fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Günhan Koleji Ortaokulu

Özel Günhan Koleji Ortaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:20

Özel Günhan Koleji Ortaokulu Hakkında

Günhan Koleji , Maltepe’nin kalbinde, sahile 500 metre uzaklıkta, yaklaşık 5000 metrekarelik bir alana sahip butik bir okuldur. Kampüsümüzde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi verilmektedir.Kendisine ait bahçeli binası ile İstanbul Maltepe’de bulunan Özel Günhan Koleji Ortaokulu, çocukların ihtiyaç ve isteklerini eksiksiz karşılayan donanımı, hijyenik ve güvenlikli ortamı ile hizmet vermektedir. Çocukların hepsinin kullanabilmesi için tüm alanların etkinliklerine haftalık ders programlarında yer verilmektedir. Kapalı spor salonu, laboratuvar, kütüphane, müzik atölyesi, sanat atölyesi, yemekhane ve konferans salonu bulunan okulda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce ve Almanca dersleri verilmektedir. Hem branş derslerinde hem de yabancı dil derslerinde çocukların ezberlemeden konuları kavrayarak öğrenmelerini sağlayan özel eğitim programları uygulanmaktadır. Bale, modern dans, halk oyunları, drama, koro etkinlikleri ile çocukların sanatla ilgilenme fırsatları olmaktadır. Satranç ile akıl ve zeka oyunları etkinlikleri çocukların zeka gelişimini destekleyen etkinliklerdir. Öğrencilerinin kültürel birikim sağlarken, ilgi alanlarını keşfetmeyi ve sağlıklı yaşam standartlarını benimsemelerini sağlarlar.
Özel Günhan Koleji Ortaokulu öğrencilerin güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması için giriş çıkışlar güvenlik görevlileri tarafından kontrol edilir. Öğrencilerin okuldan çıkabilmesi için velilerinin beyanı olması gerekir. Ayrıca acil durumlar için okul otoparkında araç bulunur. Okulda servis hizmeti verilmektedir ve öğrencilerin güvenli bir şekilde ulaşması için servis araçları düzenli olarak bakımdan geçer. Araçlarda GPS sistemi bulunmaktadır. Ayrıca servis sürücüleri ve öğrencilere refakat eden hostesler tecrübeli ve gerekli eğitimleri almışlardır.
Özel Günhan Koleji Ortaokulu yemekhanesi devamlı olarak temiz tutulur ve yemekler hijyenik koşullarda kaliteli ürünlerden yapılır. Yemek menüleri diyetisyenler tarafından kalori hesapları yapılarak hazırlanır. Psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimi öğrencilerin gelişimini yakından takip ederek velileri bilgilendirir. Öğrencilerin kendisiyle barışık, topluma faydalı bireyler olmaları için gerek grup gerekse bireysel çalışmalar yapar. Okulda çeşitli sosyal sorumluluk projelerine de yer verilmektedir. Öğrencilerin çevreye duyarlı, doğa sevgisini benimsemiş, yardımsever bireyler olmaları amaçlanmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Günhan Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Günhan Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Günhan Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel Günhan Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Günhan Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Günhan Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Günhan Koleji Ortaokulu Yorumları (6)

  • NH

    Çok güzel bir okul öğrencim ders çalışmayı sevmezken ders çalışır oldu.eski okulunda soru çözemezken şimdi nereye giderse gitsin bir elinde test kitabı veya okuma kitabı oluyor öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum Okulda değiştirilmesi gereken yanlar bence kantindeki yiyecek-içecek fiyatları ,çocuklar bazen okul saatleri içerisinde kantine yiyecek - içecek almaya gidiyor fakat kantindeki en ucuz şey 20₺'den başlıyor.

  • ŞK

    Çağdaş eğitim anlayışı, Atatürk İlkeleri ve anlayışına bağlı , modern bir eğitim kurumu . Çocuk ve öğretmenler mutlu ve gurur duydukları bir ortamda bulundukları için ne kadar şanslı olduklarının farkındalar. Biz referans alarak kayıt yaptırmıştık.Şimdi de kendi referansımızı sizlere tavsiye ederim.

  • Özel Günhan Koleji Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim yaşamı en önemli emanetimiz, bunun sorumluluğunun farkındayız. Sevgiler,

  • GN

    2 yıldır 2 çocuğumun eğitim aldığı bir kurum eğitim de şubeleşmenin olmadığı sadece eğitim ve öğretim veren bir kurum olması tercih sebebimiz öğretmenlerimize her zaman her durumda ulaşabildiğimiz rehberlik hizmetinin ulaşılabilir olması ilk tercih sebebimizdir.Daha fazla etkinlik ,daha fazla sosyal kulüp olması

  • Özel Günhan Koleji Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için.

  • Ys

    Benim 2 çocuğum bu okulda ilkokulu bitirip ortaokula başladılar.çok çok memnunum.herkese tavsiye ediyorum.çok ilgililer yönetimde ve eğitim çok iyi.öğretmenlerimizden çok memnunuz çocuklarım çok severek gidiyorlar ve mutlular.Eğitim çok iyi.

  • Özel Günhan Koleji Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için.

  • SS

    Kuzenimin kızı ana okulunda, önümüzdeki yıl kendi kızımın ortaokul seçimi için sorgusuz sualsiz Günhan Koleji'ni tercih edeceğiz. Güvenliğinden yemeğine, yönetiminden öğretmenine kucaklayıcı tavırlarıyla tüm ailemizi büyüleyen bir eğitim kurumu burası.

  • Özel Günhan Koleji Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için.

  • PB

    Güvenilir bir eğitim kurumu. Okulun tüm öğretmenlerinden çok memnunuz. Okul konumu itibariyla da çok güvenli.

  • Özel Günhan Koleji Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Günhan Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Mareşal Fevzi Çakmak Cd. No: 53 Dragos – Maltepe/ İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum