fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu

Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:00

Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu , İstanbul'un Maltepe ilçesinde eğitimci kuruluşu olan Artı Sonsuz Koleji'ne bağlıdır.18-20 kişilik geniş sınıflarda(60m2) eğitim veren okul 09:00 ile 18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Okul çocukların içlerinde doğuştan var olan zeka, yaratıcılık, araştırma ve bilme duygusu, merak gibi özelliklerini geliştirmeye yönelik eğitim sistemi geliştirmiştir.

Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu aynı amaç doğrultusunda yabancı dil eğitimine de oldukça önem verip çocukların doğru ve etkin İngilizce ve Almanca eğitimi almaları için özgün programlar sağlamaktadır.

5.sınıf İngilizce hazırlık sınıfında ‘Half Day English Every Day-Her gün yarım Gün İngilizce’ programı ile (haftada 20 saat) yoğun ve dolu dolu bir dil eğitimi ile ortaokula başlangıç yapıyorlar.Yabancı dil eğitiminde Oxford ve Cambridge çözüm ortakları.Sınıf öğretmenine ek olarak İngilizce mentör öğretmen ile öğrencilerin gelişimleri takip edilip veliler ile ayrı ayrı15 günde bir iletişim kuruluyor.İki öğretmene ek olarak okul Psikolojik Danışman-Rehber öğretmen her hafta sınflar ile ders yapıp öğrencilerle birebir ilgilenir ve yakından takip eder. Bu sayede hiçbir şey gözden kaçmaz ve hiçbir konu atlanmaz.İngilizce eğitiminde haftada 16 saat Türk ve yabancı(native) İngilizce öğretmenleri olmak üzere 3 farklı öğretmen < (Main Course-Skills-Native/Speaking-Cambridge) ve 3 farklı kaynak ile takip edilir.İngilizcede en niteliklli olan Oxford ve Camridge yayınlarını tercih eder.Ayrıca ‘Robotik-Kodlama,Görsel Sanatlar,Beden Eğitimi,Drama,Dans,Satranç Bilim Çocuk ‘ vb ders öğretmenleri derslerini İngilizce yapılarak haftada 20 saat İngilizce eğitimi yapılır.Ayrca öğrenciler yaşadığı tüm deneyimlerin İngilizce telaffuzunu duyar bu sayede.

İngilizce de en iyi Oxford ve Cambridge yayınları kullanılır.Cambridge dersi ile hazırlandıkları Cambridge sınavına katılıp öğrenciler uluslararası geçerliliği olan Cambridge Sertifikası kazanır.Bu sınavda her yıl %100 başarıya ulaşmıştır.İkinci yabancı dil eğitimi Almanca ile çift yabancı dil eğitimi devam eder.

Etkin öğrenme için içeriği zengin olan kaynak kitaplar kullanılır.Her ünite bitiminde ölçme değerlendirme yapılır.Öğrencilerimiz deneyim kazanması için her kademe için deneme sınavı yapılır.7-8.sınıflar yoğun sınav programları ile LGS sınavına hazırlanır.Son dört yılda 7 TÜRKİYE BİRİNCİSİ ile Akademik başarısını her sene TÜRKİYE BİRİNCİLERİ ile tescillemenin gururunu yaşar. Ders dışında haftanın iki günü ilgi ve yeteneğine göre Artı Sonsuz Spor Akademisi ile seçtiği sportif faaliyete katılır.

>b>Müzik dersi gitar-piyano olmak üzere iki farklı öğretmen ile 8-9 kişilik gruplarla etkin bir şekilde yapılır.

Özel Artı Sonsuz Koleji İlkokulu'nda sloganı eşliğinde ve Sevgi ile öğretilenlerin kalıcı olduğuna inanarak fiziksel, sosyal, kişisel ve akademik gelişimlerini sağlamaya yönelik tüm imkanlar sağlanmaktadır. Bu imkanlar içerisinde Robotik-Kodlama Atölyesi,Satranç Atölyesi,Görsel Sanatlar Atölyesi,Müzik Atölyesi,Drama Atölyesi,Dans Atölyesi,Fen Bilimleri Laboratuvarı, Yemekhane, Kapalı Spor salonu,Spor alanı, Bahçe,Oyun Parkı,Teras(Futbol Sahası) ve Konferans Salonu bulunmaktadır.

Eğitim saatleri içerisinde tam zamanlı olarak Psikolojik Danışman- Rehber öğretmeni ve Hemşire bulunmaktadır.Okul,güvenlik görevlisi tarafından giriş-çıkış kontrolünü sağlamaktadır Okulda dönem boyunca çocuklarla birlikte . dekoratif sanatlar, müzik, drama, tiyatro, zeka oyunları, dans, halk oyunları, gezi, bilişim, atletizm, jimnastik, okçuluk gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler yapılmaktadır. Sanat atölyesinde yapılan çalışmalar ile çocukların sanatla ilgili teknikleri öğrenmeleri, yaratıcılıklarının ve hayal güçlerinin geliştirmeleri sağlanırken, bilim atölyeleri ile kendi başlarına buluşlarda bulunarak düşünme becerilerini kazanmaları, çevreye duyarlı, merak eden, keşfeden, sorgulayan bireyler olmaları sağlanmaktadır sosyal yaşantısında kullanması kolaylaşır.

Okul eğitim anlayışında gelişmiş eğitim sistemlerine sahip olan ülkelerin eğitim sistemleri ile ülkemiz eğitim sisteminin eğitim sistemi ile harmanlayarak“Öğrenciye Özgü Öğretim Modeli” adını verdiği eğitim modelini benimsemiştir. Bu şekilde öğrencilerinin yaratıcılıkları desteklenmiş, bilimsel düşünebilen, kendi kültürel değerlerine bağlı, doğa bilinci gelişmiş bireyler yetiştirmek amacındadır. Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu , öğrencilerinin öncelikle sağlıklı, mutlu, yeniliklere açık, kendine güvenen, araştırmacı, sorgulayan, öğrenmeyi öğrenen,akademik başarısı yüksek,ingilizce bilen,spor yapan,bir enstrüman çalan,teknoloji çağının gereklerine uyum sağlayan,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak yetişmelerini amaç edinmek.

Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu Soru - Cevap

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 3

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 5+

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu Yorumları (41)

  • ye

    Üç sene önce okula yeni başlayacak oğlum İsmail Aras için yaptığımız okul araştırmalarında dengi okulların neredeyse yarı fiyatı olduğu için tereddütle başladığımız okulumuza oğlumuzun okula isteyerek ve severek gitmesi.Derslerinde ve benim için çok daha önemli olan sosyal gelişimini gördükçe ne kadar doğru karar verdiğimizi gün geçtikçe daha iyi anladık.Pandemi sürecinde kesintisiz online eğitim başarılı şekilde geçildi.Başta öğretmenimiz ALİ beyi ve tüm artı sonsuz kadrosunu kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum

  • mg

    Oğlumun okula severek ve isteyerek gitmesini sağlayan ilgi ve alakalarını esirgemeyen MALTEPE ARTI SONSUZ KOLEJİ idari kadro ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Özellikle GAMZE HANIM 'ın yapıcı, pozitif, güler yüzlü, anlayışlı, çok sevecen ve en önemlisi çok ilgili bir öğretmenimiz olduğu için ayrıca çok ama çok teşekkür ederim. Çocuğum adına doğru karar verdiğim için çok mutluyum.

  • Ben öğretmenlerimize ve yönetimine çok teşekkür ederim ben çok memmunum tugba öğretmene çok teşekkür ederim tüm öğretmenlerimize tekrar çok teşekkür ederim

  • Güzel aile..Çözüm odaklı Eğitimciler.. Güler yüzlü çocuklar.. İyi ki bu aileye katılmışız. Teşekkür ederiz

  • PA

    Okulumuzu ve ögretmenlerimizi seviyoruz. Özellikle sınıf ögretmenimiz Evin hanima sonsuz teşekkürler.Çok sevecen ,nazik , anlayisli, enerjik ve en önemlisi de çok ilgili bir ögretmenimiz. Oglum severek okula gidiyor. Çok şanslıyız. iyi ki yollarımız kesişmiş

  • Bu yıl okulda ilk senemiz öğretmenlerin gerek çocuklara gerek velilere karşı yaklaşımı çok güzel öncelikle Evin hanıma ve tüm öğretmenlerine teşekkür ediyorum. çok anlayışlı ve her sorununuzla birebir ilgileniyolar sevgiler

  • db

    İyiki yollarımız kesişmiş diyebileceğim, idealist genç dinamik oldukça özverili öğretmen kadrosunun olduğu görevini aşkla yapan tüm öğretmenlerimize özellikle sınıf öğretmenimiz Evin hocamıza sonsuz teşekkürler.Birebir gün gün bilgilendirme ilgi alaka destek taktire şayan. Okula hergün sevinçle giden zevk alarak ders yapan kızımı böyle gördükçe iyiki artı sonsuz ailesindeyiz diyorum.Başarı sevgiyle ve istekle gelir emeklerinize sağlık

  • GK

    Başta sınıf öğretmenimiz gamze öğretmene ve okul müdürümüz özgen hanım olmak üzere bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz ve hepinizi çok seviyoruz ❤

  • ca

    Kızım Ekin 5 Madrid sınıfında okuyor. Sınıfını arkadaşlarını tüm öğretmenlerini çok seviyor okula her gün neşeyle gidiyor ki bu çok önemli. Okul idaresi ve öğretmenlerinden biz çok memnunuz. Okul olarakta pandemi döneminde uzaktan eğitimdede gayet iyiydi. Herkese emekleri için çok teşekkür ederiz. Sınıf öğretmenimiz Gamze öğretmende çok ilgili bize her konuda gereken desteği veriyor .

  • ab

    Merhaba Ben 5.New jersey sinifindan Emir Baysalin velisiyim. Oncelikle Arti sonsuz koleji ailesine katilmak bizim icin bir sereftir.okula geldigimiz ilk andan beri yonetimden ve ogretmenlerimizin tutumlarindan son derece memnun kaldik.Her sinifin sinif ogretmeni oldugu gibi bizim ogretmenimiz EVIN hnm.dir.Kendisi hic bikmadan yorulmadan ozverili olarak veli ogrenci ögretmen diyalogumuzu son derece mukemmel bir sekilde organize ediyor.Kendisine sahsim ve ailem adina cok tesekkur ederim. Saygilarimla....

  • ty

    Eğer benim gibi çocuklarınızı Sevgi dolu sıcacık güvenli olarak iyi bit eğitim almasını istiyorsanız tavsiye ederim. Biz Türkiye ye gelmeden karar verdik artisonsuz ailesi ile çocuklarımızı geleceğe hazirlamaya. Eğitim olarak ingilizce ve Türkçe en iyi şekilde veriliyor.. Başta okul yönetimine , bütün öğretmenlerimize ve emek veren çalışanlarına teşekkürler...

  • em

    Başta müdürümüz Özgen Hanım olmak üzere tüm öğretmenlerimiz güler yüzlü çok anlayışlı ve sagduyulu .Emeginize ve yureginize saglik.Sizlere cok tesekkur ederiz.

  • mb

    Arti sonsuz koleji gerçekten çok iyi okulu okul yapan oz veri ile çalışan öğretmenlerimize gerçekten minnettarız haklarını ödeyemeyiz ben sahsen müdüre hanım özgen hocam ve ekibi çok değerli öğretmenlere saygı ve sevgimi sunuyorum.

  • eb

    Okulumuzdan çok memnunuz her öğretmen birbirinden özel , çocuklara yaklaşımı ayrı güzel , kızım okulunu sayenizde çok seviyor, özellikle sınıf öğretmeni Evin Öğretmen ile ayrı bağları oluştu, emeğinize sağlık iyi ki varsınız.

  • ak

    Okulunuzda torunum 5.sınıfa başladı çok araştırarak kaydını yaptırmıştık artı sonsuz kolejine ve çok doğru karar verdiğimizi görüyoruz. Dileğimiz hep böyle devam etmesi. Öğretmenlerin çok genç idealist, özverili şevkatli ve işini aşkla yapmaları da bu kararımızın ne kadar yerinde olduğu yönünde. Başarılarınızın devamını dilerim sevgilerimle.

  • nk

    Merhaba 5 Berlin Sınıfı öğrencilerinizden Beren Kent'in velisiyim. Okulunuzun ve öğretmenlerinizin yaklaşımı, tutumundan çok memnunuz.Kızım okadar çok sevdiki okulunu ve öğretmenlerini ben çok mutlu oluyorum.Bende bu süreçte Kızımı yakından gözlemliyorum tüm ders ici ve ders Dışı program ve dersleri ile birebir ilgileniyorum. Benim için öğretmen öğrenci ve veli İş birliği çok onemli.Ozellikle sinif öğretmenimiz olan Sezin Öğretmenimize bizimle yakından ilgilendiği için hiç bir bilgiyi atlamadan tarafıma ilettiği için, çocuklarımıza sevgi dolu yaklaşımı için ilgi ve alakası için ,kendisine tekrar sizlerin nezdinde tesekkurlerimi iletmenizi Önemle rica ediyorum.Iyiki bu güzel okulu tercih etmişiz.Kurumunuzun çocuklarımızı başarılı ve ozguvenli yetistireceginize inancım tam.Bu memnuniyetimizin uzun yıllar sürmesi dileklerimle Sevgilerimle ...

  • nc

    Ben Efe Mustafa nin annesi 8A dan sureyya hoca hatice hocamiz sezin hocamız çok seviyoruz ailemizden gibiler mesut bey beden hocamız busene katılmasına rağmen sanki senelerce okulda görev yapmış gibi ilgili yardimsever bizim için çok değerliler teşekkür ederiz. sureyyya hocamız kanatsız melektir

  • mc

    Artı sonsuz kurumu ile yollarımızın kesişmesi bizim için bir şans gerçekten...birbirinden kıymetli ve donanımlı öğretmenleri ile oğlumun çok keyifli ve başarılı bir eğitim hayatı olacağından eminim...herşey için çok teşekkürler artı sonsuz....

  • Uygun fiyatlı bir özel okul olması sebebiyle tercih etmiş olmama rağmen kalitesi açısından oldukça tereddüt ederek çocuğumu bu sene başı ortaokul kademesine yazdırmış olduğum Artı Sonsuz Koleji ve tüm eğitim kadrosundan beklentimizden kat be kat fazlasını almaktayız. Genç, dinamik olmalarının yanı sıra donanımlı, çağdaş ve vizyoner bir ekibi olduğunu gördüğüm okulumuzdan, bugüne kadar deneyimlemiş olduğumuz 2 farklı büyük kurumsal eğitim kurumundan olduğumuzdan çok daha fazla memnunuz. Butik okul deneyimimiz pek olmamıştı. Butik tanımı tam da bu mu onu da bilmiyorum açıkçası ama daha kişisel bir yaklaşım var. Çocukların hem eğitimlerine hem de öğretimlerine özen gösteriliyor. Biz şimdilik çok memnunuz. Umarım böyle devam eder.

  • şa

    Yaklaşık 4 yıldır bu eğitim kurumunda bulunmaktayım.Bu senede bi çocuğumu daha dahil ettim.oncelikle böylesi bi süreçte tüm öğretmenlerimizin gösterdiği çaba,sabir ve özveri için çok teşekkür ediyor,hepsine saygılarımı göndermek istiyorum.Burada özellikle teşekkür etmek istediğim iki öğretmenimiz var.1.sınif öğretmenimize bu zorlu sürecini bize sabrıyla,sevgisiyle ,kriz çözme becerisiyle bu günlere getirdiği için ona çok teşekkür ederim.bi diğer hocam merve hoca ingilizce hocamız iki öğrencimize o kadar şanslı biliyorumki böylesi bi hocaları olması nedeniyle,o hiç bitmeyen pozitif enerjisi öğretme çabası ve o hep gülen yüzü ıçın onada çoook teşekkür ederim...

  • Öncelikle bütün öğretmenlerimize sonsuz tesekkur ediyorum uzaktan eğitimle bıle olsa çocuklarımıza öğrenci olduklarını hıssetırdıklerı için ogrencılere bir öğretmende olması gereken sabrın en son lımıtlerıne kadar kullandıkları için ve çok güzel bir yarı yıl geçirdiğimiz için bütün öğretmenlerimize ve okul yonetımınıze sonsuz tesekkurler

  • 5. sınıfta olan çocuğumu güvenle gönderdiğim, birbirinden kıymetli, özverili ve güler yüzlü güvenlik görevlisi arkadaşımız ve öğretmenlerimizin olduğu okulumuzu tüm arkadaşlarıma çevreme tavsiye ediyorum, hepinize teşekkür ederim.

  • çb

    Öncelikle günün her saati arayıp bilgi alabildiğimiz için canımız sınıf öğretmenimiz aylin hocamıza teşekkür ediyorum. Müdiremiz özgen hanıma anlayışından güleryüzünden sevgisinden dolayı ayrıca teşekkürler. Anlayışlı güleryüzlü sevgi dolu bütün öğretmenlerimiz ilk senemiz olmasından sebep endişelerim vardı ama hepsi yok oldu öğretmenlerimiz sayesinde iyiki çoçuklarımız sizin gibi ögretmenlere denk gelmiş diyorum emeklerinize sağlık.

  • gt

    Merhaba...Oğlum 5 Berlin sınıfı öğrencisi Hazar...Bu okul tercihinde Özgen hanımın güzel karşılaması Hazara o sıcaklığı hiss ettirmesi oldu ve sonrasında okul başladığından öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok sevmesine devam etti..öğretmenleriyle toplantıda tanışma fırsatı buldum hepsinin ayrı güler yüzlü ,güzel,saygın karşılayışı beni mutlu etti...özellikle sınıf öğretmenimiz Sezin öğretmen e ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim...eğitim ve diğer konularda fikir söylemem çok erken daha 3 ay oldu...İnşallah umut ediyorum ileriki zamanlarda bu konuda da memnuniyetimizi seve seve paylaşırım...

  • Ben 8A maltepe arti sonsuz koleji velisiyim. Başta bizi 3 senedir bırakmayan güzel melek hocamız canimiz tatlı dilli kibar Süreyya Alhas öğretmenimize .can hocamız din öğretmenimiz Hatice hanıma. İngilizce ogretmenimiz sevgi kelebegimiz sezin savaş hocamıza matematik ogretmnemiz guzelkalpli Ayşe hocamıza .naif kibar canimizfenbilimleri özlem hocamiza. Samimi içten gamze hocamıza.yardimsever Mehmet mesut beden hocamıza emeklerinden dolayi çok teşekkür ederim. Okul yönetimine ilgi ve alakaları için sonsuz teşekkürler.efe öğretmenlerini çok seviyor iyiki varsınız .sizi seviyoruz

  • ny

    Size emanet ettiğimiz çocuklarımıza gözünüz gibi baktınız, onların sorunları olduğu zaman kendi sorunlarınızı bir kenara bırakıp onlarla ilgilendiniz. Sizler sevgi elçileri, toplumun örnek insanlarısınız.7 Milano öğretmenlerimize ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkürler

  • ey

    Kızım 6 Oxford sınıfında okuyor. Başta mentörümüz Özlem hocamız olmak üzere tüm öğretmenlerimize , okul idaresine ve tüm çalışanlara emekleri için sonsuz teşekkür ederim . İyi ki varsınız , iyi ki sizleri tanıdık . Kızımı sizlere emanet ettiğim için içim çok rahat . Sevgi ve saygılarımla .

  • EA

    Öğrenciye ve fikirlerine verilen değer,akademik ve ingilizce her ay düzenli iletilen bültenler,yapılan bilgilendirmeler ile veliye kolay takip sağlayan dinamikliği elden bırakmayan okulumuz. Sonsuz teşekkürler.

  • g

    8. Sinıf için kızımın kaydında Özgen hanımla konuşurken daha, doğru okulda olduğumu anladım.En önemlisi okulun kurucuları eğitimci. Aile ortamında hissediyorsunuz.Eğitim iyi fiyat makul. En çok sasırdığim ise ilk defa oğlum bu kadar çalısiyor ve keyifli. Emeği geçen tüm Artı Sonsuz ailesine teşekkür ediyorum

  • H

    Oğlumla ilkokul 3. sınıfta başlayıp sonra ortaokulda da devam ettiğimiz okul.Eğitimi, öğretmenleri, idare, kurucuları ,sosyalliği kısacası bir aile olduk. Herkese tavsiye ederim

  • H

    Uzaktan eğitimde en az yüzyüze eğitim kadar başarılı, tecrübeli anlayışlı eğitim kadrosu ile bıktırmadan bunaltmadan eğitim kadar öğretime de önem veren okulumuz. İyiki sizinleyiz

  • f

    Pandemi sürecini iyi yöneten bir eğitim kurumu olduğunuz ve evden eğitimlere ilk başlayan kurumlardan biri olup eksiksiz devam ettiğiniz için çocuğumu size emanet ederken gözüm hiç arkada kalmadı

  • C

    Çocuğumun severek gittiği bir okul. Öğretmenler ve danışmanlar öğrenci ile sürekli ilgili ve öğrenci ile ilgili tüm verileri bizler ile paylaşıp verimli hale getirmek için bir efor sarf etmekteler. Bu yönde tüm emek sarf edenleri yürekten kutluyorum.

  • Bu zor günlerde sorunsuz ve huzurlu bir dönem yaşadık. Öğretmenlerimize ve okul idari yönetimine ilgileri ve özverili yaklaşımları için çok teşekkür ederiz. İyi ki Artı Sonsuzdayız..

  • Okulumuz öğretmenleri özellikle bu süreçte gayet başarılı. Öğrenci ve veli iletişimi sürekli sağlanıyor. Dersler belirli bir düzende işleniyor. Takip için veli paylaşımları yapılıyor. Teşekkürler. İyi çalışmalar..

  • İlk defa karşı karşıya kaldığımız bu pandemi döneminde eğitimimize kaldığımız yerden hemen devam ettik. Manevi acıdan vermiş olduğunuz destekten dolayı da çok teşekkür ederiz. Sevgiler Saygılar...

  • Hem idari hem akademik kadrosu seçkin ve güleryüzlü, Okul hayata hazırlayan ve hayatın içinde olan bir yerse burası kesinlikle doğru yer. Tavsiye ediyorum.

  • MB

    Bir eğitimci olarak bende tavsiye üzerine görüşmeye gittim, okulun iç mekanlarını öğrenciler için çok eğlenceli bir hale getirmiş olmaları, sınıfların oldukça geniş ferah olmasını çok sevdim. Kurucuları da eğitimci olduğu için başarı odaklılar, öğrencileriyle bunu keyifli hale getirerek gerçekleştiriyorlar. Okul çok sosyal bir okul, eğitim sistemi ve kadrosuyla çok memnunuz.

  • fk

    Öğretmenlerin ve idarecilerin profesyonellikleri yanı sıra güler yüzleri ve pozitif enerjilerini çok beğeniyorum eğitim kadrosu ile ilgili hep çok iyi şeyler duymuştum özellikle LGS başarısı için tercihimdi ama 5. sınıfta yapmış oldukları ingilizce hazırlık eğitimi gerçekten çocuğum için çok iyi oldu yabancı dil saatleri oldukça yüksek online eğitimde gerçekten okuldaymış gibi devam eden derslerimize etkinlikleride ekleyip okulu evimize getirdiler hepsine teşekkürler

  • Mk

    Bir öğretmen kuruluşu olması ve her öğrencinin kendini özel hissetmesi. Yabancı dil eğitimi ilede güzel eserler bırakmasıÇıkış saatleri biraz geç

  • Ee

    Kızımızın kayıt aşamasından başlayarak yönetimin yardımcı olması tüm çalışanların güleryüzü bizi çok mutlu etti kızımızda çok mutlu okulundan teşekkür ederiz gerçekten emeği geçenlerdenŞu zamana kadar eksik birşey ile karşılaşmadık

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Artı Sonsuz Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi, Lefke Sokak, No:14-1, Maltepe / İstanbul
0 216 706 6891
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum