fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu

Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:50/16:10

Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu Hakkında

Özel Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu, Ümraniye'nin merkezi bölgelerinden biri olan Armağanevler bölgesinde hizmet vermektedir. Kavram okulları bünyesinde eğitim veren kurum öğrencilerini geleceğe hazırlamakta, verdiği eğitimlerle lise başarısı kazandırmayı hedeflemektedir. Öğrenci merkezli ilerleyen kurumda derslerin daha anlaşılır olması üzere gelişmiş eğitim materyalleri kullanılmaktadır. Bu sayede Özel Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu eğitimde ezberden uzaklaşmış bir okuldur. Öğrencilerine sadece akademik konularda değil aynı zamanda bireysel gelişim destekli bir sistem izleyen kurumda öğrencilerin serbest zaman etkinlikleriyle sosyalleşmesi açısından pek çok alan bulunmaktadır. Ayrıca derslerin uygulamalı işlenebilmesi için eğitim atölyeleri bulunan kurumda fen ve bilgisayar laboratuvarları da etkili olarak kullanılmaktadır.
Özel Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu fiziksel gelişimleri de desteklemektedir. Yemekhanesi dahilinde organik gıdalarla öğrencilerine destek olan bir kurumdur. Aynı zamanda spor faaliyetleri için ayrılmış açık ve kapalı spor salonları da okul içerisinde yer almaktadır. Yabancı dil eğitimleri branşında uzman öğretim görevlileri tarafından İngilizce temelli ilerlemektedir.

Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:50 - 16:10 şeklindedir.
  • Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu Yorumları (9)

  • Bu okulu tercih etmemizin en büyük sebebi sınıfların 15 kişilik olması ve öğretmenlerin öğrenci ile bireysel olarak ilgilenmeleri. Kızım çok sosyal bir çocuk değil bu yüzden bu okula gelene kadar sınıfta derse katılmakta hep zorluk çekti. Ama şimdi sanki özel ders alıyor gibi öğretmenleri onunla bireysel olarak ilgilenebiliyor. Bunun çok faydasını gördük. Öğretmenlerimize gerçekten çok teşekkür ediyorum. Keşke daha önceden bulsaydık burayı.

  • Zg

    Öğrencilerinin başarıya ulaşması için müdür ve öğretmenlerin özverili bir şekilde öğretim yaptığı disiplinli bir okul.

  • ST

    Kızım bu sene başladı, ben veli olarak mudurumuzden ve öğretmenlerimizden çok memnunum,veliyle çok güzel iletişim kuruluyor.Anlayışlı öğretmenlerimiz ... Şuana kadar kötü birşey yasamadik insallah hep böyle olur

  • Vb

    Liseyi burda bitirdim. Arkadaşlar edindim, zorlukları birlikte aştık. Hocalarımızın ilgisi ve desteği sayesinde kendimi geliştirdim. Şimdi mezun oldum ve buradan aldığım bilgiyle geleceğe umutla bakıyorum.

  • Çocuklarım Kavram Koleji'nde okumaktan çok memnun.Kızım geçen yıl Kavram Anadolu lisesinden mezun oldu ve hayalini kurduğu tıp fakültesini kazandı.Okulun sıcak ortamı, öğretmenlerin ilgisi ve başarılı eğitim sistemi sayesinde bu başarıyı elde ettik. Şimdi oğlum da aynı yolda, Kavram Ortaokulunda burslu olarak eğitim alıyor.

  • Dc

    Büyük oğlum burada liseyi başarıyla tamamladı, ve şimdi kızımın ortaokula başlaması için kayıt yaptırdım. Okulun sıkıntısı ve herhangi bir sorunlu ortamı yok ve kendi düzenini kurmuş durumda. Çocuklarımın burada okumasından dolayı memnunum.

  • AT

    Eğitim öğretim olarak mevcut özel okul standartlarından bir tık üstün bir okul. Sadece ortaokul ve lise ayrı binalarda, sorunlu bir öğretmenle karşılaşmadık. Bu sene orta okuldayız, memnunuz.Park sorunu var arka girişte park sorunu olmuyor. Bölgenin problemi park oluyor .

  • AT

    Butik ve çok güzel bir okul. Bence çocuğum bu okulda okuduğu için çok şanslı. Gençlerin geleceğine ve başarısına önem veren Ataşehir'de ki yegane okul. Ticarethane ye dönüşen okullara örnek olmalı.

  • Eğitimcilerin kurduğu, eğitim odaklı bir okul bir okul. Öğrenci sayısı az, iletişim kuvvetli, öğrencilerle birebir ilgileniyorlar. Oğlum öğretmenlerini ve okula seviyor. Online derslere de severek katılıyor, okulun açılmasını dört gözle bekliyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel İstanbul Soyak Yenişehir Kavram Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Armağanevler Mah. 23 Nisan Cad. No:188-1, Ümraniye/İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum