fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu

Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/17:00

Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu Hakkında

Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu Programı, öğrencilerimizin akademik bakımdan gelişmelerine ortam hazırlamanın yanı sıra onların fiziksel, bilişsel ve düşünsel bakımdan sağlıklı ve dengeli , temel bilgi ve becerilere sahip, özgüveni yüksek, eleştirel ve yaratıcı düşünebilen, sosyal ve iletişimi kuvvetli bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Okulumuzda eğitim tam gün ve bir eğitim-öğretim yılımız 4 dönemden oluşmaktadır. Sınav Koleji Ortaokullarında 5. sınıflarda In Side Out Side ve Proje Tabanlı Eğitim(PBL), 6 ve 7. sınıflarda merkezi sınavlara hazırlık gözetmeksizin Proje Tabanlı Eğitim ve 8. sınıf sınav gruplarına Liselere Geçiş Sistemine uygun ders programı uygulanır.
Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu'nda uyguladığımız eğitim sistemimizin asıl hedeflerinden biri olan 21. yüzyılın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip dünya ile aynı dili konuşan öğrencilerimizi, bu hedefimiz doğrultusunda geleceğe hazırlamaktır. 21. yüzyıl becerilerinde eleştirel düşünme, yaratıcılık, işbirliği ve iletişim ile öğrencilerimizin problem çözme, yaratıcı düşünme, takım çalışmalarına açık olma ve düşüncelerini açık bir şekilde dile getirme yetilerinin arttırılması için gerekli çalışmaları sağlamaktayız.
Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu'nda öğrencilerimiz teknoloji, bilim, sanat ve sporun iç içe girdiği donanımlı eğitim anlayışımızla, çağın gereklerine uygun olarak, demokratik ve çağdaş eğitim ortamı içinde saygı, sevgi, hoşgörü, ‘İyi İnsan, İyi Yurttaş Hedefli Değerler Eğitimi’ ışığında yetişmektedir. Öğrencilerimizin ilgi alanlarına göre kendilerini geliştirebilecekleri, deneyimlerini sunabilecekleri pek çok farklı ortam sunan okullarımızda öğrencilerimiz İngilizce ve ikinci yabancı dil başta olmak üzere pek çok kulüp çalışmalarına katılırlar. Kulüplerde toplumsal projeler geliştirmeye de önem veren okulumuzda aynı zamanda, belirli aralıklarla öğrenciler arası akıl oyunlarından, satranca, futboldan, basketbola, halk oyunlarından yüzmeye kadar çeşitli dallarda yarışmalar, turnuvalar düzenlenip bölgesel ve çevresel imkanlar dikkate alınarak sanat, spor ve kültür içerikli sosyal aktiviteler organize edilmektedir.
Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu'nda öğrencilerimizin bilgi çağı dil gereksinimini yakalayabilmeleri için; ‘Yazma, Okuma, Dinleme ve Konuşma' becerileri kazanmalarının yanı sıra İngilizceyi anlamaları ve aktif kullanmaları, üst düzey düşünme becerileri ve öğrenme eğilimlerini kazanmaları amaçlanmıştır. Bu amaç doğrultusunda İngilizce derslerimiz; 21.yüzyıl becerilerini kapsayan içerikle, derinlemesine düşünen, sorunları yaratıcı bir şekilde çözmeye gayret eden, takım çalışmasına uyum sağlayan, değişen teknolojiyi sürekli takip eden, yoğun bilgi akışı ile başa çıkabilecek bireyler yetiştirmek hedefi ile işlenmektedir.
Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu'nda İngilizce programımız; öğrencilerimizin düşüncelerini gerek yazılı gerek sözlü olarak belirli düzeyin üzerinde akıcı ifade etmelerine olanak sağlayacak şekilde oluşturulmuştur. Dil edinimleri dijital platformlarla, hikayeler ve makalelerle zenginleştirilmiştir. Dolayısıyla her öğrenciye, kendi düzeyi doğrultusunda takip edilebilen olanaklar sağlanmıştır.
Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu Eğitim Anlayışının merkezinde Rehberlik ve Danışman Öğretmenlik Sistemi bulunmaktadır. Her öğrencinin mutlaka bir tane Rehber Öğretmeni ve eşgüdüm halinde çalışan bir Danışman/Mentör Öğretmeni bulunmaktadır.
Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu haftalık ders programında 1 saat “Rehberlik ve Danışmanlık Saati” olarak ayrılmıştır. Bu ders saatinde; Eğitsel ve Kişisel Rehberlik, Çalışma Davranışını Değerlendirme Ölçeği , Başarısızlık Nedenleri Testi, Akademik Benlik Kavramı Ölçeği, Problem Tarama Envanteri ,Sınav Kaygısı Ölçeği, Mesleki Eğilim Belirleme Testi gibi çalışmalar yapılır.
Sınav Koleji Ortaokullarında Verimli Çalışma Kılavuzu, Sınav Sistemleri Kılavuzu, Aile Kılavuzu ve Taban Puanlar Kılavuzu gibi rehberlik kitapçık ve dokümanlar öğrencilere verilir ve bu dokümanların içeriği ile ilgili sunumlar yapılır. Sınav Koleji Ortaokullarında, kodlama-robotik eğitiminin genel amacı algoritma kavramının yanı sıra yansıtıcılık, yaratıcılık, kural öğrenme, analitik düşünme ve uzamsal düşünme biçimini kazandırmaktır. Okullarımızda uygulanan kodlama eğitiminin genel amaçları eğitim gören tüm öğrenciler, matematiksel ve kompütasyonel becerilerini (değişken ve koşul ifadeleri gibi) geliştirirler, bunun yanında kodlama yaparken problem çözmeye ilişkin öğrenme stratejilerini, projelerini tasarlamayı ve fikirler arasında bağlantılar kurmayı öğrenirler. Sınav Koleji Ortaokullarında öğrencilerimiz eğitim süresince kodlama-robotik atölyelerinde sınıflarına göre; BT Okuryazarlığı, Programlama, Mobil Programlama, Web Tasarımı, Oyun Tasarımı, 3D Tasarım, Algoritma, Temel Bilgisayar Eğitimi ve Algoritma dersleri alırlar. Sınav Eğitim Kurumları bünyesinde uygulanan After School programı farklı ve çeşitli alanlarda yapılan kulüp çalışmalarından oluşur. Sınav Koleji Ortaokulları öğrencilerinin ilgi, merak ve yetenekleri doğrultusunda seçtikleri kulüplerde eğitimler deneyimli ve uzman branş öğretmenleri, sporcular ve sanatçılar tarafından verilir. Farklı ve nitelikli sportif, kültürel, sosyal, bilimsel ve sanatsal kulübün yer aldığı After School programında kulüp seçimleri ve seçilen kulüplerin takibinde online sistem kullanılır. Kulüp etkinlikleri kapsamında okul içi ve dışı gösteriler, sergiler ve organizasyonlar düzenlenir. Sınav Koleji Ortaokullarında çağın gerektirdiği teknolojik yenilikler ders içeriklerinden, öğrenci takibine kadar eğitim sürecinin her safhasında kullanılır. Özellikle dersler akıllı tahta ve projeksiyon cihazlarında daha verimli şekilde işlenir. Sınav Koleji Ortaokullarında bu anlayışla kullanılan SINAVDİJİTAL ve SINAVNET olmak üzere 2 önemli teknolojik uygulama bulunmaktadır. SINAV DİJİTAL Sınav Koleji Ortaokullarında konu anlatımları, örnek soru ve çözümler, eğitim görselleri, konu testleri, deneme sınavları gibi birçok dijital materyalin bulunduğu bir uygulama kullanılır. SINAVDİJİTAL olarak adlandırdığımız bu uygulamayla dersler akıllı tahta ve projeksiyon cihazlarında daha verimli işlenmektedir. Ayrıca öğrenciler de kendilerine verilen şifrelerle bilgisayar, tablet ya da akıllı telefonlarda bu dijital materyalleri kullanırlar. Sınav Dijital Hizmetler Platformu, SINAV Eğitim Kurumlarında görev alan öğretmenlerimiz ve eğitim gören öğrencilerimize ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Sınav Koleji Ortaokulları öğrencilerimiz SINAV DİJİTAL sitemiz üzerinden tüm kitaplarının kaydı yapılan soru çözüm videoları ile kitaplarının cevap anahtarlarına ulaşabilirler. Kitaplar üzerinde bulunan QR kodları herhangi bir QR okutucu ile okutulabilir. Böylelikle site üzerinde bulunan ilgili test video çözümlerine erişebilirler.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 1

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 5+

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu Yorumları (44)

  • İngilizce eğitiminizden çok memnunum. Özellikle bu yıl başlayan yabancı hocalarla işlenen Speaking dersleri çocuğumun ingilizce heyecanını artırdı. Bu konudan kayıtta hiç bahsetmediniz ama bence bir veli için çok önemli.Bu tercih sebebi olabilir. Kayıt olmak isteyenlere mutlaka Speaking derslerinizden ve bilgisayar laboratuvarınızdan bahsedin. Ben bunları bilmeden kaydoldum ama bunlar çevrede birçok okulda olmayan çok pozitif farklar.

  • ÇK

    Okulumuzu çok seviyoruz. Oğlum ödevleri azaltmanızı istesede zorlanması geliştiğinin göstergesi diye düşünüyorum. SINAV markasınında bir bildiği vardır. 2 kat ücretle SINAV Koleji kampüsünde alacağımız eğitim ve yayınları burada butik okulda çok daha ucuza alıyoruz. Okulumuzu bundan dolayıda seviyorum. Ekonomik bir alternatif ve pahalı okula ulaşamayan benim gibi velilere bir çözüm oluyor. Teşekkür ederiz.

  • AS

    Ayda bir deneme sınavı yapmanız çocukların sınavlara şimdiden hazırlanmaları açısından çok iyi. Ara karne vermeniz öğrencilerin durumlarını görmemizi sağladı. Tödevlerin haricinde ekstra ödevlerin verilmesi zorluyor bizi.Genel olarak ödevlerin çokluğundan başka sıkıntımız yok.Müdürümüz ve diğer öğretmenlerimizin özverili çalışmalarını takdir ediyorum ve şükranlarımı sunuyorum.

  • ÇB

    Okulumuz çok güzel eğitimcilerinden personellerine kadar hepsi Güler yüzlü ve özverililer. Değerli olduğumuzu hissettiriyorlar.

  • KA

    İdaresi olsun öğretmenleri olsun çok ilgililer eğitim sistemi çok başarılı. Teşekkü ederiz.

  • SB

    Okul yönetimi ve öğretmenler yeni öğretim ve egitim yılına başlamadan o dönem içinde derslerimize nasıl ilerleyeceğiz hakkında bilgi verip bizim fikir ve dusuncelerimizide alıyorlar. Öğrencilerimize her zaman destekciler

  • SS

    Okul çevre okullara bakılaraktan iyi. Güvenlik biraz daha fazla olabilir giriş çıkışlarda. Öğretmenlerimizi seviyoruz.

  • AY

    Şimdilik her şey çok iyi. Böyle giderse liseyide bu okulda devam ettireceğim. Öğretmenlerimiz çok ilgili.

  • Eğitime verilen önem için teşekkür ederim. Öğretmenlerimiz çok iyi. Okulumuzda güzel bir eğitim ortamı var.

  • Ca

    Tüm kadrosuyla harika. Okulumuzu herkese tavsiye ediyoruz. Teşekkür ederiz.

  • AS

    Okul akademik olarak iyi. Konu ve,soru modülünden memnunuz ancak Din kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinin modülde olmasını bekliyoruz.

  • DE

    Eğitime önem veriliyor ve öğretmenlerimiz çok iyiler. Okulumuzdan çok memnunuz.

  • Ak

    Öğretmenlerimiz çok iyi güleryüzlü ilgili öğretmenler. Seviyoruz okulumuzu. Hepsine teşekkür ederiz.

  • BA

    Tüm ögretmenlerin ögrenciler ile olan ilgisi, yaklaşımı üst seviyede. Oğlumuzun okula keyifle gidiyor oluşu doğru tercih yaptığımızın en net örneğidir. Okul idaresinin eğitime bakışı sonucu oluşan idealist ve hedef odaklı yaklaşımdan çok memnunuz. MEB müfredatını başarılı bir şekilde LGS hedefi ile birleştirerek güzel bir eğitim veriliyor.

  • SD

    Kızım bu sene 8.sinif ve lgs sınavına hazırlanıyor. Yaşadığı bu yoğun sene de bir an olsun ilgisini ve desteğini esirgemeyen başta kurum yöneticilerimiz Mahsun Bey, Mustafa Bey ve Elif Hanım olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her şeyden önemlisi çocuğum eğitim aldığı her gün eve mutlu dönüyor. Bu konuda çok memnunum.

  • HA

    Şuanlık olumsuz bir durum yok genel olarak memnunum. İleride bir sorun yaşarsam buradan tekrar yorum yazarım.

  • SD

    Okulumuzun başta yönetim kadrosu olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlardan bir veli bir baba olarak çok memnunum. Çocuğum okula gitmek için can atıyor, okuldan eve geldiğinde mutlu geliyor. Benim için eğitimde en önemli olan konu da bu olduğu için bu platformdan da her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

  • Sınav okulumuzdan memnunuz oğlumuz raporlu kaynaştırma öğrencisi olduğu için konulara biraz geriden gelsede öğretmenlerimiz ilgi alakası sayesinde Bir öncekine nazaran ilerleme kaydetmektedir daha iyi olacağı yönünde şüphemiz yoktur okul müdürü ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.

  • Sa

    Çok iyi. Çocuğum bu yıl LGS sınavına hazırlanıyor. Sınava hazırlık için tecrübeli oldukları için başka bir desteğe ihtiyaç duymadık.

  • ÇB

    Deneyimli kadro.Okuldan olarak çok memnunum. Hep daha iyisi için çabalayan bir ekip var.

  • PA

    Genel olarak okul idaresinden ve öğretmenlerinden eğitim ve öğretim alanında memnunuz.Teşekkür ederiz.

  • AB

    Kızım bu yıl yeni başladı okula. Okulumuzdan öğretmenlerimizden gayet memnunuz. Oldukça sıcak, güleryüzlü aynı zamanda profesyonel anlayışlı eğitim odaklı hizmet sunan bir kurum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

  • Na

    Okulumuzdan ve öğretmenlerimizin ilgisinden memnunuz. Sınav markasının yayınlarından ve online sisteminden çok memnunum.

  • Ap

    Tek kelimeyle harika. Daha ne söyleyebilirimki. Okulu çok seviyoruz. Çevremize tavsiye ediyoruz.

  • Şuana kadar memnunuz. Okul imkanları genel olarak yeterli. Öğretmenler ilgili. Müdür ve öğretmenlerimizin bizle iletişimi iyi.

  • Okul genel olarak bizi memnun etsede daha iyi olmalı.Biraz daha gayret edilmeli. Okulumuzu seviyoruz. Daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum.

  • ZB

    Gerek idare gerekse öğretmenlerimizden çocuğumun almıs oldugu eğitimden memnunum bunun için öncelikle teşekkür ederim.Ancak spor alanları geliştirilmeli.

  • Es

    Öğrencinin geleceğe sağlam adımlarla ilerlemesinde büyük bir katkısı olan bir kurumdur. Ben öğretmenlerimizden okulumuzdan çok memnunum.

  • SB

    Okulumuz yönetici ve öğretmenleri ogrenci ve velilere karşı duyarlı bizlerin ve öğrencilerimizin düşüncelerini onemseyerek cevapliyorlar ve öğretmen kadrosu ve rehberlerlik kadrosuyla bizlere çok destek geliyorlar.

  • Okulla alakalı hiç bir sıkıntı yok mükemmel bir okul. Okulumuz öğretmenleri ve tüm çalışanlara teşekkür ederim.

  • NY

    Merhaba bu yıl okulda ilk senemiz .Açıkçası çevremizde duyduğumuz olumsuz tüm yorumlara rağmen kayıt olduk .iyi ki kayıt olmuşuz. Okul ve eğitim olarak çok memnunuz .Öğretmenlerimiz çok ilgili ve alakalı. Eğitim konusunda çok başarılı. Tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Aslında yapılan tüm olumsuz yorumlara neye göre ve kime göre demek istiyorum. Herkesin kendi fikri .İnşallah uzun yıllar aynı okuldayız.

  • PA

    Eğitim , öğretim ve idareden memnun olduğum bir okul.Çocuğum okula mutlu gidiyor.

  • DH

    Sınav konusunda çok başarılı bir okul öğretmenler çocuklarla çok ilgililer kaliteli ve güzel bir okul çocuklarınızı bu okula gönül rahatlığıyla gönderebilirsiniz

  • ÖD

    Okulda çocuğumun üçüncü senesi bize özel olduğumuzu hissettiren eğitime gerçek anlamda önem veren bir kurum Çocuğum sıfır İngilizce ile okula başlamıştı şimdi inanılmaz yol katletti. Çocuğunuzun eğitim ve öğretime değer veren bir okula gitmesini istiyorsanız tercihiniz Sancaktepe Sınav Okulları olmalı.

  • EK

    Eğitimi müfradatın yanı sıra dersanecilik anlayışı ile harmanlayıp uygulamaları çok güzel ve başarılı. Öğrencileri birebir her öğretmen ve idarecilerin şahsen ve yakınen tanıması buda çok önemli. Bir başka güzel olan velilerin istedikleri an ne konuda olursa okulda muhatap bulması

  • Pandemi dönemini verimli ve sorunsuz atlattık. Sancaktepe Sınav, eğitimin uzaktan yakından olan farkını ortadan kaldıracak kadar özveri ile çalışan bir kurum. Teşekkürler...

  • MG

    Dershane kökenli aynı zamanda kolej eğitimini çok iyi veren bir okul. Çocukları sınava hazırlarken yabancı dili de çok iyi öğretiyor . Başka özel okul tecrübesi yaşamış bir veli olarak sonuna kadar tavsiye edeceğim bir okul

  • ES

    Tavsiye ile kayıt yaptırdık. Şimdi de biz tavsiye ediyoruz. Kadronun eğitime ve bireye vermiş olduğu değer çok güzel.

  • MT

    Okul ve kurum olarak çok iyi. Tercih ettiğimiz için mutluyuz. Pandemi döneminde dersler online olmasına rağmen gayet verimli geçti. Öğretmenlerin ilgisi ve takipleri tartışılmaz. Yalnız bunların dışında sosyal faaliyetleri de artırmaları gerekiyor.

  • Sınıflar kalabalık değil ve bireysel ilgi üst düzeyde. Güzel butik bir okul. Tavsiye ediyoruz...

  • SB

    Sunulan imkanlardan, eğitimin kalitesinden ve ilgili sağlam kadrosundan çok memnun kaldık. Kardeşimizle birlikte bu yıl da Sancaktepe Sınav diyoruz...

  • TC

    Eğitim anlamında artılar gördüğüm bir kurum. Sınıf mevcutları diğer özel okullara göre daha az. İngilizce eğitimine de fazlasıyla önem verdiklerini gördüm. Sadece bahçe alanı çok dar hatta yok gibi bir şey..Okul Bahçesi

  • MK

    Bir arkadaşım tavsiye etmesine rağmen ilk etapta dershaneden dönüşen okullara karşı bir ön yargım olduğu için kafamda soru işaretleriyle kayıt yaptırmıştım ama bir seneyi geride bırakıyoruz ve okulumuzdan, öğretmenlerimizden çok memnunuz.

  • Bu yıl 7. sınıf olduk ve Sancaktepe Sınav'da 3. yılımız. Çok memnunuz. Emeklerinden dolayı tüm kadroya teşekkürler...Bahçe ve sosyal etkinlikler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sancaktepe Sınav Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

İnönü Mah. Termal Sok. No:5/7, Sancaktepe/İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum