fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi

Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:30
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce - Almanca

Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi Hakkında


Fatih Sınav Koleji ve Sınav Eğitim Kurumlarının eğitim öğretim müfredatı Tam Öğrenme Modeli ile şekillenmektedir. Öğrenciye verilen yaşına uygun öğrenme yöntemi ve öğrenme imkȃnı sağlandığı takdirde her öğrencinin başarılı olabileceği anlayışı benimsenmiştir. Tam Öğrenme Modeli içinde var olan kurallara uyulması halinde öğrenme düzeylerinde yüksek bir seviyeye çıkıldığı görülmektedir.
Fatih Sınav Kolejinde uygulanan Tam Öğrenme Modeli ile öğrenciler arasında herhangi bir ayrım yapılmaz. Her öğrencin ‘Özeldir' ve 'Tektir’ anlayışının hakim olduğu okulumuzda, her öğrenci ile tek tek ilgilenilir ve bireysel özelliklerinin artması için çaba gösterilir.

Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi'nde akademik sistem ‘’İyi bir lise, iyi bir üniversitenin kapısıdır’’ anlayışına göre şekillenmektedir. Fatih Sınav Anadolu Lisesinde akademik eğitimi iki aşamada gerçekleşmektedir.
Birinci aşama; 9 ve 10. sınıfta İngilizce eğitimi ile birlikte temel akademik eğitim daha ön plana çıkmaktadır. Bununla birlikte, Değerler Eğitimi ve After School kapsamında yer alan kültür, sanat, spor etkinlikleri ile kulüp çalışmaları da sürdürülmektedir.
İkinci aşama; 11 ve 12. sınıfta üniversiteye geçiş sınavı olan AYT- TYT hazırlık çalışmaları bu dönemde ciddi bir ivme kazanır. Her hafta düzenli uygulanan AYT-TYT ve ders denemeleri, soru çözüm saatleri ve etüt tamamlama çalışmalarıyla kurs ve özel derse gerek kalmayacak şekilde bir akademik program izlenir.

Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi'nde Grup Belirleme ve Ders Sınavlarının yanı sıra 10, 11 ve 12. sınıf lise kademesindeki öğrencilerimize sene başında “Hazır Bulunuşluk Sınavı” uygulanır. Belirli periyotlarla “Tarama Sınavları”, dönem sonlarında “Dönem Bitirme Sınavları” uygulanmaktadır. 9 ve 10. sınıflara 9 adet TYT, 8 adet ders denemesi, 11. sınıflara 4 adet TYT, 7 adet AYT, 16 adet ders denemesi ve 12. sınıflara 42 adet "YKS Deneme Sınavı” yapılır.

Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi'nde hiçbir öğrencinin ayrıca dershaneye gitmesine gerek kalmamaktadır. Okullar arası yapılan sınavlarda öğrencilerimiz Türkiye birinciliği yakalamaktadırlar. Fatih Sınav Anadolu Lisesi Sınav - Okul Konseptini yıllardır başarıyla uygulamaktadır. Başarısı kanıtlanmış, okul+kurs uygulamasından hareketle hem okul derslerine hem de üniversiteye en iyi şekilde hazırlamak için eksiksiz eğitim vermektedir. Fatih Sınav Anadolu Lisesi'nde öğrencilerin biri ya da bir kısmı değil hepsi üniversiteye gider. Okulumuz ‘Üniversite Sınavları’nda ‘Türkiye Birinciliği’ derecesine sahiptir. Fatih Sınav Anadolu Lisesi'nde öğrenciler için yurtdışı eğitim danışmanlığı kapsamında CERN, NASA ve Avrupa Üniversitelerine kapsamlı geziler düzenlenmektedir. Bu kapsamda öğrenci değişim programlarıyla isteyen öğrenciler eğitimlerinin bir kısmını ABD ve Kanada gibi ülkelerde sürdürebilmektedir.

Öğrencilerin en çok bu dönemde ihtiyaç duyduğu rehberlik ve danışmanlık çalışmalarına özel önem verilmektedir. Sınıf düzeylerine göre ayrı müdür yardımcısı ve rehber öğretmen, her öğrencinin akademik ve sosyal gelişimini takip ederler. Rehber öğretmenler her öğrenciyle birebir ilgilenerek, meslek, kariyer, üniversite hazırlık ve veli-öğrenci iletişimi konularında danışmanlık yaparlar, destek verirler.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
476 - 501 %100
451 - 475 %75
300 - 450 %50

İndirim

%35

Okul.com.tr Velilerimize Özel!

Okul.com.tr üzerinden iletişime geçen velilere özel indirim! İndirimden yararlanmak için vakit kaybetmeden okulla iletişime geçin!

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- STEM

- Aktif Öğrenme Sistemi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Sanat Bursu

- Akademik Başarı Bursu

- Üstün Zeka Bursu

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %95-%100

Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (23)

  • NB

    İyi ki dediğim, kızımın her başarısında yanında olan öğretmenlerine sonsuz teşekkürler. Bölgenin en iyi koleji diyebilirim içiniz rahat bir şekilde emanet edebilirsiniz öğrencinizi, eğitimi mükemmel

  • NB

    İyi ki dediğim, kızımın her başarısında yanında olan öğretmenlerine sonsuz teşekkürler. Bölgenin en iyi koleji diyebilirim içiniz rahat bir şekilde emanet edebilirsiniz öğrencinizi, eğitimi mükemmel

  • Nk

    Eğitim kadrosuyla çok yol aldık bütün hocalarımıza çok teşekkür ederim bölgenin en kaliteli eğitim veren Okulu

  • ÖK

    Gerek eğitim kadrosuyla gerekse akademik başarıyı sağlayan sistemiyle çağdaş eğitimde öncü okullardan biri olduğunu düşündüğüm bir okul.

  • Uyguladığı eğitim sistemi sayesinde, sahip olduğu potansiyellere dair farkındalık kazanmıs ve eğitim hayatının yönüne bu farkındalıkla karar veren öğrenci yetistiren birbirinden değerli hocaların bulunduğu kurum. Emeğiniz için sonsuz teşekkürler.

  • ÖK

    Gayet güzel ve disiplinli bir okul. Alanında uzman öğretmenler var. Kesinlikle tavsiye ederim. Çok ilgi ve alakalılar.

  • Mb

    Öğrencimi iyi ki bu okula vermişim. çok değerli ve kıymetli öğretmenler çocuğumun dersine giriyor. düzenli olarak danışman öğretmeni beni arayıp her konuda bilgilendiriyor.

  • Hk

    Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum kurum genel müdürü Adnan Önder Anadolu lisesi müdürü Ömer İrgi ortaokul müdürü ali hoca ve anaokulu müdürü sevi Çalık hocanın özverili çalışmaları takdiri hakediyor gerek öğretmenlerine gerekse öğrencilerine karşı özverili ve hoşgörülü yaklaşımlarından dolayı kutluyorum. Sınav kolejinin çok kaliteli öğretmen kadrosu sayesinde gelecek nesillere çok kaliteli ve bir o kadar donanımlı bireyler yetiştirdiğini ve yetiştirmeye devam ettiğini görüyorum. Sınavlı olmak özellikle de Fatih sınav kolejli olmak büyük bir ayrıcalıktır. İyiki varsınız sınav ailesi.

  • ÇY

    Anaokulundan lise kademesine kadar her sinifta, her bransta uzman öğretmenlerin olduğu, danışmanlık eğitimi anlayisi olan bir okul. Danışmanlığı her sınıf için ince bir titizlikle yürütülüyor. Öğrenci geç kaldığında bile haberimiz oluyor. Okulun içinde her türlü imkan mevcut. Bir öğrenciye verilmesi gereken her türlü eğitim veriliyor. Aklınıza ne gelirse her türlü fırsata sahip, profesyonel bir okul. Kesinlikle tavsiyedir.Her açıdan profesyonel bir okul.

  • CK

    Okul, sosyal ve akademik anlamda çok başarılı. Öğretmenler ve idareciler her konuda hem öğrencimle hem de bizimle yakından ilgili. Bu ilgi ve özenin karşılığında çocuğumun da derslerine daha sıkı sarıldığını görüyorum. Gelecekten umutluyum. İyi ki Sınav Koleji. Tüm öğretmen ve idarecilere teşekkürlerimi sunuyorum.

  • DG

    "iyi ki Fatih Sınav Koleji ile yollarımız kesişmiş" dedirten tüm eğitim ve yönetim kadrosuna gönülden teşekkür ederim. Veli ile bu kadar birebir iletişimde olan bir okulla daha önce karşılaşmamıştım. Danışman öğretmenimiz düzenli olarak bizimle iletişimde, daha da önemlisi herhangi bir sorunumuz da gerek öğretmenlerimize gerek okul müdürümüze kolaylıkla ulaşabiliyoruz. Yapılan çeşitli aktiviteler ve kulüp çalışmalarıyla çocuğum hem öğreniyor hem de okuluna mutlu bir şekilde gidiyor. Tabi özel okul tercih etmemdeki en büyük sebeplerden biri de iyi bir yabancı dil eğitimi ve bu konuda da gerçekten farkı görmeye başladık. Çocuğumun İngilizcesinin gelişmesi yanında kendine güveni de arttı. İngilizceye ek olarak Almanca dersi görmeleri de avantaj tabi. Emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum.Nitelikli eğitim sisteminizle çocuklarımıza eğitmeye ve biz velilere umut vermeye devam etmeniz temennisiyle...

  • Es

    Tercih ettiğiniz için pişman olmayacağınız bir okul olduğunu söyleyebilirim. Gerek öğretmenleri gerekse muhattap olduğumuz idari kadrosuyla son derece profesyonel bir okul. Öğrencim başladığı zamandan itibaren sosyal olarak da oldukça gelişim gösterdi. Katıldığı kulüpler , spor dalları, kış okulları, yaz okulları için de çok verimli bir yıl geçirdik. Gözü kapalı teslim edebiliyorum. Danışman öğretmeni Rehper öğretmeni birebir ilgilenmekteler.

  • AK

    Öğrencim liseye bu yıl başladı. Hem ders başarısı hem sosyallik açısından sıkıntıları olan bir çocuk bizim yaramaz. Maşallah çok iyi yol aldığımızı görüyorum. Öğretmenler ve idareciler Çok ilgili işlerini profesyonel yapan insanlar. Her birine ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

  • MA

    Okuldaki ogretmenlerimize öncelikle tesekkur ederim.Her ay arayip cocugum hakkinda haber veriyorlar her zaman danisman ogretmenine ulasabiliyorum.Gözüm arkada kalmiyor.Sizde cocuklarinizi gonul rahatligiyla bu okula emanet edebilirsiniz.

  • K

    Çok tatlı öğretmenleri var. Çocuğum Matematiği öğretmenlerinden dolayı sevmeye başladı. Benim için önemli olan mutlu bir şekilde okula gitmesiydi ve bunu görmek içimi rahatlattı. Matematik öğretmenine ve bize yardımcı olan lise müdürümüze çok teşekkür ederim

  • MA

    Büyük oğlumu buradan mezun ettim ve şimdi hukuk okuyor. kızımı da öğretmenlerine güvenerek 9. sınıfta verdim. pandemi de çok güzel bir online eğitim aldılar ve öğretmenlerini daha yakından tanıma fırsatım oldu. öğretmenlerimize müdürlerimize çok teşekkür ederiz.

  • SB

    Okulun eğitim kadrosu gerçekten kaliteli çocuğumuzla her konuda yakından ilgileniliyor. Yabancı dil konusunda da çocuğumuzun ne kadar yol katettiğine günden şahit olduk okul yönetimine ve değerli öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.

  • Se

    Öğrencimi hem akademik hem de sosyal anlamda geliştiren bir okul oldu. Derslerine severek giriyor, isteyerek ödevlerini yapıyor. Kulüp çalışmaları sayesinde kendine güveni de arttı. Çok memnunuz

  • SS

    Çocuğumu özel okula yazdırma sebebim hem sosyal açıdan gelişmesi hem de İngilizce anlamında kendini iyi ifade edebilmesiydi çünkü yurt dışı eğitimi almasını istiyorum ve bu yüzden alt yapısının sağlam olması gerekliydi. Okullar arasında yapılan danışmanlıklar da sınav koleji bizi daha çok ikna etti ve sınav kolejinde karar kıldık. Yabancı dille beraber sosyal ve sanata da bakış açısı çok değişti. Çok memnun kaldık.

  • BA

    Bizim haytayı bile adam ettiler. Küçük oğlumu da mutlaka buraya göndereceğim

  • AS

    Ben bu kuruma öğrencimi yazdirdigimda dersleri ve okulu sevmeyen bir öğrenciydi. Asosyal birisiydi. Hiç bir sosyal aktivitesi yoktu. Bir tanıdık vasıtasıyla bu kuruma kaydoldum. 1 sene içerisinde bırakın okulu sevmeyi, derslerinin iyi olmasını; sosyal, kültürel, sanat ve spor alanlarinda aktif bir insan oldu. Kızımı tanıyamadım. Tüm okul ogretmenlerine ve idarecilerine ve burayı tavsiye eden arkadasima tesekkur ediyorum.

  • Mu

    Öğrencimi iyi ki bu okula vermişim. çok değerli ve kıymetli öğretmenler çocuğumun dersine giriyor. düzenli olarak danışman öğretmeni beni arayıp her konuda bilgilendiriyor. çocuğum ilk defa tüm öğretmenlerini severek ve hayranlık duyarak okula koşa koşa gidiyor. sınav ailesi çok teşekkür ederiz.

  • Öğrencimin bu okula başladığından beri sadece eğitim hayatında değil sosyal anlamda ciddi anlamda geliştiğini görmek beni çok mutlu etti. Spora ve sanata olduğundan fazla değer veren ve sonuna kadar öğrenciyi destekleyip mesafe katatmesini sağlayan değerli öğretmenleriyle kaliteli bir eğitimi bizlere sunuyorlar. Verilen emeklerden dolayı her birine teşekkürlerimi sunuyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Fatih Sınav Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Topkapı Mah. Şeyhülislam Sok. No:28 Fatih / İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum