fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20

Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu Hakkında

Özel Bahçeşehir Çamlıca Ortaokulu'nda 21. yüzyılın gerektirdiği bilgi ve becerilerine sahip, dünya vatandaşları yetiştirmek hedeflenmektedir. Öğrencilerin ulusal ve merkezi sınavlardaki (TEOG) başarılarının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da gelişimini destekleyerek donanımlı bireylerin hayata hazırlanmasında etkin rol oynamaktadır. Maksimum 20 kişi ile sınırlandırılmış eğitim dersliklerinde öğrencilerin her yönden gelişimini desteklemektedir. Bahçeşehir Koleji'nin eğitim anlayışı ile öğrencilerin 21.yüzyıl becerilerini kazanmasına yönelik eğitim programları oluşturulmaktadır.
Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu, değişen ve gelişen dünya düzenini yakından takip ederek, güncel yaklaşımlarla öğrencilerin; akademik, sosyal, fiziksel, duygusal ve zihinsel gelişimlerini desteklemektedir. Üsküdar Çamlıca'da yer alan özel ortaokulu, gençlik dönemine yaklaşan öğrenciler için hassas bir yapıda sürdürdüğü eğitim programları ile onların yalnızca bir sonraki eğitim dönemine değil hayata hazırlamaya yönelik çalışmalar sürdürmektedir.

Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu Yorumları (4)

  • DU

    TEOG ve sınav odaklı bir okul. İlgili öğretmenler var ve eksik olunan konularda gerçekten yardımcı olmaya çalışıyorlar. Aktivite seçenekleri çok fazla çocuğun ilgi ve merakına göre seçme şansı var. Eğitim programı bakımında yenilikçi bir bakış açısına sahipler. Okul mutfağı sağlıklı yemekler çıkartıyor. Rehberlik servisi ve danışmanlar da en az öğretmenler kadar ilgililer çocukları iyi tanıyorlar.

  • Su

    2 senedir devam ediyoruz bahçeşehire. olumlu söylenen herşey doğru çamlıca kampüsüyle ilgili. Ancak biz bahçeşehirin felsefesini okula başlayalı daha bir kaç ay olmadan benimsedik diyebilirim. Şimdi lise eğitimi içinde bahçeşehiri düşünüyoruz, uluslararası bir okul olmasının avantajlarından dolayı. Gelecek için iyi bir hareket olduğunu düşünüyoruz bahçeşehire devam ederek. Merak eden herkese tavsiye ederim.

  • MO

    sosyal aktiviteler ve kulüp çalışmaları çocukların en güzel yıllarını dolu dolu ve üretken geçirmelerini sağladığı için tercih ettik bahçeşehiri. Sportif olarak da yetenekler doğrultusunda yapılan yönlendirmeler ve çalışmalarıda başarılı buluyorum. Bu kadar çok şeyi bilmemizin tek nedeni okulla olan iletişimimiz. Hiç zorluk çekmeden okulla iletişime geçebiliyor ve hemen hepsi olumlu geçiyor diyebilirm.

  • EK

    Okulla ilgili memnun olmadığımız bir konu yok gibi. Akademik başarısı, ilgi ve verilen eğitim beklentileri karşılıyor. İngilizce eğitimi de güzel gidiyor. teog sınavına yönelik çalışmalar ve programlar da yeterli. Zaten okulun teog sınavlarında başarı istatistikleri de öyle gösteriyor. BEn okulumuzu herkese tavsiye ederim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Bahçeşehir Koleji Çamlıca Ortaokulu İletişim Bilgileri

Küçükçamlıca Mahallesi, Üçpınarlar Caddesi, No:108, Üsküdar / İstanbul
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum