fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu Hakkında

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu eğitim modeli öğrencilerin yetenekleri temelinde, becerilerinin geliştirilmesi üzerine kurgulanmıştır. Ortaokul döneminde öğrencilerin yetenekleri ve becerilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılmaktadır. Okulda çocukların sosyal ve duygusal gelişimleri kadar bilişsel ve dil gelişimleri açısından gelecekteki öğrenimlerinin ve başarılarının temelini teşkil eden bir süreçtir. Bu amaçla Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu bu dönemde bilimsel çalışmalara ve sanat çalışmalarına ağırlık vermektedir. Okulda çocukların erken yaşta bilimsel olaylara merak duyması, araştırması, deney yapması ve sorgulaması amaçlanmaktadır. Çocukların bireysel farklılıkları Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulunun eğitim modelini oluşturmaktadır. Çocukların okulda eğlenerek öğrenmelerine ortam sağlanmaktadır. Uygulanmakta olan eğitim programlarında çocukların ezber yaparak öğrenmelerinin yerine yaşayarak, tecrübe ederek ve deneyerek öğrenmeleri sağlanmaktadır. Okulda STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik) eğitim programı uygulanmaktadır. Bu eğitim modeliyle kendini ve doğayı iyi bir şekilde tanıyan, disiplinler arası bütünlükle özerk öğrenme yeteneğine sahip, üst düzey düşünme ve problem çözme becerilerine sahip bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır. Okulda eğitime verilen değer kadar beslenmeye de çok önem verilmektedir. Okul içerisinde bulunan yemekhanede hazırlanan yemekler çocukların beslenme alışkanlıklarındaki hataları düzeltmeye ve dengeli beslenmelerini sağlamaya yönelik hazırlanmaktadır. Çocuklara sabah, öğle ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek verilmektedir. Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu çocukların kişisel, sosyal ve fiziksel gelişimlerini sağlamak amacıyla laboratuvar, kütüphane, müzik odası, spor alanları, havuz ve birçok oyun alanı bulunmaktadır. Ayrıca okulda yüzme, bale, müzik, dans, drama, sanat, tiyatro, spor, robotik kodlama, bilişim, atletizm, halk oyunları ve akıl zeka oyunları gibi birçok etkinlik yapılmaktadır.

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu Yorumları (3)

  • fk

    beylikdüzünün dünyaya açılan kapısı burası. hem çocuklarımızın sınav başarısını bu kadar önemseyip hem onların dünya vatandaşı olmaları için gerekli adımları atmaların da yardımcı olan bir kadro. olanaklar ve imkanlardan söz etmeye bile gerek yok . gidip kendiniz görün.

  • ae

    okulun öğretmenleri ve rehberlik servisi dünyada bir tek onlar eğitim veriyormuşcasına havalı ve gereksiz hareketleri var. bahçeşehirin beylikdüzünde bir revizyona gitmesi şart

  • du

    hem akademik hem sosyal anlamda başarılı bir okul. Sınav da başarı beklentisi olan anne babaların ortak görüşü sınav tempolarının yeterli olduğu. bahçeşehirin ortaokulundan mezun olup yabancı dil eksikliği yaşayan çocuk yok gibi.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Beylikdüzü Ortaokulu İletişim Bilgileri

Adnan Kahveci Mah. Selam Sok. No:5, Beylikdüzü / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum