fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pikare Ortaokulu

Özel Pikare Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/18:30

Özel Pikare Ortaokulu Hakkında

Özel Pikare Ortaokulu, öğrenci merkezli eğitim uygulayan bir kurumdur. Daha önceden sınav merkezli eğitim hizmeti sağlayan kurum, değişen eğitim düzenine ortaokulu hizmeti sağlayarak adapte olmaktadır. Bu sebeple öğrencilere sunduğu eğitim programları ile onların akademik olarak etkin başarıyı yakalayabilmeleri için çok çeşitli yaklaşımlar uygulamaktadır.
Ataşehir'de butik ortaokulu olarak hizmet sağlayan Özel Pikare Ortaokulu, diğer butik okullardan farklı olarak tek düze eğitim sağlamamaktadır. Bu kurumda eğitime ek olarak kurs, etüt ve birebir çalışmalar uygulanmaktadır. Böylece öğrenciyi tek bir kurum içerisinde etkin eğitim ortamlarında bulunmasına ve sınavlara hazırlanmasında aktif rol oynamaktadır. Aynı zamanda Özel Pikare Ortaokulu'nda eğitim koçluğu sistemi de bulunmaktadır. Öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirmeler yapılmakta ve öğrencinin kendine mutlu bir gelecek hazırlamasına katkıda bulunulmaktadır. Aynı zamanda öğrencilerin lise giriş sınavlarına hazırlanırken yaşadığı sınav heyecanı ve dikkat dağınıklığı gibi sorunlarına çözüm aranmaktadır. Sınav heyecanı kontrolü için düzenli aralıklarla gerçek sınav sistemiyle seviye tespit sınavları yapılmaktadır. Bu sınav sonuçları da rehber öğretmenler ve alanında uzman akademik kadro tarafından incelenmekte ve raporlanmaktadır. Bu sistemde öğrencilerle birlikte veli ile de iletişimde bulunarak öğrencilerin gelişimi hakkındaki detaylar paylaşılmakta, sunulan tüm derslerin bilgilerini içeren dosyalar sunulmaktadır.
Ataşehir'deki bu özel ortaokul, sıradan bir butik okul anlayışının haricinde öğrencilerin her açıdan gelişimini destekleyerek akademik yönü güçlü bireyler yetiştirmektedir.
Özel Pikare Ortaokulu, öğrencilerin akademik eğitimlerine büyük önem veren ve bununla beraber sosyal ve kültürel gelişimi de önemsemektedir. Bu bağlamda bünyesinde, kapalı spor salonu, konferans salonu, bahçe, kütüphane, müzik odası, sanat atölyesi, mutfak atölyesi, spor ve oyun alanı bulundurmaktadır. Tüm bu imkanlar dahilinde öğrenciler için, akıl ve zeka oyunları, basketbol, futbol, voleybol, seramik, atletizm, görsel sanatlar, drama, gezi, proje kulübü, yabancı dil, badminton, jimnastik, tiyatro, el sanatları ve satranç gibi aktiviteler ve etkinlikler düzenlenmektedir.
Bu ortaokulda aynı zamanda dünya standartlarında öğrenci yetiştirilmesi amaçlanmakta olduğu için öğrencilere İngilizce ve Almanca dersleri verilmektedir. Tüm bu imkanlar dolayısıyla tercih edilen okullar arasında olan bu kurum, öğrencilerinin güvenle ulaşımını sağlamak amacıyla servis hizmeti vermektedir. Liste fiyatlarımız üstünden kabul sınavımızda başarılı olan öğrenci adaylarımıza çeşitli oranlarda başarı bursu indirimi uygulanmaktadır.

Özel Pikare Ortaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Diğer

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 4

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 16-20

Özel Pikare Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pikare Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Pikare Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Pikare Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pikare Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Pikare Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Pikare Ortaokulu Yorumları (5)

  • YY

    Oğlumla lisesinde başladığımız yolculuk kızımla ortaokulunda devam etmekte. Güleryüzlü eğitim kadrosuyla herşey yolunda.Rehberlik biriminin değiştirilmesi düşüncesindeyim

  • MH

    Çocuğumuza ortaokul seçiminde hiç düşünmeden karar verdiğimiz okulumuz.Okul Müdürümüz Öznur Hocam başta olmak üzere idare ve öğretmenlerimizin güleryüzleri,ilgi ve destekleri de bu kararımızın ne kadar isabetli olduğunu da gösteriyor. Pandemi sürecinde de alınan önlemlerle eğitimimiz istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Pikare ailesinin fertleri olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz.Öyle görünüyor ki lise eğitimimiz için Pikare ile devam edeceğiz.

  • Çocuğumun her sabah koşarak gittiği, okul dışı zamanlarda dahi gidip vakit geçirmek istediği güzide kuruma teşekkür ederim. Düzenli taramalarla öğrencinin eksik yönleri tespit edilir, birebir etüdlerle eksikler giderilir. Yüzler her daim güler, günaydın demeden kimse içeri girmez. Kişisel özgürlükler kısıtlanmaz, gelişimin önü hep açıktır. Oğlumun "okulumda çok mutluyum, çok ama çok eğleniyorum" diyerek mutlu girip mutlu çıktığı okulumuza, idarecilerimize, en önemlisi öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

  • MA

    Bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine oğlumu yazdırdım 2 yıldır bu okulun velisiyim gerek öğretmen öğrenci ilişkisi gerekse Veli öğretmen diyaloğu açısından baktığımda çok memnun olduğumu söyleyebilirim ayrıca akademik anlamda öğrencileride birebir takip etmeleride memnun olmamı sağlan unsurlardandır kesinlikle çevremdeki kişilere tavsiye ediyorumSınıfların ve okul bahçesinin genişletilmesi

  • Pikare eğitim kurumlarına tavsiye üzerine başvurdum. Öznur hocamın öğrencilerini tek tek adlarını bilmesi ve hangi konuda ne eksikleri var bu denli hakim olması dikkatimi çekmişti. Bir okulda en önemli şey güvendir. Öznur hocam bunu çok güzel verdi bana teşekkür ediyorum kendisine. Oğlum ve kendi adıma emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarınıza teşekkür ediyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pikare Ortaokulu İletişim Bilgileri

Küçükbakkalköy Mah. Koca Sinan Cad. No:7, Ataşehir / İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum