fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:50/16:30

Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu Hakkında

Beylikdüzü'nde bulunan Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu, anaokulumuzdan sonra eğitim serüvenimizin ikinci basamağını oluşturur. İlkokul kadar önem verilen ortaokulda, “üstün nitelikli insan yetiştirmek” adına temelleri attığımız ilkokulun başlattığı süreci devam ettirir. Okulda öğrencileri geliştirmek, yetiştirmek, doğru davranış kalıplarını bir ömür sergileyebilmesi adına faaliyetleri yürütülmektedir. Ruh, beden ve zihin sağlığı edinmiş bireyleri yetiştirerek bir üst kademeye daha da gelişmesi, yetişmesi için temellendirici çalışmalar yapmak okulun asıl hedefidir. Okumayı, ifade etmeyi, yorum yapmayı, analitik düşünmeyi, sorgulamayı ortaokul sıralarında öğrenir. Doğru çalışma yöntemi, dürüst ve iyi insan nitelikleri, milli ve manevi değerler, ahlak ve erdem hep ortaokul sıralarında verilmeye başlanıp ortaokulda devam etmektedir. Sonraki her kademede bu hususlar geliştirilir. Öğrenciler, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılarak yoğun ders temposundan sıyrılarak zihinlerini dinlendirme şansı yakalamaktadırlar. Her öğrencinin en az bir aktivite içerisinde yer alması okulun temel prensipleri arasındadır. Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu'nda sosyal sorumluluk projeleri; öğrencilerin milli ve manevi, insani hassasiyetlerini geliştirmek için yapılmaktadır. Evrensel değerleri ve bakış açısını benimsemiş bireyler olmaları için “İnsan, kainatın özüdür.” düşüncesiyle eğitim-öğretim faaliyetleri düzenlenmektedir. Ortaokuldan liseye geçen öğrenciler; milli bilince erişmiş, aynı zamanda evrensel değerlerle donanmış, dünyayı geniş bir perspektiften gören ve daha da gelişecek, yetişecek “üstün nitelikli insan” adaylarıdır. Kurumun anaokulunda yabancı dille tanışan, ortaokulda dilin önemini anlamış, “bir dil, bir insan” düsturunu benimsemiş öğrencilere en az bir yabancı dil öğretmek okulun temel amaçlarındandır. Dil öğrenmeyi, eğlenceli bir etkinlik haline dönüştürerek öğretmek düşüncesi benimsenmiştir. Sevmeden hiçbir konuda başarılı olunması mümkün değildir. Sevdirmek, eğitimin özünü oluşturur. Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu, kurum olarak anaokulundan itibaren “sevgi” esaslı bir eğitim felsefesini rehber edinmiştir. Ortaokuldan mezun olan öğrenciler gerekli donanımları edinmiş bir şekilde mezun olmaktadırlar.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Basketbol Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

- Sınıf Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Hayır

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun kendi araçları ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 2

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:50 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu Yorumları (20)

  • İki öğrencimle 4 senedir buraya devam ediyoruz. biri ilkokul diğeri ortaokulda ikisininde akademik başarılarından dolayı çok memnunum. Dolmabahçe okulları ile yolumuz komşumuzun vasıtası ile oldu ama öncesinde zaten okulu duymuştuk bir kulak aşinalığı vardı. İyi ki buradayız

  • İki yıldır okulun velisiyim.Verilen eğitimin kalitesi,eğitmenlerin, yöneticilerin ve çalışanların beşeri ilişkilerinden ve iletişimlerinin kuvvetli olmasından memnun olduğumuz bir okul.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğrencinizin gelişmelerini görmek bizi mutlu ediyor. Okulumuzdaki öğretmenlerimiz ve ekibimiz, her gün enerjileriyle ve destekleriyle öğrencilerin başarılarına katkı sağlamaya devam ediyor. Oğlunuzun başarılarına ortak olmak bizim için büyük bir memnuniyet. İlerleyen dönemde de aynı olumlu gelişmelerin devam etmesini dilerim.

  • S

    Gayet güzel ilgili her daim çocuğun arkasında olan güzel bir okul dil ağırlıklı kayda değer bir eğitim

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, Ortaokul eğitimimiz, dil ağırlıklı olarak öğrencilere kapsamlı bir öğrenme deneyimi sunmayı hedefler. Öğrencilerimizin akademik başarılarını desteklerken aynı zamanda onların sosyal ve duygusal gelişimine odaklanırız. Nitelikli öğretmen kadromuz ve çeşitli eğitim programlarımız, öğrencilerin meraklarını keşfetmelerini ve potansiyellerini maksimum düzeyde kullanmalarını sağlar. Okulumuz, güçlü bir eğitim temeli oluşturarak öğrencileri gelecekleri için hazırlar.

  • Farklı dil sınavlarıyla çok yönlü bir kurum olduğunuzu bu yıl sizinle başlayınca anladım. Teşekkürler

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba kıymetli velimiz, Okulumuz, farklı dil sınavlarına yönelik çok yönlü bir dil eğitimi sunarak öğrencilerin dil becerilerini geliştirmeyi hedefler. İngilizce dil eğitimimiz, öğrencilere etkili iletişim ve küresel perspektif kazandırmak adına özenle tasarlanmıştır. Öğrencilerimizin dil becerilerini en üst düzeye çıkarmak için TeenEagle ve Cambridge ile çalışmaya devam ediyoruz. İlerleyen süreçte daha nice başarılar dileriz!

  • ÖY

    LGS sınavına hazırlık eğitimizden çok memnun kaldık, çok güzel bir nitelikli okul kazandı oğlum, emeğiniz için teşekkürler

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğrencimizin başarısını paylaşmanız bizleri mutlu etti! Okulumuz, öğrencilere özgün bir eğitimle LGS sınavına hazırlık imkanı sunarak, onların potansiyellerini en üst düzeye çıkarmayı amaçlar. Nitelikli öğretmen kadromuz ve etkili eğitim programlarımızla öğrencilere destek olmaktan gurur duyuyoruz. Başarılarınızın devamlılığı için bizler buradayızç

  • P

    Merhaba genel değerlendirme yaptığımızda öğrenciyi tamamen lgs ye hazırlıyor Piskolojik danışmanlık hizmetleri konusun da da muhteşemler

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba değerli velimiz, tüm okul hayatı boyunca değerlendirilen Dolmabahçe öğrencisi 5. sınıftan itibaren LGS sistemine yönelik eğitim çalışmalarıyla desteklenir. Bütün bu akademik çalışmalarımıza ilave olarak Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü, sınava hazırlanmanın önemli bir ayağı olan stres ile başa çıkma, dikkati toplama, verimli çalışma ve planlama sağlıklı uyku, doğru nefes alma yöntemleri konusunda eğitimler verirken, motivasyon artırıcı gezi ve etkinlikler de düzenlemekteyiz. Değerlendirmeniz için teşekkür eder, öğrencimize başarılar dileriz.

  • ea

    Her anlamda harika bir eğitim yuvası .Gerek idare kadro , gerek öğretmenlerimizin ilgi ve alakaları , samimi candan yaklaşımları doğru seçim yaptığımızın göstergesidir.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederiz. Dolmabahçe Okulları; bugünün öğrencilerini, yarının ebeveynleri ve ülkemizin gelecek mimarları olarak görüp, mutlu okul, yaşayan okul, çevreci okul, sportif-sanatsal okul, teknolojik okul, temiz okul anlayışı ve kuralları ile “Bıraktığın Yerden, Gösterdiğin Hedefe” sloganı ile ulaşmayı vizyon edinmiştir.

  • rm

    Öğrenciler için hiçbir okulda görmediğim ilgi ve alaka / eğitim anlamında üst seviyede olması harika . Bu kadar ince düşünen bir kurumun akademik ve sosyal alanda da her daim başarılı olacağına inanırım. Teşekkürler.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle bu pozitif dönüşünüz ve bu yorumu yazmak için zaman ayırmanız sebebi ile çok teşekkür ederiz. Geniş yerleşkesi, alanında uzman öğretmenleri ile kültürel, sanatsal ve sportif anlamda da öğrencilerini geliştiren, araştırıp bilgiye sahip olan bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir anlayışımızın olmasından dolayı eğitim standartlarımız her zaman en iyisine programlıdır. Öğrencimizin başarısından gurur duyuyor başarılarının devamını diliyoruz.

  • fd

    Laboratuvarlarınız harika , çok büyük emek vermişsiniz. Emeğinize sağlık.Kaliteli sıcak kanlı kadronuza ayrıca tesekkür ederim.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba Değerli velimiz, okulumuzda yer alan (Fouga Magister) ve Pistonlu (Cessna 150) olmak üzere iki çalışan uçağın yer aldığı hangar, 12 atölye, eğitim Simülatörü (mock up) ile sizlere teorik bilginin yanında bire bir uygulama yapma imkânı sağlayarak tam kapsamlı bir eğitim alabilmeniz her zaman önceliğimiz olmuştur. Yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • NY

    İngilizce ve matematik konusunda iyi bir destek almak istiyorsanız doğru okul. Normalde yorum yapmayı pek sevmem ama emekleriniz için yapmak istedim. Teşekkür ederiz her şey için

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle bu pozitif dönüşünüz ve bu yorumu yazmak için zaman ayırmanız sebebi ile çok teşekkür ederiz. Dolmabahçe Okulunda eğitim programı, çeşitli üniversitelerden akademisyenlerin öğretmenlerle ortak çalışmaları sonucu oluşur. Anaokuldan gelen Bilingual çalışmalar yerini akademik içerikle desteklenen İngilizce matematik, İngilizce fen bilimleri ve İngilizce sosyal bilgiler programıyla tasarlanmış LMS derslerine bırakır. Öğrenciler, ana dilde öğrendikleri kazanımları, İngilizce edinmelerinin ardından her iki dilde de ölçmeye dâhil olur. Ulusal ölçme sistemleri ile hazırlıklarını sürdüren öğrencilerimiz, aynı zamanda uluslararası ölçme araçlarında da kazanım edinim düzeylerini ölçümlerler.

  • ho

    Güler yüzlü bir ekip ile karşılanmak bir veli olarak beni çok mutlu etti .Bunun için öncelikle tesekkür ederim. Eğitim anlamında birinci okulsunuz .Güçlü bu kodronuzu kutluyorum

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli velimiz, alanında uzman kadromuz ile öğrencilerimizin, araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme ve okul dışı etkinlikler, tasarım-beceri atölyeleri, sanatsal ve sportif faaliyetler ve kulüp çalışmalarıyla eğitimini desteklemek ve geliştirmek devamlı çalışan bir Ar-Ge ekibine sahibiz. Samimi yorumunuz için teşekkür ederiz. Öğrencimizin başarısını kutluyor ve başarıların devamını diliyoruz.

  • at

    Atölyeleriniz harika ,sizi tercih etmemizin sebebi çok yönlü ve kaliteli olmanızdır. Tesekkürler.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz, okulumuzda yer alan (Fouga Magister) ve Pistonlu (Cessna 150) olmak üzere iki çalışan uçağın yer aldığı hangar, 12 atölye, eğitim Simülatörü (mock up) ile sizlere teorik bilginin yanında bire bir uygulama yapma imkânı sağlayarak tam kapsamlı bir eğitim alabilmeniz her zaman önceliğimiz olmuştur. Ziyaretleriniz bizleri memnun edecektir. Öğrencimize eğitim hayatında başarılar dileriz.

  • ZG

    Lise hazırlık aşamasında bana çok destek olan, özel okul olmasına rağmen ticari bakmayıp en güzel ve doğru tercihle istediğim okula yerleşmemi sağlayan öğretmenime teşekkür ediyorum.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okul seçimi özellikle ilkokul, ortaokul ve lise dönemlerinde oldukça kritiktir. LGS süreçte uzman kadromuzun doğru tercihler yapmanı sağlayarak mutlu ve verimli bir eğitim dönemi yaşamanı hedeflemiştir. Başarını tebrik ediyor ve seninle gurur duyuyoruz.

  • ht

    Depremzede öğrencilerine kapınızı sorunsuz ve şartsız açtığınız için tüm okul çalışanlarına ve kurucunuza teşekkür ederim. Asıl eğitim insan eğitimi ve bu konuda oldukça iyisiniz.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öğrencilerimizi kurumlarımızda misafir etmeyi bu elim hadise karşısında milletçe hissettiğimiz büyük acıyı biraz olsun hafifletecek bir fırsat olarak görüyoruz. Eğitimine destek olmak bizleri mutlu etmektedir. Yorumun için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

  • G

    Okulun öğrencisi olmadığım halde LGS tercih için gittiğimde çok güzel ilgilendiler. Teşekkür etmek istiyorum.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okul seçimi özellikle ilkokul, ortaokul ve lise dönemlerinde oldukça kritiktir. LGS süreçte uzman kadromuzun okulumuzda ücretsiz desteğiyle güzel bir okula yerleşmeni tebrik eder, Başarılarının devamını dileriz.

  • ME

    Sınav hazırlık döneminde özellikle öğretmenlerin yoğun ilgi ve desteği akademik gelisimimize büyük katkı sağladı rehberlik çalışmalarını başarılı buluyorum.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • h

    eğitimi ve kadrosu çok iyi tavsiye ediyorum içerisi çok geniş ferah sınıfları varyok

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • DE

    İlkokuldan beri devam ettiğimiz okulumuza severek gidiyoruz. Oldukça basarili isini severek yapan bir kadronun bir arada bulunduğu bir okul. Emeği geçen herkese tesekkurler.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • h

    bir veli olarak çok memnunum kızım severek okuluna gidiyor öğretmenlerimize bir kez daha buradan teşekkür ederim.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Alanında profesyonel ve işini severek yapan öğretmenler ile en yenilikçi metodları bilim ışığı ile birleştiren, İngilizcenin yanında ikinci yabancı dil olarak İspanyolca, Rusça ve Almanca derslerini verip çok kültürlü olmayı sevdiren bir okul. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz, Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Dolmabahçe Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Adnan Kahveci Mahallesi, Avrupa Caddesi, No:62, Beylikdüzü / İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum