fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:15

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi, İstanbul'un Eyüp ilçesinde hizmet vermekte olan bir kurumdur.
Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy mahallesinde bulunan okul 21. Yüzyıl gerekliliklerine ve yeniliklerine bağlı eğitim-öğretim anlayışıyla öncelikli olarak kendisine ve dünyaya fayda sağlayan bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi’nin eğitim-öğretim hizmetlerindeki vizyonu çağdaş, akılcı ve evrensel değer yargılarına sahip bireylerin yetiştirildiği bir okul olabilmektir.
Bu doğrultuda okulun eğitim-öğretimdeki misyonu; her bireyin farklılıklarıyla benimsendiği ve önemsendiği, farklılıkların üretken, yaratıcı ve dünyayla uyumlu bir işlev kazandığı evrensel bir eğitim-öğretim verebilmektir.

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi’nde bulunan sınıflar 15 kişiliktir. Her öğrencinin kendi fikrini özgürce ifade edebildiği, sorularını ve sorunlarını güvenli bir şekilde paylaşabildiği dinamik bir sınıf ortamı bulunmaktadır.
Sınıf ve ders içerisinde öğrenciler bilgiyi öğrenmede aktif, öğretmenler ise öğrencilerin bilgileri deneyimleyerek kazanmaları konusunda bir rehberdir.

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencilerine haftaiçi tam gün eğitim sunmaktadır. Sabah 09:00’da başlayan dersler 16:10’da son bulmaktadır.
Haftaiçi derslerden sonra öğrencilerin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda bire-bir özel dersler gerçekleştirilmektedir. Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencilerini 9. Sınıftan itibaren hedef ve istekleri doğrultusunda üniversite sınavına göre hazırlamaktadır.
Okulun eğitim-öğretim anlayışı hem bireysel anlamda her öğrencimizin kişisel gereksinimlerine hem de tüm öğrencilerimizin içinde bulunduğu yaş grubunun özelliklerini dikkate alarak şekillenmektedir. MEB müfredatının yanı sıra zenginleştirilmiş ders içerikleriyle öğrencileri üniversite sınavına özel olarak hazırlamaktadır.

Yalnızca akademik başarıya odaklanmayan Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi öğrencilerin kendilerini sosyal, duygusal, bilişsel, kültürel, sanatsal ve sportif açıdan da geliştirmelerine olanak sağlamaktadır.
Alanında uzman okul psikolojik danışmanlarının yer aldığı psikolojik danışma ve rehberlik servisinde öğrencilerin duygusal açıdan kendilerini tanımaları ve ifade edebilmeleri, ilgi ve yeteneklerine göre sağlıklı bir kariyer planlamaları gerçekleştirebilmelerine yönelik faaliyetler gerçekleştirilmektedir.
Ayrıca sosyal ve kültürel açıdan oldukça zenginliğe sahip olan İstanbul’un çeşitli müze, camii, tarihi yapı ve sanat sergilerine geziler düzenlenmekte olup yıl içerisinde piknik ve kamp organizasyonları gerçekleştirilmektedir.
Her sene düzenli olarak öğrencilerin bizzat resmettikleri resimlerin sergilendiği okul sergileri, okul içerisinde sınıflar arası futbol, voleybol ve basketbol gibi branşlarda sınıf turnuvaları düzenlenmektedir.
Okul Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlemiş olduğu turnuvalara da katılım sağlamakla birlikte farklı spor branşlarında çeşitli dereceler elde etmiştir.

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi ayrıca tüm öğrencilerin özel olduğunu bilip, seyreltilmiş sınıflar, hijyenik koridorlar, hijyenik lavabolar ile öğrencileri ve aileleri için gerekli temizlik tedbirlerini oldukça titiz bir şekilde yürütmektedir.
Okul bu yönüyle MEB Standardizasyon ve Kalite Birimi tarafından "Okulum Temiz Belgesi'ne sahip olmuştur.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
465 - 500 %100
450 - 464 %80
425 - 449 %75
400 - 424 %50
380 - 399 %40
370 - 379 %30
340 - 369 %25
320 - 339 %20
300 - 319 %15
280 - 299 %10

İndirim

%40

Okul.com.tr Velilerimize Özel!

Okul.com.tr üzerinden iletişime geçen velilere özel indirim! İndirimden yararlanmak için vakit kaybetmeden okulla iletişime geçin!

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sözel

- Sayısal

- Dil

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:15 şeklindedir.
  • Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi Yorumları (8)

  • SA

    Hem eğitim aldığım hem sosyal faliyetlerde bulunduğumuz bir okuldayım çok huzurluyum çok mutluyum bir konuda eksiklik görüldüğünde hemen yardımcı oluyorlar ve çok cana yakınlar. çok güzel bir şekilde eğitim alıyorum çok memnunum.

  • 2 yıldır bu okulda okuyorum eğitimi ve öğrencileri çok iyi okuldan çok memnunum

  • ÖL

    Okulun eğitim modelini çok beğendim 9.sınıfta tyt işleyip matematik derslerinde 3 farklı hoca girip ödevlendirme yapınca Pdr ler ödev takibi yapıyor ve ödevlerini yapmayan öğrencileri hoca eşliğinde ödevlerini yaptırıyorlar. Türkçe derslerinizde iki hocaya bölmüşler onuda ve diğer ödevleri de takibe almışlar 10.sınıfta da aynı model var 11-12.sınıfta tyt-ayt işliyorlar bu sistemde üniversite kazanma ihtimali çok yüksek duruyor. Öğretmenlere ve öğrencilere başarılar dilerim.

  • ba

    Yine olsa yine seçerim diyeceğim bir okul. Gerek arkadaş ortamı gerek deneyimli ve ilgili öğretmen kadrosu zihnimdeki özel okul yargısını silip attı. Çok çok memnunum. Öğretmenlerime de teşekkürlerimi sunuyorum. Yarattığınız aile ortamı ,kendime olan güvenimi geri getirdi ve topluma karıştırdı.

  • Ka

    Eğitimnden çok memnunum öğretmenler çok ilgili her konu sonrası test çözülüp tekrar yapılıyor

  • HS

    Verilen eğitimden son derece memnun olduğumu belirtmek isterim .Öğretmenler ile bire bir iletişim halinde olmak çocuğumun durumunu en iyi şekilde anlamamı sağlıyor. Öğretmenlerden de son derece memnun olduğumu söyleyebilirim. Kızımın anlamadığı her konu her soru için son derece özenle ve açıklayıcı biçimde anlatmaları gerekirse tenefüslerde okul çıkışlarında birebir anlatmaları kızım için çok faydalı olmaktadır . Test çözüm saatlerinin olması konuyu daha iyi anlamaları ve pekiştirmeleri için faydalı olmaktadır .Gerçek anlamda 9. sınıftan 12.sınıfa üniversiteye hazırlama anlamında çok doğru ve başarılı bir yol izlenmektedir. Kendi alanında çok iyi ve deneyimli öğretmenler ile ders görülmesinin tüm öğrenciler için çok faydalı olacağını düşünüyorum .Kızımın her daim okul yönetimine ve öğretmenlere ulaşıyor olması da büyük bir ayrıcalıktır .Dersler düzenli ve aksatılmadan işleniyor .Verilen ödevlendirme ve uygulanan programdan da son derece memnunum. okulun verdiği eğitim ve disiplinden dolayı tüm öğretmenlere ve yönetime teşekkür etmek isterim.

  • KA

    Kadrosu gayet başarılı bir okul öğrencilerle olan ilgi ve alaka çok yüksek başarılı bir okul

  • DK

    Merhabalar okulunuz ile ilgili ilk olarak telefon ile bilgi almak istedim,telefonu karşılayan hanımefendinin sesindeki enerji istediğim güveni biraz da olsa bana sağladı o sebeple yüzyüze görüşmek için okula gittim gerçekten aynı enerji ve güveni yüzyüzede aldım gerek öğretmen kadrosu gerek idari kadro çok güleryüzlü ve açıklayıcı bilgilerle gönlümü fethetti refarans aracılığı ile bulduğum okulunuz çocuğuma iyi bir eğitim geleceği sağlayacağına inanarak kayıt işlemimizi en kısa zamanda yaptıracağım...Halkla ilişkilerden Tuğba Hanım'a ayrıca teşekkür ederim...

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Eyüpsultan Final Akademi Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Ali̇beyköy Merkez Mah. Beste Sokak No:5, Eyüpsultan / İstanbul
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum