fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:20/16:30

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi İstanbul Bahçeşehir ’de bulunmakta olup özgün 21. Yüzyıl eğitim modeli FLEXA, uluslararası eğitim otoritelerince Dünya 'ya örnek olarak gösterilen bir eğitim kurumudur. Bu sistemde bir eğitim öğretim yılı 6 haftadan oluşan 6 periyot içermektedir. Bu periyotlardan üçü birinci dönem, diğer üçü de ikinci dönemde tamamlanır. Bu sayede Vizyon Kolejinde akademik planlama yıllık olarak değil periyodik olarak yapılmaktadır.
Örgün eğitimde dijital tabanlı eğitime tam geçiş sağlayan Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi'nde öğrenciler defter, kitap vb. klasik eğitim araçları yerine hassas dijital kalemi olan tablet bilgisayar kullanmaktadırlar. Okulda modüler ödev sistemi kullanılmakta olup bu sayede öğrenciler ve veliler; hangi gün hangi dersten, ne kadar ödevi olduğunu önceden biliyor, koruma amaçlı ödevler ile geçmiş kazanımlar sürekli tekrarlanıyor, teknoloji sayesinde bireyselleştirilen ödevler ölçme değerlendirmenin bir parçası aline geliyorlar. Kabinet derslik sistemi ile öğrenciler, bir üniversiteli gibi, alacağı dersin dersliğine girmektedirler. Bu sayede hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin performans ve motivasyonu yükselmektedir. Okulda harmanlanmış eğitim uygulamaları ile öğrencinin evde yaptığı çalışmaları da yapılandırılmakta ve öğrenimini çok daha verimli ve kalıcı hale getirmektedirler. Güçlü ölçme ve değerlendirme altyapısı ile öğrencilerin eksiklerini kazanım ve alt kazanım seviyesinde tespit edilmekte her bir öğrenci için özelleştirilmiş çözümler oluşturulmaktadır. Mentör öğretmen öğrencinin okuldaki velisi olarak görülmekte olup mentör öğretmen sistemi ile okul, öğrenci ve veli arasındaki iletişim ve işbirliği yapılandırılmaktadır.
Okulda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce ve ikinci dil olarak İspanyolca eğitimi verilmektedir. Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi yabancı dil öğretiminde iletişim odaklı, harmanlanmış eğitim modeli olan Dynamic Immersion kullanılır. Beynin her iki yarısını da kullandırarak dil öğrenimi sağlayan bu yöntemde öğrenciler İngilizce ifadeleri, anadil edinme süreçlerine benzer bir şekilde, hiçbir Türkçe referans olmaksızın, gerçek yaşam kesitlerinden oluşan resimleri, gerçek ortam sesleri ile dijital ortamda eşleştirerek, görsel ve işitsel olarak deneyimselleştirerek hafızaya alır ve kullanır. Kodlama, robotik ve mühendislik eğitimleri ile öğrencilerde 21. Yüzyıl becerilerinin gelişmesini sağlamaktadırlar.
Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi uygulamış olduğu programda 4 güçlü özelliği ile fark yaratarak eşsiz bir kişisel gelişim ve yüksek sınav başarısı sağlamaktadır.

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:20 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (2)

  • HK

    Merhabalar, okul genel olarak başaralı , hocaları anlayışlı güler yüzlü , özellikle lise muduru Nazan hanım her sorunımuza anında cozum bulup yardımcı oluyor. Bu senede ogrencım devam edıcek 4. yılı tafsiye ederim.

  • c

    Oğlum gidiyor buraya. Genel olarak memnunum ama aslında sosyal aktivitesi biraz daha fazla bir okulu olsaydı daha iyi olurdu.ödevler, çok yoruluyor çocuk. Haftasonu da bütün planlarımız verilen ödevlere göre düzenleniyor. 1-2 saatte bitecek ödevler değiller. Bunlara dikkat etmezseniz fena değil. İngilizce haftada 17 saat, biz bunun için tercih etmiştik zaten. Yavaş yavaş etkisini de görüyoruz oğlumda.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Vizyon Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Bahçeşehir 2. Kısım Mah. Deniz Cad. Yenibahar Sok. No:1 Başakşehir / İstanbul
0 212 963 2073
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum