fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu

Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15

Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunmakta ve öğrencilerine eğitim hizmeti vermektedir. Uzman öğretmen kadrosuyla nitelikli ve kaliteli eğitim veren bu kurum, başarılarıyla tescillenmiş kurumlar arasında yer almaktadır. Bu bağlamda ortaokul seviyesindeki öğrencileri her sene lise yerleştirme sınavlarında büyük başarılar elde etmektedir. Bu okul, öğrenci merkezli bir yaklaşımla ezberci sistemden uzak bir anlayış benimsemektedir. Bu kurum, bilgiyi bellekte depolamaktan çok daha fazlasını öğrencilerine aktarmaktadır. Bilgiyi işlemek, ön bilgilerle bütünleştirmek, bilginin ne işe yaradığını kavramak ve o bilgiyi kullanarak üretmeyi sağlamaktadır. Okul bünyesine özenle seçilen uzman kadro, öğrencilerin kalıcı hafızada biriktirdikleri bilgileri kullanması adına, onları proje yapmaya ve farklı fikirler üretebilmeleri için teşvik etmektedir.
Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, fiziksel imkanları bakımından oldukça zengindir. Öğrencilerin okul saatleri içinde rahatlıkla kullanabileceği bilgisayar laboratuvarı, fen laboratuvarı, resim, müzik, bilim ve sanat atölyesi, kütüphane, futbol sahası, kapalı spor salonu, kantin, spor ve oyun alanı bulunmaktadır.
Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, öğrencilerinin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli ve manevi değerlerini benimseyen, çağdaş, fikri hür, vicdanı hür bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, uluslararası standartlarda bireyleri geleceğe taşımak amacıyla yabancı dil eğitimini, bilim ve teknolojiyi oldukça önemsemektedirler. Bilim ve teknolojiyi olumlu yönde kullanabilen ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden öğrenciler yetiştirmek amacıyla robotik ve kodlama dersi verilmektedir. Yabancı dil eğitimini de oldukça önemseyen bu kurum, yabancı dili öğrencilerde içselleştirmek amacıyla drama ve şarkılarla aktarılmaktadır.
Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu, yemekhane hizmeti vermekte ve öğrencilere titizlikle oluşturulmuş menüler sunularak, öğrencilere sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlığı kazandırmaktadır. Yemekhane yemeğini tercih etmeyen öğrenciler için okul bünyesinde kantin bulunmakta ve öğrenciler bu alanda arkadaşlarıyla sosyal iletişimlerini de geliştirebilmektedir.

Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Göktürk Bahçeşehir Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Göktürk Merkez Mahallesi, Kirazlıyol Sokak, No 24/1B, Eyüpsultan /İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum