fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu, İstanbul Gaziosmanpaşa 'da özel eğitim kurumudur, başarı odaklıdır. Özel Ay Ortaokulunda, Matematik, Fen, Türkçe, Sosyal bilimler, Bilişim Teknolojileri dersleri bilimsel temelli olarak işlenmektedir. Öğrencilerin akademik, sosyal ve kültürel gelişimleri alanında uzman eğitim kadrosu tarafından ölçme değerlendirme sistemi ile beraber yürütülür.
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu'nda robotik ve kodlama dersleri, proje odaklı eğitim anlayışı öğrencilerimize güncel donanımlar kazandırır. Algoritma ile düşünme eğitimi ve kodlama eğitimi ile yazılım çalışmaları yapılıyor. Kodlama eğitimi ürünleri ile öğrencilerimiz kendilerini keşfediyor. Kodlama eğitimi kulüp çalışmaları ile destekleniyor.
Problem çözme teknikleri ile ilgili eğitim, derslerde, MİndLab Akıl Oyunları programının sunduğu oyunlarla veriliyor ve uygulamalarla pekiştiriliyor. Özel AY Eğitim Kurumlarında; öğrencilerimizin yabancı dili uygulama deneyimine, bilişim teknolojilerini kullanarak fen ve matematik derslerinin birikimini robotik, STEAM ve MAKERS ile uygulamasına ve girişimciliğe önem verilmektedir. Bu derslerde öğrencilere algoritma ile düşünebilme ve kodlamaya yönelik çalışmalar sunulmaktadır. Çeşitli problem çözme etkinlikleri ile ilgili eğitim derslerinde Mind Lab Akıl Oyunları programının sunduğu oyunlarla aktarılmakta ve pekiştirmek adına çalışmalar düzenlenmektedir.
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu proje okuludur. Projelerimiz: Yaşam Boyu Ekonomi, Su Ayak İzmizi Ölçelim, Çevremizdeki Bilim İnsanlarını Tanıyorum, Karbon Ayak İzinde Yolculuk, Dijital Ayak İzi, Bilim İnsanlarının İzinde, Bana Yolu Aydınlat, Şehirde Matematik, Gop'da Munazara, 7*7Dünya Kapsülünde Karbon Ayak izi Sempozyumu, Zaman Makinesinde Hukuk, Ubuntu, Lonca, ABYP Akademik Başarıyı Yönlendirme Projesi sayabileceklerimiz arasındadır.
MEB müfredatının işlendiği LGS hazırlıklarının öğrenci, veli ve eğitimci kapsamında yürütüldüğü okulumuzun en güçlü tarafı rehberlik çalışmalarıdır. Ortaokul yaş grubunun yaşadığı psikolojik gelişim süreci yakından her öğrencinin adına oluşturulan dosyalarında takip edilir. Okulumuzun en güçlü yanı verdiği yabancı dil eğitimidir. LGS bölge birincisi olan okulumuzda Cambridge dil programı uygulanarak öğretilmektedir. İlkokul dördüncü sınıftan itibaren verilen ikinci yabancı dil (Fransızca veya Almanca) konuşma anlama, anlatma yönleri güçlü olarak öğretilir.
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu, öğrencilerine yüzme, müzik, beden eğitimi ve görsel sanatlar gibi kültürel, spor ve sanatsal etkinliklerde sağlamaktadır. Bu derslerde öğrencilerin ilgili ve yetenekli olduğu alanlar ön plana çıkarılmakta ve geliştirilmektedir. Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, idealist, üretken ve kendine güvenen bireyler yetiştirmeyi hedefleler.
ÖZEL AY EĞİTİM KURUMLARINDA; AKADEMİK ÇALIŞMALARDA ÖĞRENCİLERİN YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENMELERİNE ÖNEM VERİLİYOR. HER BÖLÜMÜN PLANLADIĞI BİLİMSEL SOSYAL, SPORTİF VE KÜLTÜREL PROJELER BİR ÜRÜNE DÖNÜŞÜYOR.

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu Yorumları (10)

  • ÖÖ

    Öğrencisi, Öğretmeni, Personeli, Velisi ile kocaman bir aile AY Okulları. Güvenli, demokratik okul ortamında kendini keşfeden mutlu çocuklar... Bireysel ve akademik gelişimlerine rehberlik eden eğitim liderleri ile başarı yolculuğuna çıkıyor öğrencilerimiz. 21. yy becerileri ile donatılan öğrencilerimiz kariyerlerini bilinçli olarak yapılandırıyor. Başarı varış noktası değil, yolculuğun her anı diyoruz ve bu yolculukta tüm öğrencilerimize destek oluyoruz. İyi ki var AY Okulları.Değişime ve gelişime açık bir kurum.

  • ZE

    Kızım 4 senedir bu okulda eğitim görüyor çok memnunuz hem öğretmenler çok ilgili hem de öğrencilerin sosyalleşmesi açısından mükemmel bir yer kesinlikle tavsiye ediyorum

  • Okulun eğitimini çok beğeniyoruz öğretmen kadrosu harika ilgi ve alakaları da dile getirilmesi gerekilen en önemli konulardan birisiLise ortaokul kısmından ayrı olsa çok daha güzel olurdu

  • EC

    Kreş döneminden beri oğlumuz Ay Okullarına devam ediyor, artık 8.sınıfta. Eğitiminin kalitesi ve her bir öğrencisi ile birebir ilgilenmesi ve ayrıca okulun sosyal imkanları tercih etmemizde büyük rol oynadı. Çocuğumuzu güvenle teslim edebileceğimiz bir yuva Ay Koleji, gözümüz arkada kalmıyor.

  • FC

    Gerek idari, gerek akademik olarak oldukça başarılı bir okul. Özellikle pandemi döneminde kendim de evden çalıştığım için online dersleri ara ara gözlemleyebildim. Gerçekten önemli emek var. Yönetim ve öğretmenlerimiz teşekkürü fazlasıyla hakediyor.Çok kalabalık olmadığını düşündüğüm okulumuzda konularında yetersiz kalan öğrencilerle birebir ilgilenebilinse ( hatta bu derslerine giren hoca değil de başka bir hocadan yapılabilse) anlatımın çeşitliliği bakımından faydalı olacağını düşünüyorum.

  • AY

    Memun kaldım, başkalarına da tavsiye ediyorum.Pandemi sürecini iyi yönettiniz, çevrim içi dersler olabildiğince verimli ve başarılıydı. Bundan dolayı emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Pandemi sürecinin devam etmesi durumunda da aynı eğitim kalitesini , özeni, hassasiyeti göstereceğinize güveniyorum.

  • İd

    İyi ki Ay koleji ile yollarımız kesişmiş. Online eğitim sürecini çok çok iyi yönetildiğini düşünüyorum. Başarı odaklı olması ve öğretmenlerimizin ilgili olamaları bir veli olarak beni çok memnun ediyor. Sizlerde okul arayışı içerisindeyseniz gözünüz kapalı çocuğunuzu emanet edebilirsiniz..

  • MD

    Bu okulda çocuğumun 7.yıllı bitti.Okulun verdiği eğitim,öğrenim,sosyaleşme,çocukların gelişimini hep takip ettim. Okulun çağdaş eğitim çizgisini korumasını,Atatürk ilke ve inkilapları doğrultasında eğitime özen göstermesi benim için çok değerlidir. Okulumuzu seviyoruz,umarım 8.yıllımızı da başarı ile bitirir iyi bir liseye kayıt yapma hakkını kazanırız.Gerek okul yönetimine gerek öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz.Okulun daha gelişebilmesi için binanın daha büyük bir yerleşke şeklinde olması,lise bölümünün ayrı olması,labratuvar ve araştırma bölümlerinin daha zenginleştirilmesi okula daha çok değerler katacağına inanıyorum.

  • Sevgi ve saygı temelli, çocuklarımıza ve biz ailelere özgüven aşılayarak eğitim ve öğretimde başarılarınızın devamı diliyorum.Sanat derslerimizin daha aktif ve her çocuğun üzerinde iz bırakan sanat eğitiminin geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum

  • GB

    İlkokulu bitirdikten sonra hiç başka bir okul bakmaya bile gerek duymadan kaydımızı yeniledik. İlkeli duruşu, eğitime verdikleri önem ve özellikle öğretmenlerinin sürekli gelişim halinde olması çok önemli. Sadece öğrenci odaklı değil biz velilerine da sürekli katkı sunmaya çalışan bir okul.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Barbaros Hayrettinpaşa Mah. 1058. Sokak, No:40, Gaziosmanpaşa/İstanbul
0 212 963 2071
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum