fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi

Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:55/16:10

Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi Hakkında

Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi'nde öğrenciler güçlü eğitim kadrosunun gözetim ve desteğiyle, yaratıcı, modern, araştırmacı, inovatif, üretken, akla ve bilimsel düşünceye inanan genç bireyler olarak yetiştirilmesi hedeflenir. Böyle bir eğitim ortamında öğrenim gören öğrenciler de ülkemizde ve dünyada önemli üniversitelere akademik başarı burslarıyla kabul edilirler.
MEV Eğitim Kültüründe yetişen ve ‘Yaparak-Yaşayarak Öğrenen’ öğrenciler, ulusal ve uluslararası ölçekte gerçekleştirilen proje yarışmalarında önemli başarılara imza atar, akademik başarılarıyla olduğu kadar evrensel değerlere saygılı, ulusal değerlerinin bilincinde, Dünya vatandaşları olarak uluslararası düzeyde saygı görürler.

Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi İngilizce öğretiminde Ortak Avrupa Dil Referans Çerçevesi (CEFR) esas alınarak yabancı dil öğretimi dinleme, konuşma, okuma, yazma ve eleştirel düşünme becerileri kazandırmaya yönelik iletişimsel yaklaşım ile gerçekleştirilir. Farklı dillerde iletişim becerilerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi amacı ile ikinci yabancı dil olarak Fransızca ve Almanca seçmeli yabancı dil dersleri seçme imkanına sahiptirler. Hafta içi uygulanan İngilizce programına ek olarak cumartesi günleri yabancı dil eğitimi takviye programı uygulanır. Online yabancı dil programlar kullanarak öğrencileri okul dışında da çevirim içi programlar yardımı ile yabancı dillerini pekiştirmeleri sağlanır.

Öğrenilen dili geliştirmenin en iyi yolunun, o dili yaşamak, farklı kültürleri, farklı insanları, farklı yaşam biçimlerini öğrenmekle mümkün olduğu fikrinden hareketle Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi öğrencilerinin, çevrimiçi yürütülen proje, yazışma, yarışma, yaz dil okulları, yurtdışı gezileri ve uluslararası projelere katılımları desteklenir. Öğrencilerin kendilerine en uygun İngilizce seviye sınıflarında müfredatla ilişkilendirilen yoğun İngilizce eğitimiyle yabancı dilde sadece okuyup yazmakla kalmayıp, aynı zamanda ikinci dilleriyle düşünebilmelerini ve Dünya ile iletişimlerini güçlendirebilmeyi amaçlar; dinleme, okuma, karşılıklı konuşma, sözlü ve yazılı anlatım gibi yabancı dil yeterlilik kriterlerinin tamamındaki iletişim süreçlerinde en iyiye ulaşması sağlanır.

Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Hibrit Eğitim Modeli

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Sayısal

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %95-%100

Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:55 - 16:10 şeklindedir.
  • Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.

Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi Yorumları (2)

  • HK

    Öncelikle yenilikçi ileri görüşlü vizyonu ile çocuklarımızı güvenle teslim ettiğimiz sevgili MEV ailesi Okul yönetimi ,idareci öğretmen ve personelin özverilerinden hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İyi ki yollarımız kesişti! Akıl,bilim ve vicdan rehberliğinde iyi insan ülkemizi ileriye taşıyacak yetkin bireyler için MEVBu çizgide devam

  • NT

    Bu okulun 17 yıllık velisiyim, ilk kızım ilk ve lise öğrenimini orda bitirdi.Diğer kızımınıda hiç başka okul aramadan oraya verdim. Her konuda desteklerini ilgilerini hiç esirgemediler. Her sıkıntıda çekinmeden paylaştım sağolsunlar... Özellikle sınıf ve fizik öğretmenimiz Deniz Han hocamın desteğini söylemeden geçemiyeceğim. Her konuda gerek ders gerek özel bizide kızımıda hiç yalnız bırakmadı. Ne mutlu bize böyle bir öğretmenimiz var . Hem öğretmen hem de arkadaş eksik olmasın...Ayrıca kızımdan aldığım duyumlardan da matematik hocamız Mehmet Çalışkan ve türkçe öğretmenimiz Aslı Özer’ide çok seviyor . Derslerini çok güzel ve severek işlediklerini söylüyor buda beni çok mutlu ediyor. Müdürümüz Yakup hocamıda çok seviyor sayıyoruz. İdealist , dürüst çok ilgili sağolsun... Kısacası biz okulumuzu çok seviyoruz❤️Sevgi ve Saygılarımla...

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Basınköy Mev Koleji Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Basınköy Mahallesi, Valikonağı Caddesi, Emre Sokak, No:8, Barkıköy / İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum