fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu

Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu, 4+4+4 eğitim sisteminin tüm basamaklarında bir ilke imza atarak; 4x5 İnovatif eğitim sistemini, öğrencilerine sunduğu zihinsel gelişim, fiziksel gelişim, sosyal gelişim, psikolojik gelişim ve akademik gelişim eğitim başlıkları altında özelleştirerek, gelecek odaklı bir bakış açısıyla yepyeni bir eğitim devri başlatmıştır. Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu öğrencisi, öğrenmenin bir ihtiyaç olduğunu öğrenir ve öğrenmeyi sever, kendinde var olan yetenekler ve kazandığı bilgi ve becerilerin hayat boyu kendini mutlu edeceğinin farkındadır ve bu bilinç ile gelecek kaygısı duymaz. Bilimsel düşünen, aydın, öz güveni gelişmiş, ekip içinde inisiyatif kullanabilen, girişimci ve yenilikçi bir birey olmak için çalışır. Gelecekte tercih edeceği mesleğini sever, verdiği hizmete ihtiyaç duyan insanlara karşı saygı vazgeçilmez düsturudur. Edindiği bilgileri gelecekte yer alacağı sektörün sosyal ekonomik gelişimine katkıda bulunmak için kullanır. Mezun olduktan sonra öğrenimini bir üst düzeyde sürdürmeyi ya da Türk ve Dünya ekonomisine yön veren kurum ve kuruluşlarda her seviyede görev almayı hedefler. Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu 2015-2016 yılından bu yana Kağıthane 'de 4.700 metrekare kapalı, 1.400 metrekare açık alana sahip 28 dersliği, 680 öğrenci kapasitesi, uygulama atölyeleri, laboratuvarları, sosyal alanları gibi birçok imkanı ile diğer okullardan farkını ortaya koymaktadır. MEB müfredatına uygun olarak eğitim programı uygulanan okulda dersler keyifli bir ortamda düşünme becerilerini, derslere olan ilgilerini arttırarak derse katılımlarını sağlanmaktadır. Ortaokul öğrencilerine okulda LYS sınavına hazırlık çalışmaları yapılmaktadır. LYS programında öğrencilerin yorumlama, analiz yapma, eleştirel düşünme ve sonuçları tahmin etme gibi yeterliliklerini nitelikli yayınlarımızla ölçerek ders kazanımlarını tespit edilmektedir. Öğrencilerin eksik olduğu konularda ek çalışma takviyeleri yapılmaktadır. Okulda öğrencilerin sportif ve sanatsal alanlarda da gelişimlerine imkanlar sağlanmaktadır. Ayrıca okulda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce tercih edilmektedir. Dersler CEFR Uyumlu (Avrupa Ortak Müfredat Çerçevesini) esas alarak hazırlanmaktadır. İngilizce eğitim okuma, yazma, konuşma ve dinleme olarak 4 aşamadan oluşmaktadır. Okulun öğrencilerine sunmuş olduğu birçok imkana ek olarak güvenlik ve servis de bulunmaktadır.

Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu Yorumları (1)

  • yf

    çok güzel bir okul ben o okula gelicem bu seni çok istiyorrum ve geliyorum bu okul düynanın en iyi okuluherşey uyumlu çok güzel hiç bi kötü yönü yokk çok iyi

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kağıthane ERA Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Merkez Mah, Sanayi Cad A Blok No:1 Kağıthane/İstanbul
0 212 963 2074
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum