odaklı butik bir fen lisesi. Eğitimciler ve personel çok ilgili ve nazik. Pikare ailesine dahil olmaktan çok mutluyuz.

  • YK

    Öğrencileri okula güveniyor ve veliler de sağlıklı geri dönüşler alıyorlar. Tavsiye ederiz.Spor aktiviteleri, sosyal ve müzikal yarışmalar, Ödüllendirmeler, labaratuar dersleri.

  • Bir egitimci olarak söyleyebileceğim ilk şey Pikare Fen Lisesi nin idari ve eğitim kadrosunun mükemmel oluşu.

  • Pikare bizim için 5.nci sınıftan bu yana eğitim aldığımız bir kurum olmasının ötesinde gerek okul müdürü gerekse tüm eğitim kadrosu ile adeta ikinci yuvamız oldu. Çocuklarımız Ceren ve Eren'e sağlam bir altyapı ile verilen yüksek kalitede eğitim ve insani değer öğretileri için kuruma daima müteşekkiriz. Dünyayı etkisi altına alan ve öngörülemeyen pandemi sürecinde dahi öğrenci odaklı yaklaşımı ve eğitimin kesintisiz verilmesi konusunda gösterilen büyük çaba sonucu yüz yüze ya da online eğitimlerde de hep aynı özveri ve ciddiyetle eğitimlerin devam ettiği, düzenli, disiplinli, çocuklarımızın hem akademik hem sosyal gelişimi adına kontrolcü ve öğrenci veli bilgilendirmeleri ile asla gözünüzün arkada kalmayacağı beklentinizin fazlasıyla karşılanacağı sıcak, samimi, harika bir okul. Bilinenin aksine tatili değil okulların açılmasını dört gözle bekleyen çocuklarımın bu okul sevgisinin de nedeni olduğunuz için ayrıca çok teşekkürler... Şunu da belirtmeliyim ki biz velilerdeki genel inanış çocuğu okula göndermenin yanı sıra dershaneye de vererek yoğun bir programda eğitim almasını sağlamak üzerinedir. Ancak bu kurumda normal ders saatleri dışında verilen birebir dersler, etütler, kafes uygulamaları ile asla dershaneye ihtiyaç duymayarak ve çocuğu canından bezdiren, yıldıran kosturmacadan uzak tutarak düşlediğiniz yoğunlukta eğitim garantidir.Bizim önerimize gerek kalmadan her türlü yeniliği, değişimi takip ederek kurumun kendini geliştireceğine inancımız tamdır.

  • HA

    Merhaba öncelikle güzel bir yıl diliyorum. Okulumuzda ikinci yılımız. İlk yılımızda online eğitimin getirdiği her nekadar zorluklar olsada isbirlik içinde hassasiyetle tüm gerekli durumlarda ilgi ve alaka da sorunsuz bir yıl geçirdik. Çocuğumun mutluluğunu ve sosyal ilişkilerini önemseyen bir veli olarak Tüm ekibe bu konuda destekleri için teşekkür ederim...Çocukları geliştiren durumun: Gerbildirim ve olumlu pekistireç olduğunu düşünüyorum. Eğitim sürecinde bu duruma hassasiyet gösterilirse mutlaka çok büyük fark olacaktır.

  • GM

    5.sınıfta tanıdık Pıkare aılesını ıyıkı tanıdık Böyle degerlı saygın egıtım dolu bir kurumdan ilkokul açmasını beklıyoruz

  • Tg

    İki çocuğumu da gözüm kapalı emanet ettiğim ikinci yuvamız. Her çocukla özel ilgilenilen, sevgi dolu çocuklar yetiştiren okulumuz. Eksik kaldıkları konularda rehber hocamız çocuklara kendi öğretmenlerinden birebir ders yazıyor. Diğer okullardan okulumuzu ayıran en önemli özelliğimiz. Tüm idari kadroya , öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pikare Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Şerifali Mahallesi, Türker Caddesi, No:53 Ümraniye / İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum