fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İstanbul Maltepe Ortaokulları

Maltepe'de bulunan tüm ortaokul bilgileri, veli yorumları, fotoğraf galerileri ve daha fazlası için listelerimizi incelemeye hemen başlayın! Bütçenize en uygun özel ortaokulların detaylı bilgilerini incelemek isterseniz Maltepe özel ortaokulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
44 okul bulundu.
Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Maltepe Kampüsü Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Zümrütevler Mah.
Özel Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Maltepe Kampüsü Ortaokulu verified

İlk önce akay'la tanıştığımda şüphelerim vardı.eğitim ve zengin kadrosunu tanıyınca ve çalışmalarını gördükçe iyiki akay...

Özel Günhan Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Yalı Mah.
Özel Günhan Koleji Ortaokulu verified

Güvenilir bir eğitim kurumu. okulun tüm öğretmenlerinden çok memnunuz. okul konumu itibariyla da çok güvenli.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:20

Diğer Okullar

Özel Maltepe Gökyüzü Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Esenkent Mah.
Özel Maltepe Gökyüzü Koleji Ortaokulu

Son derece ilgili ve sıcakkanlı bir ekip çalışmakta, gelen anne babalara yardımcı olma konusunda ellerinden geleni yapıy...

Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Gülsuyu Mah.
Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu

Kızımızın kayıt aşamasından başlayarak yönetimin yardımcı olması tüm çalışanların güleryüzü bizi çok mutlu etti kızımızd...

Özel Maltepe Sevinç Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Cevizli Mah.
Özel Maltepe Sevinç Koleji Ortaokulu

Tüm dünyanın zorlu bir sınavdan geçtiği dönemdeyiz. çocuklarımız online eğitimle hem öğreniyor, hem sınava hazırlanıyor....

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 18:00
Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Gülsuyu Mah.
Özel Maltepe Oğuzkaan Koleji Ortaokulu

8.senemiz olacak okulumuzda.tüm kadrodan (öğretmen ,idari kadro ve tüm görevliler dahil) çok memnunuz.kızımız okul sonra...

Özel Küçükyalı Tekden Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Aydınevler Mah.
Özel Küçükyalı Tekden Koleji Ortaokulu

Okul da oğlum 1 sınıftan beri 7 yıldır okumak ta öğrenci veli öğretmen işbirliğinin en güzel örneği verilmekte.. okulun...

Özel Maltepe Tarhan Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Cevizli Mah.
Özel Maltepe Tarhan Koleji Ortaokulu

Özel Maltepe Tarhan Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Dragos Amerikan Kültür Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Yalı Mah.
Özel Dragos Amerikan Kültür Koleji Ortaokulu

Özel Dragos Amerikan Kültür Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Maltepe Anabilim Eğitim Kurumları Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Başıbüyük Mah.
Özel Maltepe Anabilim Eğitim Kurumları Ortaokulu

Özel Maltepe Anabilim Eğitim Kurumları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Göktürk Eğitim Kurumları Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Cevizli Mah.
Özel Göktürk Eğitim Kurumları Ortaokulu

Özel Göktürk Eğitim Kurumları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 16:00
Özel İstanbul Mahir Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Cevizli Mah.
Özel İstanbul Mahir Ortaokulu

Özel İstanbul Mahir Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:00
Özel TUA Amerikan Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Girne Mah.
Özel TUA Amerikan Koleji Ortaokulu

Özel TUA Amerikan Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel TED Rönesans Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Aydınevler Mah.
Özel TED Rönesans Koleji Ortaokulu

Özel TED Rönesans Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Marmara Eğitim Kurumları Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Büyükbakkalköy Mah.
Özel Marmara Eğitim Kurumları Ortaokulu

Özel Marmara Eğitim Kurumları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Maltepe ERA Koleji Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Zümrütevler Mah.
Özel Maltepe ERA Koleji Ortaokulu

Özel Maltepe ERA Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:30
Özel Bahçeşehir Koleji Maltepe Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Zümrütevler Mah.
Özel Bahçeşehir Koleji Maltepe Ortaokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Maltepe Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel İdealtepe Fide Okulları Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Feyzullah Mah.
Özel İdealtepe Fide Okulları Ortaokulu

Özel İdealtepe Fide Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Tüzyev Mozaik Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Cevizli Mah.
Özel Tüzyev Mozaik Ortaokulu

Özel Tüzyev Mozaik Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 17:00
Özel Beşsekiz Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Yalı Mah.
Özel Beşsekiz Ortaokulu

Özel Beşsekiz Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 16:45
Özel Maltepe İsabet Okulları Ortaokulu Özel Okul
Maltepe / Gülsuyu Mah.
Özel Maltepe İsabet Okulları Ortaokulu

Gözüm arkada kalmadan gönül rahatlığıyla bıraktığım bir yer. iyi ki varlar.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:00
Albay Niyazi Esen Ortaokulu Devlet Okulu
Maltepe / Küçükyalı Merkez Mah.
Albay Niyazi Esen Ortaokulu

Albay Niyazi Esen Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 14:30
İbb Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu Devlet Okulu
Maltepe / Zümrütevler Mah.
İbb Barbaros Hayrettin Paşa Ortaokulu

Yoğunlaştırılmış ingilizce sınıfı da olan, iyi öğretmenleri düzgün yönetimi ile özel okulları aratmayacak kalitede bir e...

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 14:30
Mutluhan-Uzunal-Çolakoğlu Ortaokulu Devlet Okulu
Maltepe / İdealtepe Mah.
Mutluhan-Uzunal-Çolakoğlu Ortaokulu

Mutluhan-Uzunal-Çolakoğlu Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 15:10
50 Yıl Besim Kadırgan Ortaokulu Devlet Okulu
Maltepe / Esenkent Mah.
50 Yıl Besim Kadırgan Ortaokulu

50 Yıl Besim Kadırgan Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:20 - 12:10

İstanbul Maltepe Ortaokulları

Maltepe’deki ortaokullar devlet ve özel olmak üzere sizlere birçok seçenek sunmaktadır. Çocuğunuz ilkokulu bitirdi ve ortaokul arayışı içerisindeyseniz eğer en ideal okulu bulmak için doğru adrestesiniz. Maltepe özel ortaokulları ve Maltepe devlet ortaokulları için ilçe ilçe ayrılarak oluşturulmuş listelerimizi hemen incelemeye başlayın!


İstanbul’daki tüm ilçelerin bulunduğu listelerimizi inceleyerek; okulun fiziksel-sosyal imkanlarına, fotoğraf galerilerine, veli yorumlarına, fiyat bilgisine ve dil olanaklarına ulaşabilirsiniz. Okul araştırması yaparken fikir edinmenize katkı sağlayacak olan veli yorumları da her okulun ‘yorumlar’ kısmında bulunmaktadır. Çocuğu, sizin baktığınız okulda okuyan yada daha önce okumuş olan ailelerin belirttiği görüşler, aradığınız okul hakkında fikirlerinizi netleştirmenizde yardımcı olacaktır.


Maltepe'de bütüncül bir eğitim anlayışıyla faaliyet gösteren kolejler, bölgede öne çıkan eğitim kurumları olarak dikkat çekmektedir. Bu kurumlar, öğrencilere akademik başarı sağlamak için sürekli olarak kendilerini geliştirmekte ve eğitimde etkin bir şekilde teknolojiyi kullanmaktadır. Maltepe kolejleri, bu özellikleriyle sizin için iyi bir tercih olabilir. Listelerimizde devlet ortaokulları da bulunmaktadır, bu okulları inceleyerek tercih edeceğiniz okula karar verme sürecinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Maltepe'deki ortaokullar, ilçenin farklı mahallelerine dengeli bir şekilde dağılmış durumda ve hemen hemen her mahallede bir devlet bir de özel ortaokul bulmak mümkündür. Harita üzerinden Maltepe'deki tüm ortaokulları görebilir, size en yakın olanları hızlıca bulabilirsiniz. Çocuğunuz bu okullara ulaşım sıkıntısı yaşamadan rahatlıkla gidebilecektir. Mahalleye göre de arama yaparak size yakın okulları görebilirsiniz. Çalışan ebeveynler için servis olmazsa olmazdır. Okul sayfalarından okulların servis hizmetlerinin olup olmadığı bilgisine ulaşabileceğiniz gibi servis ücretlerini de görüntüleyebilirsiniz. Okulların profillerinde sadece servis hizmetleri değil, aynı zamanda verilen hizmetler arasında; güvenlik, servis, rehberlik, hafta sonu eğitim ve yaz okulu da mevcuttur. Okulların sunduğu hizmetlere ve kampüslerinde bulundurdukları fiziksel donanımlara bakarak, çocuğunuza sağlanmasını istediğiniz her şeyi değerlendirebilirsiniz. Maltepe ortaokulları fiziksel imkanlar olarak; yemekhane, kütüphane, revir, futbol sahası, müzik odası ve sanat atölyesi gibi çocuklarınız için birçok seçenek sunmaktadır. Listeleme sayfaları üzerinden fiziksel özelliklere göre arama yapabilir ve okulların profillerinde daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu bilgiler ışığında, çocuğunuza keyifli ve etkili bir eğitim deneyimi sağlayacak Maltepe ortaokullarını kolayca bulabilirsiniz.


Ortaokul dönemi, ilköğretimden liseye geçişin son safhalarını kapsamaktadır. Bu dönemdeki öğrenciler, daha önce karşılaşmadıkları zorlu dersler ve sınavlarla yüzleşmektedir. Velilerin bu süreçte öğrencilerin bu zorluklarla baş edebilmesi için doğru desteği sağlayacak bir okul seçmesi önemlidir. Maltepe'deki ortaokulların eğitim felsefeleri, amaçları, misyonları ve haklarında bilmek istediğiniz daha birçok bilgiyi okulların tanıtım yazılarını okuyarak edinebilirsiniz. Böylece, okulların nasıl akademik, psikolojik ve ruhsal destek sağlayacaklarını daha iyi anlayabilirsiniz.


Bu dönemde öğrenciler, Liseye Geçiş Sınavları (LGS) gibi ulusal sınavlara hazırlanmaya başlamaktadır. Bu süreçte, öğrencilerin başarılı olabilmeleri için okullarının öğretmenleri, rehberlik birimi ve yönetiminden destek alabilmeleri çok önemlidir. Maltepe ortaokulları, öğrencilerini liseye geçiş sınavına hazırlayabilmek adına düzenli aralıklarla deneme sınavları yapmaktadır. Bu deneme sınavları, öğrencilerin sınav formatına alışmalarını sağlamakta ve eksikliklerini tespit etmelerine yardımcı olmaktadır. Sınav hazırlık sürecinde öğrenciler, çok yoğun bir tempoda ders çalıştığı için bu dönemde psikolojik destek önemlidir. Maltepe ortaokullarındaki rehber öğretmenler, öğrencileri motive etme, problemlere çözüm bulma ve genel olarak öğrencilerin iyi bir akademik performans sergilemelerine destek olma konusunda aktif bir rol oynamaktadır. Rehberlik birimleri, öğrencilerin lise tercih dönemlerinde de önemli bir rol oynamaktadır. Öğrencilere, en uygun liseleri seçme konusunda danışmanlık yapıp onları gelecekleri için en iyi tercihleri yapmalarında yönlendirmektelerdir. Veliler, çocuklarının sınav başarısını artırmak ve onları iyi liselere yerleştirmek için bu süreçte ortaokulların geçmiş başarılarına, sınav hazırlık programlarına ve liseye geçiş oranlarına odaklanmaktadır. Sizlerin de bu bilgilere listeleme sayfalarından ve okulların profillerinden ulaşabilirsiniz.


Her öğrencinin hedefleri ve hayalleri farklı olduğu gibi, her okulun eğitime yaklaşımı da farklıdır. Çocuğunuzun en iyi eğitimi alabilmesi için kendi hayallerine ve bireysel ilgi alanlarına uygun bir eğitim yaklaşımını benimseyen okulları bulmanız çok yararlı olacaktır. Maltepe’deki çeşitli ortaokullar farklı eğitim modelleri kullanmaktadır. Eğitim uzmanları ve pedagoglar tarafından hazırlanan çeşitli eğitim yaklaşımları arasında tam öğrenme modeli, Uluslararası Bakalorya eğitimi, sınav odaklı eğitim ve daha birçoğu bulunmaktadır. Listeleme sayfasında eğitim anlayışına göre arama yaparak, çocuğunuzun hedeflerine uygun eğitim veren ortaokulları kolayca inceleyebilirsiniz.


Okul tercih süreci boyunca diğer velilerin ve mezunların deneyimlerinden yararlanabilmek gerçekten değerli bir fırsattır. Maltepe ortaokulları hakkında yapılan veli yorumları, okulların sunduğu eğitim hizmetinin kalitesi, sınav başarıları, öğrenci memnuniyeti gibi kritik detaylar hakkında önemli bilgiler içerebilmektedir. Okul sayfalarında yer alan ve daha önce o okula çocuğunu göndermiş olan ailelerin tecrübelerini içeren Maltepe ortaokulları veli yorumları sayesinde okulların öne çıktıkları noktaları ya da geliştirmeleri gereken yönleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Bu yorumlar Maltepe'deki ortaokullar arasında seçiminizi yaparken sizlere rehberlik edecek ve işinizi kolaylaştıracaktır.


Okul sadece ders dinleyip öğrenme yeri değildir. Özellikle de gelişme çağında olan çocuklar için sportif ve sanatsal faaliyetler de çok önemlidir. Bu faaliyetler, çocukların bireysel yeteneklerini keşfetmeleri ve kendilerini farklı alanlarda geliştirmeleri için harika bir fırsat tanımaktadır. Çocuklarınız; voleybol, basketbol ve futbol gibi faaliyetlerle fiziksel olarak gelişim gösterirken, sinema, drama ve fotoğrafçılık gibi etkinliklerle de içindeki yeteneği keşfedebilmektelerdir. Maltepe’de her çocuğun bireysel yeteneklerine ve ilgi alanlarına hitap eden etkinlikler sunan ortaokullar bulmanız mümkündür. Hangi okulun çocuğunuza en uygun olan aktiviteleri sağladığını öğrenmek için listeleme sayfalarındaki filtreleri kullanabilir ve okulların profillerine göz atabilirsiniz.


Bulunduğumuz çağda dil eğitiminin ne kadar önemli olduğu hepimiz tarafından bilinmektedir. Bir yabancı dil bilmek bir zamanlar büyük ölçüde fark yaratan, etkileyici bir yetenek olsa da günümüzde herkesten beklenen bir özelliktir. Özellikle genç yaştan ikinci bir yabancı dil edinmek, gelecekteki kariyer ve kişisel gelişim için büyük bir avantaj sağlayacaktır. Maltepe devlet okullarında İngilizce dil eğitimi verilirken, Maltepe kolejlerinde İngilizcenin yanı sıra İspanyolca ve Almanca gibi dil seçenekleri de mevcuttur. Hangi dillerin öğretildiğini görmek ve çocuğunuzun ilgi duyduğu veya öğrenmek istediği dillere odaklanan okulları bulmak için listeleme sayfalarındaki filtreleri kullanabilirsiniz.


Maltepe'deki ortaokulların fiyatları, birçok faktöre bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Bu faktörler arasında okulların sunduğu imkanlar, eğitim kalitesi, bölgenin genel ekonomik koşulları ve diğer ekstralar bulunmaktadır. Bu nedenle, bütçenize uygun okulları belirlemek ve kayıt ücretleri yanı sıra kırtasiye ve yemek ücretleri gibi detayları öğrenmek için okulların profillerini inceleyebilir, güncel rakamlara ulaşabilirsiniz. Maltepe'deki kolejler ve özel ortaokullar genellikle erken kayıt dönemlerinde çeşitli fiyat avantajları sunarak öğrencileri aralarına kabul etmektedir. Bursluluk sınavları düzenleyen özel okullar, başarılı öğrencilere burs fırsatları sağlayarak onların eğitim maliyetlerini azaltmalarına yardımcı olmaktadır. Bu bursluluk sınavlarına başvurarak, çocuğunuzun yetenekleri doğrultusunda ekonomik avantajlardan yararlanabilir ve uygun bir ortaokul seçiminde maliyetleri azaltabilirsiniz. Okul.com.tr üzerinden bu sınavların detaylarına ulaşabilir ve doğrudan sınavlara başvurabilirsiniz.


Maltepe ortaokullarını detaylı bir şekilde incelemek için zamanınız yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Maltepe Ortaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum