fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi

Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00
Yatılı Durumu: Yatısız
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce - Almanca

Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi, Açı Kolejleri bünyesinde eğitim öğretim hizmeti veren bir eğitim kurumudur. Açı kolejinin benimsediği temel ilke, öğrenmeye açık içinde bulunduğu koşullara hızlıca uyum sağlayan özgür düşünce ruhuna sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi, İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yer almaktadır.
Okulun öğretim kadrosu, alanında uzman ve deneyimli eğitimcilerden oluşmaktadır. Öğrencilere güncel ve etkili eğitim yöntemleriyle dersler sunulurken, öğrencilerin bireysel ihtiyaçlarına da özel olarak değer verilmektedir. Ayrıca, teknolojinin eğitim sürecine entegre edilmesi ve dijital kaynakların etkin bir şekilde kullanılması da önemli bir odak noktasıdır.
Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi, öğrencilerini sadece akademik alanda değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilinciyle donatarak topluma faydalı bireyler olmalarını sağlamaya çalışmaktadır. Öğrencilerin her açıdan gelişimini destekleyen eğitim içerikleri hazırlanmaktadır. Aynı zamanda öğrencilerin hedeflerine emin adımlarla ilerlemelerini sağlayacak eğitim modelleri oluşturmaktadır.. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı özel okullar statüsündedir.
Akademik Programı’nda 9. 10.11. ve 12. sınıflarda Milli Eğitim Bakanlığı’nın ortak müfredatı uygulanır. Ek olarak, 11. ve 12. sınıflarda ise öğrencilerin alan seçimi yaptığı derslerden oluşan, ve o derslerin ağırlıkta gösterildiği bir ders programı hâkimdir.
İki yabancı dil olarak İngilizce ve Almanca dersleri öğretimi yapılmaktadır. Akademik bilginin yanı sıra konuşma becerisinin de ileri seviyeye ulaşması amacıyla öğrencilerimizin eğitim programında yabancı öğretmen bulunmaktadır.
Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi’nde her öğrencinin, kendine ait, alanında deneyimli bilgili danışman öğretmenleri vardır. Bu danışman öğretmenlerimizin yönlendirmeleri ile üniversiteye ve hayata hazırlanmış olurlar
. Kolejimizde, öğrencilerimizin kendini geliştirebileceği, sosyal aktivitelerini sürdürebileceği tiyatro faaliyetleri, satranç ve gezi kulübü, görsel sanatlar atölyemiz bulunmaktadır.
Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi, Akademik başarıda hedeflerini üstte tutan bir okul olarak eğitim sektöründe varlığını sürdürür.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
491 - 501 %100
481 - 490 %90
471 - 480 %80
461 - 470 %70
451 - 460 %60
441 - 450 %50

Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Aktif Öğrenme Sistemi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Okulda Hangi Bölümler Mevcut?

- Eşit Ağırlık

- Sayısal

- Dil

● Mezun Olan Öğrencilerinizin Bir Üniversiteye Yerleşme Oranı Nedir?

- %85-%90

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

● Üniversiteye Hazırlık Sürecinde Kurs Desteği Sağlanıyor mu?

- Evet

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (13)

  • ma

    Eğitim ve öğretiminden çok memnun olduğum bir okul. Ben öğrencimi Açı Koleji'ne vermekle çok doğru bir karar verdiğimi daha 9.sınıftan anladım. Herkese tavsiye ederim

  • Açı Koleji'ne geçiş yapana kadar kadar 2 tane kolej değiştirdik. Gerçekten aradığımız ilgiyi ve önemi burada bulduk. Şuan öğrencim 11.sınıf öğrencisi ve hem o hem de ben kurumdaki tüm öğretmenlerimizden ve idarecilerimizden çok memnunumuz. Hepsiyle ayrı bir bağımız ve iletişimimiz var. Kadro, hem veli hem de de öğrenci memnuniyetini sağlama konusunda son derece hassas ve titiz. Hepsine çok teşekkürler..

  • SP

    herkese önerebileceğim çok güzel bir okul. pandemi döneminde bile herhangi aksaklık olmadan eğitimlerine devam ettiler.

  • AY

    İngilizce hocasının yabancı uyruklu olması çok iyi bir şey. Speaking ve listening açısından öğrenciler kendilerini geliştirme imkanları buluyorlar. Özellikle benim çocuğum gibi alan olarak dil seçmeyi düşünen öğrenciler için çok iyi bir imkan.

  • ut

    Ben okulumdan memnunum bütün hocalarım çok ilgililer. Herkese tavsiye edebileceğim bir okul, ders dışında devamlı bir şekil motive eden etkinlikler yapıyorlar.

  • İY

    Kurumdaki öğretmenler ve idarecilerle çok sıkı bir diyaloğumuz var. Veli bilgilendirilmesi konusunda gerçekten çok hassaslar. Düzenli olarak yapılan veli aramalarıyla öğrencim hakkında sürekli olarak bilgi sahibi olduğum için çok mutluyum. Bütün öğretmenlerimize ve idarecilerimize ilgileri için sonsuz teşekkürler..

  • ST

    Daha önceki yılda kızımın da mezun olduğu ve iyi bir üniversite kazanmasında çok büyük bir önem olan Açı Koleji'ne bu senenin başında oğlumu da kayıt ettirdim. Öğrenciler, lisenin birinci sınıfından son sınıfına kadar çok verimli bir eğitim görüyorlar üstelik her sene üniversite hazırlığı noktasında daha da kapsamlı bir programa dahil oluyorlar.

  • AU

    Disiplin ve ödev takibi konusunda çok başarılı bulduğum bir okul. Öğrencilere düzenli olarak ödev takip dergileri veriyorlar ve bu dergilerin takip listelerini de ayrıca velilerle paylaşıyorlar. Böylelikle ben de veli olarak çocuğumun takibini kolaylıkla yapabiliyorum.

  • ct

    Açı Koleji, her açıdan çok memnun olduğum bir okul. Öğrenciye sadece okul dersleriyle değil ekstra olarak etüt programları ve kütüphane çalışmalarıyla da destek oluyorlar. Çocuğu için özel ilgi ve alaka isteyen her anne babaya gözüm kapalı önerebileceğim bir okul.

  • CT

    Her açıdan gerçekten çok memnun olduğum bir okul. Okul derslerle yanında ek etütler ve kütüphane çalışmalarıyla öğrenciye devamlı olarak destek sağlıyorlar. Açı Koleji, çocuğu için özel ilgi ve alaka isteyen her anne baba için gözüm kapalı önerebileceğim bir okul.

  • ag

    Çok güzel okul ben hem öğretmenlerinden hem de okulun kendi sisteminden çok memnunum. herkese tavsiye ederim.

  • my

    Açı Koleji sadece eğitimiyle değil, vizyon ve misyonuyla da beni etkilen bir kurumudur Öğrenciyi sadece bir sınava hazırlamayı değil, onları geleceğin aydın bireyleri olarak yetiştirmeyi hedefliyorlar. Öğrenciyi baskıcı kurallar altında boğmaktansa direkt öğrencinin kendisinde öz bilincin oluşmasını sağlıyorlar. Bir baba olarak bu özverili eğitim süreci beni derinden etkilediğini söyleyebilirim.

  • As

    Okulda dersler çok verimli geçiyor zaten akıllı tahta kullanıldığından dolayı soru yazımlarıyla zaman kaybetmiyoruz. Ayrıca İngilizce öğretmenimizin yabancı uyruklu olması çok güzel bir şey.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Gaziosmanpaşa Açı Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Fevzi̇ Çakmak Mah. İstanbul Cad. No:83-87, Gazi̇osmanpaşa / İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum