fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu

Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00

Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu Hakkında

Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu müfredata hâkim, sınavlara hazırlıkta deneyimli, uzman öğretmen kadrosu ile öğrencilerine dinamik bir eğitim süreci sunar.
Özel Güngören Final Okulları'nda derslerimiz öğrencilerimize sunulan programlarla, düzenli, sistemli ve zengin içeriklerle öğretilir. Eğitim sürecinde Akıllı Tahtalar ve Yapay Zekâ ile programlandırılmış son teknoloji öğrenme sistemleri kullanılmaktadır. Öğrencilerimizin bilgi düzeyine uygun sınıflarda, dersler uyum sorunu yaşanmadan ve üst düzey verimlilikle işlenir.

Özel Güngören Final Okulları'nda Tam öğrenmenin gerçekleşebilmesi için ders saati süreleri ve dersten alınan verimlilik arttırılmıştır.
Her hafta, o hafta işlenen kazanımları içeren tarama sınavları ile öğrenmenin ne kadar gerçekleştiği tespit edilir, öğrenmenin tam gerçekleşmediği haftalara takviye etütleri eklenir. Öğrencilerimizin çözemediği sorular, öğretmenleri ile birlikte beklemeksizin çözülür.
Fiyatlarımıza kırtasiye, kıyafet ve hafta sonu kurs ve atölye çalışmaları da dâhildir. Öğrencilerin başarı durumlarına göre çeşitli burslar sağlanmaktadır.

Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu'nda yabancı dil öğrenimi, anadil öğrenimi ile aynı esaslara dayandırılarak yapılmaktadır. Bu doğrultuda okulumuzda doğal bir öğrenme ortamının oluşturulmasına büyük özen gösterilmektedir. Hafta sonlarında öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmek adına Speaking Club şeklinde dil sınıfları açılmakta ve dil öğrenimine büyük hassasiyet gösterilmektedir.

Her öğrencimiz için ayrı ayrı, etkili ve verimli haftalık çalışma programları rehber öğretmenlerimiz tarafından yapılır. Öğrencilerimizin haftalık çalışma programlarındaki performansları yine rehber öğretmenlerimiz tarafından takip edilir.

Özel Güngören Final Okulları olarak kurumumuzda öğrencimizin psikolojik ve ruhsal durumlarını önemsiyoruz. Bu sebeple kurumumuzda Rehber öğretmenlerimiz haricinde Uzman Klinik Psikolog bulunmaktadır. Uzman Klinik Psikolog ise öğrencilerimiz ve velilerimiz ile seans şeklinde birebir görüşmeler yapmaktadır.
Sınav kaygısı, akran zorbalığı, ebeveyn ilişkilerindeki eksiklikler, dikkat eksikliği ve benzeri durumlar Uzman Klinik Psikolog görüşmelerinde sorun olmaktan çıkmaktadır ve büyük fayda sağlamaktadır.

Özel Güngören Final Okulları olarak öğrencilere sosyal, sanatsal ve sportif etkinlikler için uygulama derslikleri oluşturulmuştur.
Öğrencilerimiz; öğretmenleri eşliğinde sinema, tiyatro, drama, konser, dans gösterileri, halk oyunları, yazar ve sanatçılar ile imza günü buluşmaları gibi pek çok etkinliğe katılarak hem eğlenir hem de kişisel gelişimine katkı sağlar.

Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Aktif Öğrenme Sistemi

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Basketbol Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Hayır

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 4

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Akademik Başarı Bursu

- Üstün Zeka Bursu

Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu Yorumları (14)

  • 5.sınıfta olan öğrencim inanılmaz mutlu, sınıfımız çok başarılı. Her sınavda Türkiye derecesi yapıyorlar bunlardan birisi de benim kızım. Başarı ve kaliteli bir kurumu tercih ettiğimiz için çok rahatız

  • 8. sınıf öğrencim bu okulda LGS'ye yüksek tempoda hazırlanıyoruz. Her hafta deneme kulübünde çeşit çeşit deneme oluyor, eksiklerini soru çözümünde görüyorlar. İlgi alaka müthiş, öğretmenleri yeni nesil sorularda çok yetkinler. Kızımızı hazırlık sürecinde gözümüz kapalı emanet ediyoruz.

  • NH

    Kıymetli okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz her daim yanımızdalar ve iletişimdirler. Eğitim güzel başarı yüksek biz mutluyuz.

  • ST

    Okulda 2. Senemiz geçen sene yarı dönemde geldik. İlgi alaka ve detaylı yorumlar için çok sağ olun okulumuz.

  • SU

    Öğrencim bu sene 5. sınıfa Güngören Final okullarında başladı. Okula ilk hafta adapte oldu, hiç zorluk yaşamadık. Sınıfların başarı düzeyi inanılmaz yüksek, öğretmenlerimizin hepsi güleryüzlü ve alanında çok iyiler. Çok çok memnunuz. Liseye kadar burdayız :)

  • SO

    5.sınıfımızı Müyeser hocamız ile çok verimli bir şekilde geçirdik. Kendisine hayranlık duymamak elde değil. Çocuklarımızı kendi evladı gibi sahiplenip sınıf öğretmenliğimizi yapıyor. Müyeser hocam başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

  • Ty

    İki kızım ve bir oğlumu güngören final okullarına yazdırdım. Kesinlikle çok memnunum. Her gittiğimde karşımda muhattap bulabiliyorum. Öğretmenler ve idareciler çok ilgililer. Deneme sınavlarından kaçan çocuklarım şimdi koşarak gidiyorlar. Telefon uygulaması ile de her çalışmayı takip edebiliyorum. Memnunum ve mutluyum, iyi ki varsınız.

  • Mt

    Okulumuzda ekstra çalışmalar ve etkinlikler öğrencimin çok ilgisini çekiyor böylece okulda vakit geçirmek kızım için çok eğlenceli ve eğitici bir hal alıyor. Öğretmenlerimizin fedakarlıkları ve öğrencileri sahiplenmeleri ise muazzam. Teşekkür ederim herkese.

  • Gt

    Büyük çocuğum buradan mezun oldu, şimdi Kabataş lisesinde bu sebeple küçük çocuğumu da güngören final okullarına yazdırdım. İnşallah aynı başarıyı elde edebiliriz. Okulumuza çok güveniyorum.

  • Zt

    Tüm öğretmenlerimize selamlar ve saygılar, evladımı gönül rahatlığıyla emanet ettim artık okuldan eve gelmek istemiyor çok mutlu. Bu sebeple okulumuzu ve öğretmenlerimizi çok seviyoruz

  • NE

    Okulumuzda geçirdiğimiz 3.yılımız ve bu sene de diğer senelerde olduğu gibi çok memnun kaldık, özellikle sayısal derslerimiz çok gelişti iyi ki burayı tercih etmişim

  • Ma

    Öğrencim pandemi döneminde isteksiz bir havaya bürünmüştü daha sonra Güngören Final Okulları ile tanıştık ve öğrencim adeta yeniden doğmuş gibi oldu ve derslerine dört elle sarıldı. Emeği geçenlere çok ama çok teşekkür ederim, Allah razı olsun

  • Ek

    Kıymetli öğretmenlerimiz evlatları gibi görüp başarılı olmaları için çabalıyorlar hepsine gönülden şükranlarımı sunuyorum, rahatlıkla öneririm

  • Sa

    Merhabalar, öncelikle öğrencim bu okulda okuyor. Çok memnunun çünkü bize ve öğrencime kendisini değerli hissetmemizi sağlıyorlar. Teşk ediyorum ve böyle devam etmeniz için temennide bulunuyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Güngören Final Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Mehmet Nesi̇h Özmen Mah. Eski̇ Londra Asfalti Cad. No: 2/1 Güngören / İstanbul
0 212 963 2079
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum