fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Florya Koleji Fen Lisesi

Özel Florya Koleji Fen Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:45/16:00

Özel Florya Koleji Fen Lisesi Hakkında

Özel Bakırköy Florya Koleji Fen Lisesi İstanbul Bakırköy'de eğitimlerini sürdürmektedir. 40 adet dersliği bulunan okul 2 Görsel sanatlar atölyesi, Müzik odası Kütüphane, Bilgisayar dersliği, Fizik, Kimya, Biyoloji, Fen Bilgisi laboratuvarları, Robotik laboratuvarı, İnovasyon laboratuvarı, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, bale odası, 80 ve 350 kişilik 2 adet konferans salonuna sahiptir. Ayrıca Okul içerisinde 400 öğrenciye aynı anda yemek verebilecek kapasitede 2 yemekhane bulunmaktadır.
Özel Bakırköy Florya Koleji Fen Lisesi teknolojiyi iyi kullanabilen gelişen bilim dünyasına ayak uydurmuş öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca öğrencilerinin yabancı dile hakim bireyler olabilmeleri için okulda İngilizce ve Almanca eğitimleri vermektedir. Öğrencilere her yıl Avrupa’nın bir çok ülkesinde yapılan MUN konferanslarına katılma imkanı da sunulmaktadır.
Özel Bakırköy Florya Koleji Fen Lisesi'nde dersler sabah 08:30 da başlayıp 16:20 de bitmektedir. Öğrencilerin akademik gelişimlerini arttırmak ve eksikliklerini takip edebilmek için deneme sınavları sürdürülmekle beraber ekip duygusunu arttırmak amacıyla çeşitli projeler verilmektedir. Üniversiteye hazırlanan 12. sınıf öğrencileri için etütler düzenlenmektedir. Bu etütlerde öğrencilere özel konu anlatımları ve soru çözümleri eğitimi verilmektedir.
Özel Bakırköy Florya Koleji Fen Lisesi'nde kimya, fizik biyoloji, matematik, bilgisayar ve yazılım, robotik kodlama proje kulüpleri yardımı ile öğrencilerin okulda sevdiği kulüplerden birine yerleşmesi amaçlanmaktadır.Özel Florya Koleji Fen Lisesi'nde yemekhanede hazırlanan yemekler düzenli olarak listeleme şeklinde velilere sunulmakta ve taze, doğal besinlerden hazırlanmaktadır. Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini keşfetmesi, kendilerine uygun kariyer planları oluşturması amacıyla meslek tanıtım seminerleri alanında uzman işletmeciler ve meslek üyeleri eşliğinde sunulmaktadır.

Özel Florya Koleji Fen Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Florya Koleji Fen Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Florya Koleji Fen Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:45 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Florya Koleji Fen Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Florya Koleji Fen Lisesi Yorumları (1)

  • ma

    benim şu anda ortaokulda okuyan ve bir de 5 yaşında olan iki oğlum var. daha öncesinde bu okulu araştırma imkanım olmadı. Ancak çevremden aldığım olumlu fikirler ve okula gittiğimde gördüğüm temiz, düzenli ve çocukların gelişimi için ayarlanan sosyal faaliyet alanlarını görünce büyük oğlumu lise zamanında küçük oğlumu da anaokuldan itibaren bu okula vermeyi düşünüyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Florya Koleji Fen Lisesi İletişim Bilgileri

Şenlikköy Mahallesi, Florya Caddesi, No:11, Bakırköy/İstanbul
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum