fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu

Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var

Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu Hakkında

Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu, İstanbul Pendik'te bulunmaktadır. Bu kurum liseye hazırlık sürecinde öğrencilerini bireysel çalışma programlarıyla desteklemektedir. Deneme sınavları yapılarak öğrencinin seviyesi belirlenir ve seviyeyi yükseltmek amacıyla çeşitli sistemlerle çalışmalar yapılmaktadır. Geleceğe bilim insanları yetiştirmeyi amaçlayan bu kurum, öğrencilerine merak etme, araştırma, sorgulama ve istikrar gibi özellikler kazandırmaktadır. Bu şekilde bilgiye ulaşabilen ve bilimin ilk adımını atan öğrenciler, edindikleri bilgiyi dönüştürerek, diğer bilgileriyle birleştirerek, sonu olmayan bir öğrenme aşkıyla dolmaktadır.
Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu, önleyici ve gelişimsel rehberlik yaklaşımını esas alan kapsamlı ve psikolojik danışma ve rehberlik programı uygulanmaktadır. Öğrencilerin karşılaştıkları güçlükleri henüz sorun haline dönüşmeden çözmelerine yardımcı olan, kendilerini tanıyan, uyum ve iletişim becerilerine sahip sağlıklı ve yaratıcı bireyler olmalarına katkı sağlayan rehberlik birimi her daim öğrencilerin yanlarındadır.
Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu öğrencilerini tanımaya önem vermektedir. Öğrencilerin okula girmesiyle tanışma serüveni başlamaktadır ve okul dönemi boyunca devam etmektedir. Hedef; okul öncesinden liseye kadar kişisel, eğitsel ve mesleki öğrenci gelişimi temel alınarak her öğrencinin kendini gerçekleştirmesine ve tam donanımlı bireyler haline gelmelerine destek olmaktır. Öğrencilerin akademik takibi, kişisel hedef belirleyebilme, zamanı planlayabilme ve yönetebilme, motivasyon, dikkat ve konsantrasyon ile sınavlara hazırlanmada desteklenmektedir. Bunların dışında motivasyon çalışmaları, sınav sonuçlarının değerlendirilmesi, sınav kaygısıyla baş edebilme, etkili ders çalışabilme hakkında seminerler verilmektedir. Aynı zamanda sınav kaygısı ile baş edebilme, grup çalışması, test çözme teknikleri gibi sınava yönelik çalışmalar yapılmaktadır.
Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu'nda kişisel envanterler, ölçme ve değerlendirme testleriyle öğrenciyi daha iyi tanıyarak ilerlemektedir. Tüm bu envanter sonuçlarını ders programları, hedef belirleme, alan seçme gibi yerlerde kullanılmaktadır. Arzu eden veliler ile görüşmeler gerçekleştirildiği gibi, akademik takvimde yer alan tarihlerde ailelerle görüşmeler gerçekleştirilmektedir.
Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu ,okul öncesinden lise çapına kadar öğrencilerin yalnızca dili kurallar kapsamında öğrenmeleri değil, dili sınıf ve okul duvarlarından çıkararak günlük hayatlarına taşımalarını amaçlanmaktadır. Bütünsel bir yaklaşım ile okuma yazma dinleme dil bilgisi ve becerilerinin tam manasıyla edinilmesi hedeflenmektedir. Tüm kademe ve gruplarda eğitim programlarını Avrupa ortak dil çerçevesi standartlarına göre öğrenci merkezli aktif öğrenme gerçekleşecek şekilde hazırlanmaktadır. Öğrenmede farklı yaklaşımlara ve deneyimlere inanılmaktadır. Her yaş grubunun mutlaka bir Türk İngilizce öğrenmeni aynı zamanda ana dili İngilizce olan bir Native öğretmeni olmaktadır. Aynı derse giren öğretmenler iş birliği ile çalışmaktadır. Öğrencilere Almanca ile iki yabancı dil seçeneği sunulmaktadır.
Öğrencilerin sosyal gelişimlerini de oldukça önemseyen bu kurum, birçok etkinlik ve aktivite düzenlemektedir. Aileler ve öğrenciler tarafından oldukça tercih edilen bu kurum, eğitime kutup yıldızlığı yapmaktadır.

Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kurtköy MBA Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Harmandere Mah. Petek Sok. No:6/A, Pendik / İstanbul
0 216 706 6874
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum