fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi

Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:15

Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi'nde, akademik eğitim iki aşamada gerçekleşmektedir. Birinci aşama olarak 9 ve 10. sınıfta İngilizce eğitimi ile birlikte temel akademik çalışmalar ön plana çıkmaktadır. Bununla birlikte, Değerler Eğitimi ve After School gibi kültür, sanat ve spor etkinlikleri ile kulüp çalışmaları da sürdürülmektedir. İkinci aşama; 11 ve 12. sınıfta üniversiteye geçiş sınavı olan AYT-TYT hazırlık çalışmaları bu dönemde ciddi bir ivme kazanır. Haftalık olarak uygulanan AYT-TYT ve ders denemeleri, soru çözüm saatleri ve etüt tamamlama çalışmaları sayesinde öğrencilerin kurs ve özel derse ihtiyacı kalmaz. Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi'nde çalışan öğretmenlerin kendi branşlarında deneyim sahibi olması, öğrencilerin branşı ile ilgili sorduğu her soruya efektif olarak cevap verebilmesi, değişen sistemler ile soru şekilleri konularında bilgi ve fikir sahibi olmaları çocukların başarısı için son derece önemlidir. Öğretmenler girdikleri sınıflardaki öğrencilerin durumlarını yakından takip eder, eksik oldukları konu veya konuları tespit ederek telafi çalışmalarıyla bu eksiği giderirler. Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi'nde yabancı dil olarak ağırlıklı İngilizce olmakla birlikte Almanca eğitimi de verilmektedir. Sınav Liselerinde okuyan öğrencilerin dil becerilerini geliştirmeleri ve pratik kazanmaları amacıyla İngiltere, Kanada ve ABD gibi ülkelere eğitim amaçlı gezilere ve yaz okullarına katılım olanakları mevcuttur. Bunların yanı sıra öğrencilerin Model Birleşmiş Milletler (MUNTR), Future Problem Solving (FPSPI) gibi yurt içi ve yurt dışı etkinlikleri ve yarışmalarla, kulüp ve sosyal faaliyetlere katılmaları teşvik edilmektedir. Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi'nde kulüp faaliyeti olarak sürdürülen Robotik Kodlama faaliyetiyle aşağıdaki kazanımlar hedeflenmektedir - Analitik düşünme becerileri - Olay veya durumlar arasındaki ilişkileri görebilme - Yaratıcı düşünme - Problem çözme yeteneğinin gelişmesi - Sistematik düşünme - Makinelerin çalışma mantığını kavramasına yardımcı olma

Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:15 şeklindedir.
  • Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.

Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi Yorumları (1)

  • EK

    Okulumuzdan çok memnunuz. öğretmenlerin öğrencilere ilgi ve alakası mükemmel. Tüm öğretmenlerimize ve özellikle Esma hanıma ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Beşiktaş Sınav Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Esentepe Mah. Kore Şehitleri Cad. No:13 Şişli/İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum