fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi

Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:10
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Var
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi Hakkında

İstanbul Tuzla 'da bulunan Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi standartların üstünde bir okuldur. Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi öğrencilerin tüm eğitim-öğretim ihtiyaçlarının karşılandığı bir eğitim kampüsüdür. Hem okul hem dershane hem etüt merkezi hem de kurs olarak tüm hizmetleri birlikte kullanan Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi okul dışında başka hiçbir eğitim öğretim desteğine ihtiyaç duyulmadan ,üniversite sınavına hazırlıklarını öğrencilerin rahatça okul içerisinde sürdürebilmelerine imkan sağlamaktadır. Böylece öğrencilerin gereksiz zaman kaybını da önlemiş olmaktadırlar. Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi 'nde üniversite sınavlarına hazırlık çalışmalarının en yoğun olduğu 11. ve 12. sınıflarda; alanında uzman öğretmen kadrosu ile öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarına rehberlik edilmektedir. Kişiye özgü rehberlik sistemi ile öğrencilerin akademik başarıları hedeflerine göre analiz edilmekte ve ayarlanmaktadır. Uzman rehber öğretmenleri ve eğitim koçlarıyla öğrencilerin sınava hazırlık döneminde gelişimleri bire bir takip edilmektedir. Tüm bu akademik gelişim süreci hakkında öğretmenler velilere düzenli bilgi akışı sağlanmaktadır onları çocuklarının durumları hakkında düzenli olarak bilgilendirmektedir. Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi 'nde 12. sınıf öğrencilerine her hafta düzenli olarak tarama testleri uygulanmaktadır. Böylece üniversite sınavına kadar öğrencilerin eksik oldukları konuları analiz edilmekte, bu konularda tekrar bir ek çalışmalar yapılmaktadır.Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi 'nde her hafta uygulanan okula ait deneme sınavları ile öğrenciler üniversite sınavı öncesinde prova yapma şansı elde etmekte , sınav kaygıları önlenmiş olmakta ve sınav ortamına hazır hale getirilmektedir. Öğrencilerin kişisel gelişimleri yakından takip edilerek, bireysel danışmanlık programı altında her öğrenciye kendi seviyesinde çalışma programları hazırlanmaktadır.

Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:10 şeklindedir.
  • Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi Yorumları (2)

  • OT

    Eğitim yılının en başından beri gerekli test yöntemlerinin öğretilmesi ve sınav kaygısının giderilerek başarılı bir sonuç istiyorsanız tam adresine geldiniz. Çocukların içindeki cevherleri çıkartarak hayallerine bir adım daha yaklaştıran çalışkan bir okul.

  • EB

    Özellikle ygs ve lys odaklı eğitim almak isteyen ve üniversite de yüksek puan hedeflemek için sıkı çalışmayı göze almış öğrencilerin ve velilerin araştırması gereken bir adres olduğunu düşünüyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tuzla Birey Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Postane Mahallesi, Yalıboyu Caddesi, No:25, Tuzla / İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum