fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi

Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Var
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi Hakkında

İstanbul Başakşehir'de bulunan Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi sahip olduğu açık ve kapalı alanlarıyla öğrencilerine sosyal ve spor aktiviteleri yapabilmelerinde birçok imkan sağlamaktadır. Sınıflar öğrencilere geniş ve ferah ortamlar sağlamaktadır. Tüm sınıflarda sürekli internet bağlantısına sahip dokunmatik akıllı tahtalara bulunmaktadır. Merkezi ısıtma-soğutma sistemi öğrencilerin iklim değişikliklerinden daha az etkilenmeleri amaçlanmaktadır. Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi kampüs şeklinde bir okuldur. Kampüs bünyesinde açık ve kapalı spor alanları, yüzme havuzu, tırmanma duvarı, görsel sanatlar-müzik-satranç-yaratıcı drama atölyeleri, fizik-kimya-biyoloji-3D laboratuvarı, ekolojik tarım alanı, 88 kişi kapasiteli sinema salonu, 310 kişi kapasiteli konferans salonu bulunmaktadır. LEED sertifikasına sahip bina çevre dostu özelliğine sahiptir. Lisede laboratuvar imkanları ön plana çıkmaktadır. Fizik, Kimya, Biyoloji Dersleri kendi laboratuvarlarında gerçekleştirilir. Öğrenciler okullara öğrenci kıyafetleri ile gelmektedirler. Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi 9. ve 10. sınıf birlikte çalışma becerilerinin, dayanışma alışkanlığının, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerinin, bilişim teknolojilerine yönelik becerilerin geliştirilmesi için çok önemli bir dönem olduğu için proje çalışmaları ön planda tutulur. Öğrencilerin hem ders içi etkinliklerde hem de çeşitli kurumların düzenledikleri yarışmalara katılımları sağlanır. TYT kapsamının ağırlıklı olarak 9. ve 10. sınıf müfredatından oluşması nedeniyle 11. sınıfta her öğrencisinin en az 100 doğru cevap sayısına ulaşabilecek donanıma sahip olabilmesini hedeflemekte, programlarını buna yönelik olarak düzenlemektedir. 12. sınıftaki yoğunlaştırılmış YKS HAZIRLIK PROGRAMI, TYT' ye yönelik tekrar çalışmaları ile paralel yürütülmektedir. Bu yoğun program için tüm dersler hem TYT hem de AYT için çeşitli kategorilere ayrılarak sunulmaktadır. Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi'nde İngilizce eğitimi verilmektedir. Öğrenciler çağın gereklerine uygun ileri düzeyde yabancı dil eğitimi alırlar. Öğrenciler farklı kültürleri tanıma ve öğrendiklerini yansıtmaları adına bir çok platformlarda yer almalarına olanak sağlanmaktadır. Cambridge University Esol Exams uygulamaları ile öğrencilere dil gelişimlerini Dünya standartları ile ölçme imkanları sağlanmaktadır. Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi 'nde İngilizce dil eğitimin yanında Almanca dil eğitimde verilmektedir.
Özel Başakşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi’nin sunduğu eğitim programlarına ek olarak branş dersleri de mevcuttur. Özel okulda 9.sınıflara haftada 3 saat düzenlenecek şekilde stüdyo dersleri verilmektedir. Bunun yanı sıra öğrenciler; 3d tasarım, kamera-film çekimi, bilişim, dijital yazılım, müzik gibi öğrencilerin ilgi alanlarına göre düzenlenen dallarda eğitim alma imkanları bulunmaktadır. 9. Ve 10. Sınıf öğrencilerine bilişim garaj Akademisi ile işbirliği içerisinde olarak Robotik Kodlama dersleri de aktarılmaktadır. Özel Anadolu Lisesinde öğrenciler; üç boyutlu modelleme ve ardunio kodlama ile geleceğin teknolojileri hakkında bilgilere Özel Başakşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi’nde ulaşabilmektedir. Haftada 4 saat zorunlu etüt verilen kurumda öğrencilerin eksikleri giderilmesi adına çeşitli çalışmalar düzenlemektedir.

Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Cihangir Okulları Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Tevfik Fikret Cad. Turgut Özal Bulvarı, No:72, Başakşehir / İstanbul
0 212 963 2078
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum