fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Piri Reis Topkapı Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Özel Piri Reis Topkapı Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Piri Reis Topkapı Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hakkında

Özel Piri Reis Topkapı Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2005 yılından beri eğitim veren, İstanbul'un Esenyurt kampüsünde bulunan bir kurumdur. Bu okul öğrenci yanlısı eğitim sistemiyle başarıyı yakalamaktadır. Ezberci sistemden uzak bir eğitim sistemi benimsemiştir. Bu sistemde öğrencilerin görerek, deneyerek ve gözlemleyerek kalıcı öğrenmesini sağlamayı amaçlamaktadır. Öğrencilerin aldıkları bilgiyi kullanma, doğru bilgiye edinme yollarını kullanabilme gibi yetkinliklere sahip olmasını amaçlamaktadır. Aynı zamanda kurumun mesleki ve teknik anadolu lisesi olarak eğitim vermesi, öğrencilerinin erken yaşta mesleki bilgiye sahip olma ve ileriki zamanlarda meslek edinmede sorun yaşamama gibi katkılar sağlamaktadır. Bu kurum, bünyesinde mekatronik teknolojisi, makine teknolojisi, otomotiv teknolojisi, kimya teknolojisi ve inşaat teknolojisi alanlarında ders vermektedir. Geleceğin mesleklerine dahil olan bu bölümler öğrencilerin kariyer planlamaları için oldukça etkili eğitimler olarak kabul edilmektedir.
Özel Piri Reis Topkapı Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yalnızca akademik anlamdaki başarılarıyla değil, sosyal ve kültürel alandaki başarılarıyla da üst sıralarda yer alarak, öğrencilerin en çok tercih ettiği okullar arasında yer almaktadır. Sosyal ve kültürel alanlarda okulun fiziksel imkanlarından da faydalanarak öğrencilerini destekleyen bu okul, bünyesinde; kapalı spor salonu, bahçe, müzik odası, sanat atölyeleri, spor ve oyun alanları bulundurmaktadır. Aynı zamanda Özel Piri Reis Topkapı Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerin akademik eğitimlerinin yanı sıra öğrencilere motivasyon sağlaması amacıyla birçok seminer ve workshoplar düzenlenmektedir.
Özel Piri Reis Topkapı Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sosyal bir okul olarak diğer okullara örnek olan ve yurtiçi ve yurt dışında bir çok proje yürüten bir yapıya sahiptir. Okulda aynı zamanda yemekhane hizmeti verilmekte ve öğrencilere titizlikle besin değerli hesaplanarak oluşturulmuş menüler sunularak, öğrencilere sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlığı kazandırılmaktadır. Yemekhane yemeğini tercih etmeyen öğrenciler için okul bünyesinde kantin bulunmakta ve öğrenciler bu alanda arkadaşlarıyla sosyal iletişimlerini de geliştirebilmektedir.

Özel Piri Reis Topkapı Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Piri Reis Topkapı Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Piri Reis Topkapı Okulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Örnek Mah. Hoşdere-Esenyurt Yolu No:211 Esenyurt / İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum