fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi

Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/15:30
Yatılı Durumu: Yatısız
Devlet Teşviği: Var
Eğitim Türü: Karma
Birinci Yabanci Dil: İngilizce

Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi Hakkında

Tarhan Koleji, 1959 yılında, değerli eğitimci ve devlet insanı Mümtaz Tarhan tarafından kuruldu.

Kurucusunun adını taşıyan okulumuz, ilk açıldığında, gündüzlü ve yatılı olarak ilk, orta ve lise bölümleriyle eğitim ve öğretime başladı.

Ana sınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise bölümleri ile 12 yıllık bir öğretim dönemini kapsayan ve logosunda bunu 12 yıldızla sembolize eden okulumuz, köklü ve seçkin bir eğitim kurumudur.

Beyoğlu, Kumbaracı Yokuşu’nda bulunan okulumuzdan 1959 yılından bugüne binlerce öğrenci mezun olmuş ve “Tarhanlı olma” geleneği nesilden nesile devam etmiştir.

Tomtom Mahallesi'nde bulunan kampüsümüzde, kapalı spor salonu, konferans salonu, sanat atölyesi, yemekhane, kütüphane, kantin, laboratuvar gibi çeşitli fiziksel imkanlar bulunmaktadır. Aynı zamanda sanat ve spor kulüpleri ve aktiviteleri ile öğrencilerin hem fiziksel hem zihinsel gelişimine katkı sağlamaktadır.

Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi'nde öğrenci odaklı eğitim programları uygulanmaktadır. Öğrencilerin kişilik özellikleri ve yetenekleri keşfedilerek kişiye özel eğitim öğretim planları oluşturulmakta ve aile ile iş birliği içinde uygulanmaktadır.

Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi’nde dil eğitimi çok önemlidir. Başta İngilizce olmak üzere, Almanca da öğrencilerimize ilgi alanlarına uygun olarak öğretilmekte ve hayata hazırlanmaları sağlanmaktadır. Bu dilleri ana dil seviyesinde öğrenmiş öğrenciler, dünya kültür ve medeniyetlerini çok yakından tanımaktadır.

Beyoğlu, Tomtom Mahallesi'nde bulunan okulumuzda öğrenciler, mutlu, çağdaş, özgüvenli, kendisine ve çevresine saygısı olan, sorumluluk sahibi, orijinal düşünme tarzına sahip bireylerdir. Özel Tarhan Eğitim Kurumları’nın en büyük hedefi, bu özelliklere sahip, dünyaya farklı bir açıdan bakabilen öğrenciler yetiştirmektir.

Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi'nde hedefini gerçekleştirebilmek için deneyimli, yeniliklere açık, özveriyle çalışan, kendine kaliteyi hedeflemiş, çağdaş, tüm çabası öğrencilerini hem mutlu hem de başarılı kılmak olan bir eğitim kadrosu bulunmaktadır.

Özel Beyoğlu Tarhan Eğitim Kurumları Koleji Anadolu Lisesi'nde karma eğitim sistemi uygulanmaktadır ve lise eğitimde öğrencilere hazırlık dahil toplam 5 yıllık bir eğitim vermektedir. Hazırlık yılında öğrencilere yoğun olarak İngilizce dersi verilmektedir. Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi öğrencileri yenilikçi, teknolojik donanımın olduğu, öğrencilerin hedefleri dikkate alınarak düzenlenmiş maksimum 24 kişilik sınıflarda eğitim vermektedir.

Başarı Bursu

Başarı Dilimi Başarı Bursu
%0.01 - %1 %100
%1 - %2 %80
%2.01 - %3 %60
%3.01 - %4 %50
%4.01 - %5 %45
%5.01 - %6 %40
%6.01 - %8 %30
%8.01 - %10 %20
%8.01 - %10 %15
%10.01 - %30 %5

Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 15:30 şeklindedir.
  • Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi LGS bursu veriyor mu?
    Kurum LGS başarı bursu vermektedir.

Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi Yorumları (18)

  • Ek

    Ogretmenleri ve egitimi oldukça kaliteli.Bu okuldan 2011 yilinda mezun oldum aldığım eğitimden ve öğretmenlerimin yönlendirmesiyle İstanbul universitesi bilgisayar mühendisliğini kazandım daha önce hiç fikrim olmamasına rağmen matematik öğretmenimin matematiği ve mantıksal işlemleri sevdiğimi bildiği için bu bölüme yönlendirmisti iyiki de onu dinlemişim.Bu okul 2. aileniz gibi oluyor.Sosyal projeler arttırılabilir.Daha fazla ogrenci değişim programlari ve yurtdışı olanakları sağlanabilir.

  • ly

    2021-2022 döneminde lise hazırlıkla başladık Tarhan kolejine .Hem akademik hemde sosyal açıdan çocuğumun gelişmine olumlu açıdan çok katkısı olduğunu düşünüyorum.Hem sayın müdürümüze hem de sayın öğretmenlerimize teşekkür ederim.

  • SG

    Tecrübeli eğitim kadrosu ve öğrencilere daima yön gösteren, ek kaynağa ihtiyaç duyulmayan bir kurum. Herkes birbiriyle samimidir herkes tanışır yönetim kadrosu da çok deneyimlidirBahçe

  • Bu

    Okulun gerek konumu olsun gerek öğretmenlerin ve eğitiminin kalitesi olsun çok güzel bir okul. Bir mezun olarak tanıdığım herkese düşünmeden öneririm.

  • DA

    Gerek eğitim kadrosu gerekse ortamıyla birlikte öğrencilere aile ortamını sunan kaliteli bir okul.

  • AY

    Öğretmen kalitesi ve ilgileri çok iyi, yalnızca öğretim değil eğitim veren bir okul.Diğer okullarla olan etkileşim, çevre okullarda yapılan MUN,G20 gibi çeşitli konferanslara, öğrenci birliklerine katılımın artması öğrencilerin teşvik edilmesi ve öğretmenlerin de bu konuda kendilerini geliştirip bilgi sahibi olması gerektiğini düşünüyorum.

  • CA

    Tarhan Koleji ikinci eviniz gibidir,öğretrmenleri de arkadaşınız,çocuklarınız iyi arkadaşlıklar kurar siz de onlarla beraber aileleriyle arkadaşlık kurarsınız.Büyük oğlum anasınıfından itibaren Tarhan'daydı mezun oldu.Şimdi küçük oğlum 10.sınıf olacak.Hem çocuklarım hem de kendim için tarhanda olma şansını yakaladığımız için mutluyum,öğretmenler,idareciler,çalışanlar hepsine teşekkür ediyorum...daha çok tanıtımı yapılmalı

  • EA

    Çok güzel bi okul orda okuyorum ve seviyorum bahçesi öğrencileri cok disiplinli ve saygılı bir yer orda olmaktan mutluluk duyuyorum ve herkese başarılar diliyorumSadece bi tane var o da daha fazla basket topu olabilir okulda çünkü tenefuselrde çıkıp oynamak istiyoruz ama basket topu bulamıyoruz yoksa başka bi sorun yok ya aslında bu ďa bi sorun değilde

  • EY

    Öğrencilerle iletişim çok iyi. Her öğrenci her öğretmeniyle bireysel olarak konuşabilir. Her daim soruları ve sorunları çözmek için oradalar. Bu çok kıymetli.Bölüm tanıtımları için daha fazla konferans yapılabilir.

  • ED

    Eğitim kadrosu gerçekten çok güzel, öğrencilerle ilgilenme konusunda da oldukça yetenekliler. Arkadaşlık ortamı oldukça kuvvetli ve güzel oluyor.

  • Bizim okulda ilk senemiz bitti ve çok memnunuz. Öğretmenlerin ve idarecilerin öğrencilerle güzel diyalog içinde olmaları onların derslere daha alakalı olmalarını sağlıyor. Eğitime olduğu kadar milli ve manevi değerlere, sosyalliğe de önem veren ve öğrencilerini geleceğe emin adımlarla hazırlayan onlara değer veren bir okul.

  • SA

    butik eğitim veren ve yetişmemde ciddi katkısı bulunan bir okuldur hazırlıktan lise bitimine kadar kaliteli eğitimci kadrosu ile başka hiç bir desteğe gerek duymadan bugünlere geldim hepsine ayrı ayrı emekleri için binlerce teşekkür. Av. Selcen Özer

  • AC

    Eğitim kalitesi, vizyonu ve öğretmenleri ile öne çıkan bir okul.Fiziksel imkanları kısıtlı ama okulun elinde olan bir durum değil.

  • ŞA

    Eski bir mezun olarak Tarhan Koleji’nde okumuş olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Okulumuzdaki kaliteli eğitim sayesinde hem Üniversite sınavında ilk yüzdelik dilime girerek İstanbul’un köklü üniversitelerinden birinde mühendislik eğitimi alma fırsatı buldum hem de Tarhan Koleji’nde aldığım İngilizce eğitim kariyerimde ilerlememi sağladı. Tüm hocalarımıza şükran borçluyum ve sevgilerimi sunuyorum.

  • BY

    Okuldan 94 yılında mezun olduğum halde gerek okulumun bana vermiş olduğu eğitim , gerekse öğretmenlerimizin bize kazandırdığı bilgiler in çok değerli olduğunu ve hala güncel yaşantımızda da bizlerin ne kadar iyi yetiştirildiğini söylemek isterim. Okulun ve öğretmenlerin ne kadar önemli olduğunu çocuklarımdan görmekteyim. Bana kazandırdığınız herşey için teşekkürlerimi sunarım.

  • Tarhan Kolejine öğrenci olarak 83 yılında girdim . İki kızımı da gönül rahatlığıyla okuluma kayıt ettirdim. Küçük kızım hala okumakta. İlkelerinden ödün vermeden bu yıllara kadar ayakta kalabilen ender okullardan. Disiplinli bir eğitim yapısıyla beraber öğrenciyi çok iyi tanıyarak onu yönlendiren, hayatta ayakları üzerinde kalmalarını sağlayacak güveni ve beceriyi öğreten bir eğitim kurumu. Yılların getirdiği tecrübeyi çok iyi kullanmaktalar. Tarhanlı olmak ayrıcalıktır.

  • SK

    Okul kavramını sözlük anlamı dışına çıkaran yerdir Tarhan Koleji. Her sabah, Beyoğlu'nun o soğuk ayazından sımsıcak bir yuvaya dönüşen okulumuz, çıkışlarda da çıkması hayli zor olan yokuşuyla gitmemize izin vermeyen bir engele dönüşüyor. İşte tam olarak yeri onu çok iyi anlatıyor. Gelmesi kolay, ayrılması zor. Şu küçücük okul, kaç nesil mezun etti? Onlardan biri olduğumuz, artık bu köklü ağacın bir dalı olmayı başardığımız için çok gururluyuz.

  • ea

    Yıllar önce farklı hayatlar, farklı okullardan geldik bu koskoca duvarların arasına. Ufak, ürkek çocuklardık. Yaşayacaklarımızdan, buranın evimiz olacağından habersizdik. Koskoca duvarların arasındaki küçücük okulumuz kocaman, sıcacık kalbiyle kucakladı bizi; her düştüğümüzde kaldırdı, nasıl düşmeyeceğimizi öğretti bize. Herkesten önce öğretmenlerimiz koştu yanımıza, bir sıkıntımız olduğunda ilk onlar fark etti, hep elimizden tuttular, kendi canlarından ayırmadılar bizi. Bize her koşulda yardım eden, her şeyi öğreten, bizi seven ve her zaman yanımızda olan okulumuza minnettarız.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tarhan Koleji Anadolu Lisesi İletişim Bilgileri

Tomtom Mah. Kumbaracı Yokuşu, Tercüman Çıkmazı, No:1, Beyoğlu/İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum