fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi

Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/18:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Yok
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi Esenlerde bulunan Sınav kurumlarının bir ayağıdır.
Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi öğrencilerini akademik olarak hazırlarken bireysel olarak da özgüveni yüksek, sosyal, girişimci bireyler olarak yetiştirir. Öğrencilerinin eğitimini kendi kaynaklarıyla destekleyen okul eğitim materyallerini kendisi sağlayarak zengin kaynak erişimi sağlar.
Okul kaynakları aylık modül şeklinde dağıtılmaktadır(8 ayrı kitap). Ayrıca haftalık ödev dergisi TÖDEV verilmektedir(26 adet). 9 ve 10 sınıflarda 10 adet deneme sınavı. 11 sınıflarda 20 adet deneme sınavı ve 12 sınıflarda 40 adet deneme ayrıca 35 adet de ek deneme olmak üzere 75 adet sınav yapılmaktadır. 12 adet de rehberlik eki öğrencilerimize verilmektedir.
Ayrıca Sınav kurumları öğrencilerini hazırladıkları merkezi sınav sistemlerinin ciddiyetinin bilincindedir. Bu yüzden rutin olarak deneme sınavlarıyla öğrencilerini sınav psikolojisine 4 sene boyunca hazırlar. Sınav Liselerinde "telafi sınavları" hariç , tüm "yazılı sınavlar" ve "deneme sınavları" Sınav Genel Merkezince hazırlanır ve öğretmenlerin katılımıyla Türkiye genelinde uygulanır. "Yazılı sınavlar" öğretmenler tarafından deneme sınavları ise Türkiye geneli olarak değerlendirilir.
Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi'nde sık uygulamaları ve sınavların analiz ve soru çözümleri ayrıca yapılır. Okulun rehberlik ve danışmanlık servisindeki uzmanların öğrencileri kariyer planlamalarına yardımcı olabilmek için kişilik analizleri dahilinde bireysel yetkinlik ve yatkınlıklarına yönlendirir. Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi dershane kökenli oluşundan dolayı öğrencileri 9. sınıftan 12. sınıfa kadar değişen üniversite sınavlarına ve değişen müfredata hızlı adapte olur. Ayrıca okulun THE OKUL adında bir sistemi mevcuttur bu sistem öğrencilerin veli ve eğitmenlerce akademik performanslarını ve başarılarını takip etme odaklıdır ayrıca hakkaniyet ve empati esasından da bu sistemde söz edilir.
Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi'nde yöneticiden öğrenciye her şey tüm şeffaflığıyla ortadır.
Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi'nin 1.Yabancı dili İNGİLİZCE, ikinci yabancı dili ALMANCADIR. İngilizce derslerini iki öğretmen yapmakta gramer ve konuşma. Konuşma derslerini yabancı öğretmen yapmaktadır.
Çağın getirisi olan dijital dünyaya adapte Sınav Mobile School sistemiyle öğrenciler sanal ortamdan da eğitim ve öğretimine de devam edebilir. Eksiklerini tamamlayabilir.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
%0.01 - %5 %100
%5.01 - %7 %60
%7.01 - %10 %50
%10.01 - %15 %40

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Bilingual (Çift Dilli) Eğitim Programı

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 4+

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %70-%80

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Akademik Başarı Bursu

Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi Yorumları (24)

  • SB

    Disiplinli olduğu için gayet memnunum böyle devam etmesini diliyorum.Okulun eğitimi hakkında bir sorun yok gayet memnunum ama sınıfların ısınması sorunu üzerinde durulmasını istiyorum sınıflar çok soğuk oluyor petekler yeteri derecede ısıtmıyor.

  • Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    Petekler 65 derece sıcaklıkta çalışıyor malumunuz öğrencilerimiz derste teneffüste çoğunluklu pencere açık oluyor bu durumda da sınıfın sıcaklığını tutmak pek mümkün olmuyor

  • Sk

    Kızımın ilk senesi keşke imkanım olsaydıda daha erken kızımızı burada okutma şansım olsaydı, başladığı ilk günden itibaren çok memnun kalıyorum. Kızımın gelişimini okulla hep birlikte görüyor olmamdan aşırı mutluyumDaha fazla etkinlik olmasını dilerim,hersey çok güzel

  • ÇK

    Okulun genel görünümü gayet güzel,öğretmenlerin ilgisi alakası çok iyi,ama kısa aralıklarla maaliyeti yüksek geziler düzenlenmesi bi veli olarak pek hoşuma gitmiyor. Kültürel gezilere ağırlık verilebiliyor.Bu sadece bu okul için değil genel olarak zamane gençlerinde olan saygı ve genel ahlak kuralları saygı ve sevgi ile ilgili gelişimleri için bı ders eklenebilir.

  • Biz okulumuzdan ve öğretmenlerimizden çok memnunuz eğitim sistemi çok iyi

  • Yd

    Öğretmenlerimiz öğrencilerle çok ilgililer samimiyetlerinden ilgilerinden dolayı memnunum

  • AD

    Genel anlamda tek kelime ile mütavazi bir aile ortamına eş değer güvenle çocuğumu emanet ettiğim bir kurumdur.Dil eğitimi üzerine ek sınıf açılıp geliştirilmesi ve etüt bazında biraz daha takviye gerekmektedir.

  • MT

    Bir çocuğun eğitim alabileceği en doğru adres Sınav Anadolu lisesi değerli kadrosu ile eğitim öğretim saygı ve sevgi çerçevesi içinde ders saatlerinde eğitici dinlenme vaktinde anne baba sevgisi merhameti olan bir ortam böyle bir ekip ile tanıştığım çok mutlu ve memnunuz.Herşey mukemel yolunuz her daim aydın olsun

  • Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZİN BİZİM HAKKIMIZDA BÖYLE DÜŞÜNMESİ BİZİ YAPTIĞIMIZ İŞİN DAHA VERİMLİ VE KALİTELİ OLMASI İÇİN DUR DURAK DEMEDEN ÇALIŞMAMIZA VESİLE OLUYOR. BİZLER BİR YILIN İÇİNDE BİZE GÖRE EKSİK OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ KISIMLARI TAMAMLAYIP DAHA KALİTELİ BİR DURUMA GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

  • Okulumuzun öğrencilerine Çok önemseyerek her öğrencinin kazanılması gerektiğini öğretmen öğrenci veli dayanışma içinde olarak Bir çok sorunların aşılabilir olduğunu gözlemledim Herşey şeffaflık sürecinde olması da ayrı bir avantaj her sıcak bir sevgi.Aktıviteler biraz daha arttırabilinir

  • Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    BİZCE OKULDA OLANLAR ŞEFFAF OLMALI ZATEN BUNU GÖSTEREBİLMİŞ OLMAK BİZİM AÇIMIZDAN MEMNUNİYET VERİCİ. OKUL İDARESİ OLARAK ORTAK PAYDAMIZ ÇOCOĞUMUZ. BİZLERDE ONUN OKULDA ANNESİ BABASI OLUYORUZ HALİYLE HERŞEYDEN ÖNEÖMLİSİ BUNLAR BİZİM ÇOCUKLARIN, ŞU AN ONLARA DERS ANLATAN ÖĞRETMENLERİNİN ÇOCUKLARININ ÖĞRETMENİ DOKTORU MEMERU OLACAK. HALİYLE ÇOCUKLARIMIZA NASIL NESLE EMANET ETMEK İSTİYORSAK ÖĞLE YETİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ

  • E

    Çoğu öğretmen iyi hoş insanlar iyi ders anlatıyorlar anlatımlarını beğeniyorum

  • BG

    Güzel hocalar ilgili okulun içi temiz kitap kaynağının içeriği güzel anlaşılır genel olarak iyiDuvarlar temizlik amaçlı boyanabilir

  • EK

    Egitim sistemi cok iyi kantin ve yemek fiyatlari pahali degil okul iyi guzel

  • Gb

    Herşey cok iyi bu okulda olsun ders olsun yönetimi olsun hepsi cok iyi hijyen olsun herşeyi cok iyi

  • mb

    hersey cok guzel cok mutluyuz okulu cok seviyorum hocalarimiz da gayet iyi ve iyi anlasiyoruz onlarla

  • St

    Öğretmenler ve öğrenci iletişimleri iyi.Kolay bir şekilde sorunlarımız çözülmektedir.Her öğrenciye istediği şartta birebir görüşmeler yararlı.Eksik konularda etütlerle beraber katkı sağlanıyor.12lerde her öğrenci özel olarak müdür ve müdür yardımcısının takibi altında.Deneme sonuçlarını nasıl daha iyi olabileceği hakkında bilgi sahibi olup daha iyi çalışma taktikleri geliştiriliyor.Öğrencilerin disiplini.

  • Okul cok iyi cok memnunuz idarı katının bize vermis oldugu degerden cok memnunuzSoyunma odasına ihtiyacimiz var Ondan baska birseye ihtiyacimiz yok

  • Sg

    Okulumuzdan çok memnunum temizlik,idarenin ilgisi,hocalardan,ders anlatmalarından herşeyden çok memnunum :))

  • Okulumuzda ki öğretmenlerimizin bizimle ilgilenmeleri gerek te özel yardım etmeleri derste ki performansımızı arttırmakta aynı zamanda moralimizide arttırmaktadır.

  • zs

    okul kadrosu,temizliği ilgileri son derece mükemmel 4 yıldır bu okuldayım ve çok memnunum okul idaresi öğretmenleri çok samimi bir şekil de ilgileniyorlar okul kurucumuz özcan hoca,müdürümüz sibel hoca bize her konu da her zaman yardımcı oldular liseyi dolu dolu her konu da geçirmek isteyenlerin düşünmesi gereken bi okul aktiviteleri gezileri çok çeşitli en güzel yıllarınızı verimli ve sağlıklı bir şekilde geçirmenizi sağlarsınız.

  • Okulumuz gerek öğretmenler olsun gerek öğrenciler olsun çok disiplinlidir ve danışmanlar olsun öğrencilere çok destek oluyorlargereken şeyleri yapmışlar fazla bir şey düşünmüyorum bu konu hakkında

  • Mt

    Okulumuz cidden cok iyi gerek olsun hoca ve idarı katıyla gerek olsun ders ogretim tarzından cok memnunuzŞu anlık okul icinde bir problem veya gelistirilcek birseye ihtiyac oldugunu sanmıyorum.

  • ct

    çok ilgili ve değerli hissetiren bir okul sürekli etkinlikler oluyor ve hocalar çok ilgili alakalı

  • İd

    Eğitim anlamında çok sıkı düzenli tertipli ve herkes hoşgörü içinde tavsiye ediyorum

  • Hocalar gayet ilgili çocuğa özel programlar ders saatleri güzel tercih edilicek bir kurum.Her şey mükemmel.

  • Eğitim anlamında gayet iyi sınava yönelik çalışmalar oluyor hocalar gayet ilgili

  • Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi

    Okulun Cevabı:

    SINAV ANADOLU LİSESİ DESHANECİLİK ALTYAPISINI OLDUĞU OKULUN HİZMETİNE SUNUNCA ORTAYA HARİKA BİR MODEL ÇIKIYOR. DERSHANESİ İÇİNDE OKUL OLUYOR. BU DURUMDA ÖĞRENCİMİZE SADECE PROGRAMIN HAKKINI VERMEK KALIYOR.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Esenler Sınav Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Fevzi Çakmak Mah. Atışalanı Cad. No:58, Esenler / İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum