fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Karanfil Teknoloji Lisesi

Özel Karanfil Teknoloji Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30

Özel Karanfil Teknoloji Lisesi Hakkında

İstanbul Sancaktepe’de bulunan Özel Karanfil Teknoloji Lisesi, sektörün ihtiyaç duyduğu meslek alanlarında son teknolojiye sahip makine, cihaz ve çağdaş yöntemler ile eğitim vermektedir. Mesleki etiği olan, ahlaki değerlere sahip, endüstriyel sektörlerin Ar-Ge birimlerinde görev alacak ve üretime katma değer sağlayacak bireyler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Makine, kimya, elektrik ve elektronik, endüstriyel otomasyon, grafik ve web tasarım, inşaat ve otomobil teknolojisi alanlarında dersler verilmektedir. Tüm bu dersler, sanayi ile entegre olmuş özel teknolojik atölyelerde öğretilmektedir. Özel Karanfil Teknoloji Lisesi’nden mezun öğrenciler lise diplomasına ek olarak işyeri açma belgesine sahip olmaktadır. Öğrenci; kendi belirlediği alanda deneyimi ve uzmanlığını “Ustalık Sınavı”nda kanıtlar ise “Usta Öğreticilik Belgesi” alabilmektedir. “EuroPass Belgesi” ile öğrenciler; becerilerini ve yeteneklerini Avrupa’da geçerli hale getirmektedir. On birinci ve on ikinci sınıflarda; üniversiteye hazırlık amacıyla fizik, kimya, biyoloji, tarih, Türkçe ve coğrafya dersleri için ilave akademik eğitim uygulanmaktadır. Özel Karanfil Teknoloji Lisesi, Almanca ve İngilizce yabancı dil eğitimleri vermektedir. Akademik ve mesleki alanda yabancı dil yeterliliğine sahip olacak öğrenciler, dünyanın herhangi bir yerinde dil problemi olmadan çalışabilecek düzeye gelmektedir. Kurum, öğrencilere kendi alanlarında önde gelen firmalarda staj yapma imkanı sunmaktadır. Öğrenciler, liseye başladığı anda sigortaları da başlamaktadır.

Özel Karanfil Teknoloji Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Karanfil Teknoloji Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Karanfil Teknoloji Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir.
  • Özel Karanfil Teknoloji Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.

Özel Karanfil Teknoloji Lisesi Yorumları (2)

  • Öğrencim şu an 11. sınıftan 12. sınıfa geçti. Yeni bir programa geçiş yaptı. Tamamen üniversitye geçiş dersleri veriliyor. Dershane modeli gibi olacak. İnşallah faydalı olur. Stajını yazın yapacak. 12. sınıfta okulda derslerine devam edecek.

  • Eğitime önem veren hem anadolu lisesi müfredatı verip hem de meslek kazandıran bir okul olması açısından değerli bir kurum. Bu yıl açılmasına rağmen birçok ulusal ve uluslararası teknoloji yarışmalarına katıldılar ve başarı kazandılar. Öğretmenleri öğrencime karşı ve diğer öğrencilere karşı anlayışlı ve duyarlılar. Okulda disiplin problemi yok. Özellikle kız öğrenciler için uygun bir okul.Oğluma yazılım konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim. Katıldıkları yarışmada yazılımcılarla tanışmış ve çok hoşuna gitmiş. Kendini bu alanda geliştirmek istiyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Karanfil Teknoloji Lisesi İletişim Bilgileri

Eyüpsultan Mah. Seçmen Cad. No:14, Sancaktepe/İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum