fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 22
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:15/16:30

Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu Hakkında

Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu , Türkiye'nin dört bir tarafında kampüslerini açmaya devam ediyor. Çekmeköy Kampüsü de bunlardan bir tanesi. Her geçen gün gelişen teknoloji ve değişen bilgiler doğrultusunda çocuklarımıza daha iyi eğitim verebilmek ve gelişimlerine en iyi şekilde katkıda buluna bilmek için çalışmaktadır. Son teknoloji ürünler , konforlu ve rahat sınıflar , eğitimli ve tecrübeli eğitimci kadrosu ile en tercih edilesi eğitim kurumu olmaktadır.
Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu Geniş bir alan üzerine kurulması , geniş bir bahçeye sahip olması , ulaşım açısından elverişli olması ve güvenli bir konumda bulunması , velilerimizin içini rahatlatıcı sebeplerdir. Öğrencilerimizin , sosyal gelişimlerine katkıda bulunacak spor faaliyetleri, sanat faaliyetleri ve bu doğrultuda çalışmalara önem verilmektedir. 1968' den beri kaliteli eğitimi ile bilinen Özel Uğur Okulları , fikri hür , vicdanı hür bireyler yetiştirmeye devam etmektedir.Kaliteli ve profesyonel öğretmen kadrosu , teknolojik imkanları , öğrenciye verilen değer , her gün daha ileriye hedefi , Uğur Okulları'nın tercih edilmesinin sebepleridir. İnsani değerleri yüksek , donanımlı, vicdanı ve fikri hür bireyler yetiştirmek okulun başlıca hedefleridir. Kişiye özgü eğitim modeli , kodlama eğitimi , erkenSTEM ve STEM eğitim yaklaşımları ile Uğur Okulları başarılı eğitimini sürdürmektedir.
Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu'nun misyonu tutkulu ve kararlı çalışmalar yaparak ve araştırarak , kaliteyi ön planda tutarak başarıya ulaşmaktır. Bu şekilde yeni nesillere daha iyi hizmet vermektir. Sosyal ve kültürel faliyetler ile öğrencilerin sosyal hayatlarında da başarılı bireyler olmaları için çalışmaktadır. Bir çok spor branşında profesyonel sporcular yetiştirmekte , el sanatlarına önem vermekte , modern danslar, halk oyunları, ve öğrencilerin sosyalleşebilme imkanları , öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanında kişilik gelişimlerine de yardımcı olmakta ve bu Uğur Okulları'nı tercih edilebilir kılmaktadı

Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 4+

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 2

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    22
  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:15 - 16:30 şeklindedir.
  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu Yorumları (64)

  • is

    Başka bir özel okuldan bu okulu araştırmalarımız sonucunda tercih ettik. Tabi ki tereddütlerimiz vardı, şu an için memnunuz Feyza Hoca ve Sınıf Hocamız Sevgi Hoca’ ya özellikle teşekkür ederim Işıl Sağlamdemir

  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizlerin memnuniyeti bizler için çok değerli ve önemli.

  • İS

    Başka bir özel okuldan bu okulu araştırmalarımız sonucunda tercih ettik. Tabiki tereddütlerimiz vardı, şu an için memnunuz Feyza Hoca ve Sınıf Hocamız Sevgi Hoca’ ya özellikle teşekkür ederim.

  • Pb

    Öğretmenlerimizin hakkı ödenmez hepsi birbirinden harika ,mükkemel insanlar Birebirde çocukların takip konusunda ders konu eksiklerini bildirmelerini rica ederim

  • By

    Türkçe ve danışman öğretmenimiz Ecem Nur Tunçtürk çok değerli bir ogretmenimiz. Sınıfını hem çok başarılı yapıp hem de bi o kadar verici , sıcakkanlı bir ogretmenimiz. İyiki var hepde var olmasını diliyorum .

  • By

    İngilizce ogretmenimiz Kadir bey den çok memnunum. Çok verici çok anlayışlı ve öğrencilerinin iyi yere gelmesi için fedakarlık yapan bir ogretmenimiz. İyiki var.

  • ÖT

    7. Senemizde de Uğur Okullarını tercih ettik.Öğretmenlerimizin ilgisi, bakış açısı, sorunlarımızda ki yaklaşımları ve her konuda yardımcı olmalarından dolayı çok şanslıyız. Tüm Öğretmenlerimize, emeği geçen tüm çalışanlara tek tek teşekkür ederiz.Sanırım tek problemimiz temizlik, okul wc leri ile ilgili oğlumdan sürekli şikayet alıyorum. Bu konuda daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.

  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Yapmış olduğunuz bu güzel yorum için bizler çok teşekkür ederiz. Uzun yıllardır aynı öğretmenlerle çalışıyor olmamızın en güzel yanı da sizlere yansımış olmasından dolayı çok mutuyuz.:

  • BA

    Oncelikli olarak okulun fiziksel yapisini begeniyorum,ögretmenimiz Fulya Hanim cok ilgiliydi, idari kısımda mudur yardimcimiz Feyza Hanım da cok ilgili ,etud yapılmasini cok dogru buluyorum,spor derslerinden cok memnunuz ,sportif etkinliklerden cok memnunuz,tavsiye ediyorumServisle ilgili sıkıntı yasamistik, servis sisteminin gelistirilmesi gerektigini dusunuyorum

  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin Akademik,Sosyal,Duygusal Ve Fiziksel gelişimine çokça önem veren bir okuluz.Sizlerden bunun geri döşünü alıyor olmak bizleri çok mutlu ediyor.

  • Tk

    Ecem hanımın ilgi alanlarından dolayı oğlum Türkçe dersine daha çok ilgisi arttireberlik ve psikolok bölümünün daha gelişmesi gerekiyor

  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • MD

    Öncelikle müdür ve müdür yardımcımıza ve çok kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Benim oğlum daha önce 2 özel okulda okudu, siteden arkadaşı bu okulda okuduğu için kaydını aldık, gerçekten tüm öğretmenlerimiz çok ilgili ve bilgili. Öğrencilerimizin hepsi çok uyumlu ve sorumluluk sahibi. Gelecek dönem görüşmek üzere, iyi tatiller hepinize.Sosyal aktiviteler

  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Uzman öğretmen kadromuz ile öğrencilerimizin destek duyduğu her konuda yanlarındayız.

  • Okulumuzun idare bölümü ilgili, güleryüzlü, çözüm odaklı insanlar. Öğretmenlerimiz çok değerli ve çocuklara karşı anlayışlı, güleryüzlüler. Oğlum bu okulda ilk senesini bitirdi ve gerçekten mutlu ve başarılı bir sene geçirdi. Özellikle Fen Bilimleri öğretmenimiz Ayşenur Şanlı'ya ilgisi ve güleryüzü için sonsuz teşekkürler.Sınıflarda ve okulun bazı bölümlerinde yenileme gerektiren durumların halledilmesi gerekir. Uğur Okullarının kendi kitaplarının daha kapsamlı olmasını isterim.

  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Önceliğimiz her zaman öğrencilerimizin mutluluğu. Bu durumun sizlere yansımış olması da bizim için çok değerli.

  • AA

    Çocuklarım mutlu gidiyor mutlu geliyor, çocukların ilgi alanlarına göre birçok seçenek var. Sınıf öğretmenlerimiz çok ilgili.

  • DD

    Bu sene ki ilgi geçen seneye göre daha farkli ve güzeldi her türlü sorun ve sıkıntımız olduğunda özellikle sınıf öğretmenimiz merve hocamızın yardim ve desteği hepsinden önemliydi teşekkür ederiz herşey için

  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ni

    Öğretmenlerimizden çok memnunum.herşey için çok teşekkür ederim.seneye aynı hocalarla birlikte devam etmeyi dilerim

  • DT

    Eğitim kalitesi oldukça yüksek olan bir okul. Öğretmenler oldukça ilgili ve donanımlı. Okul bizim için bir aile ortamı gibi sıcak ve samimi. En ufak bir sorun yaşamadık.Kızımız bu okulda olduğu için çok mutlu.Gayet memnunuz.

  • Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz; Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • SA

    Uğur Okullari ortaokulu öğrencisi olan kızım devlet okulunda iken yaşadığı tüm korku ve endişelerini sevgili öğretmenleri sayesinde yendi.Iki yıldır istekli ve mutlu gidiyor .Ayrıca sanata olan ilgileride keşfedildi.Bu nedenle matematik öğretmeni Güneş Uluk,Mudur Yrd.Feyza Hn,Fen öğretmeni Sevgi Hn. Turkce öğretmeni Merve Hocam,Rehberlik öğretmeni Birsu Hocam,İrfan Hocam ,piyano öğretmenimiz Nesimi Hocam olmak üzere tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederim.İngilizce dersinin metodbox üzerinden aynen diğer branş derslerinden gibi yüklenmesi çok faydalı olacaktır.

  • TA

    Okul öğrenci veli işbirliği konusunda çok başarılı öğrenci odaklı öğretmenler öğrencileri ile yakından ilgileniyor. Akademik programları kuvvetli. Metodbox uygulaması oldukça başarılı

  • Ba

    Etkinliği bol ,öğretmenleri genel olarak iyi başarılı .Çocukları yetiştirme gayretleri var okul idaresi ilgili,güvenliği ve fiziki koşulları uygun. 8.sınıf sınava hazırlama destek eğitimleri çok iyi.

  • ga

    Merhaba , Bahçeşehir kolejinden sonra tereddüt ederek gelmiştik ama son derece ilgili, samimi ve vizyoner bir bakış açısı ile karşılaştım. Etkinlikler ,yurtdışı gezileri, klüp, koro gibi hayatımıza renk katan birçok detay oldu. Özellikle okul yöneticilerinden Feyza Hanımın idari süreçteki başarısı, ilgili, sevgi dolu yenilikçi ve her zaman pozitif yaklaşımı; oğlumun sınıf öğretmeni Güneş Hanımın sabırlı özverili pozitif ve empatik, çocuk ve ergen psikolojisinden anlayan tavrı bizim için her zaman çok büyük şanstı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.Kantin kısmında daha sağlıklı atıştırmalıklar olabilir .

  • Ny

    Okulun eğitiminden değerlendirme sınavları yoğun ama dolu dolu geçen bir eğim döneminin ardından sınıf hocamız Fulya hanım herdaim ulaştığımız çözüm odaklı müdür yardımcınız Feyza hanımdan çok memnunum.Bir sorun ve ihtiyaçta muhatap bulabilmek sorumluluk bilincinde eğitmenlerinden çok memnunum.Sınıf dolapları daha büyük ve ortaokul sınıfları dahada bakımlı olabilir.

  • Fk

    Oğlumun okul hayatındaki en güzel yıllarından biriydi veliler olarak biz bile bu sistemden çok memnun kaldık çocuğumuzun yüzü güldüğü için anneler olarak okulun gerçekten eğitim yuvası olarak çok iyi olduğuna değinebilirim uğur okulları kalitesini ve gerçekten köklü bir eğitim sisteminin olduğunu belli ediyor okul müdür yardımcımız feyza hanım öğretmenimiz Merve hanım başta olmaz üzere sevgi ve saygıyla çocuklarımıza öğretmenlik bir yana bir anne gibi sarıp sarmaladılar

  • MD

    Okulunuzdan,değerli öğretmenlerinizden,çalışan personellerinizden ve en önemlisi eğitimizden çok çok memnunum

  • ÇÇ

    LGS ye hazırlığınız konusunda memnunum.Hem dershaneye göndermeyerek çocuğumun ekstra ders yükü olmaması hem de maddi anlamda verdiği rahatlık benim açımdan gayet iyi.LGS hazırlık dolayısıyla 7.sınıfın 2.döneminden itibaren müzik derslerinin kaldırılması bana göre eksiklik .Sanat her zaman çocuklarımızın hayatında olmalı .Lgs ye hazırlanırlarken bile.

  • SS

    Gerek akademik gerek sportif gerekse kültürel faaliyetlerde çocuklara çok şey katıyor okulumuz. Anında dönüt aldım her konuda.İdari kadro ve öğretmenlerimiz elinden geldiğince yardımcı oldular.Teşekkür ederizz..Servisle dönen öğrenciler için malesef etüt sıkıntı oldu. Etüte kalamadık.Bir düzenleme yapılabilir.

  • Öğretmenlerimizin emeklerine sağlık gecen yıl okula geldik bu yıl daha özverililer umarim zayıf olduklari dersler konusunda etüt ler daha fazla olur ozellikle güvenlik ablamız Birgül hanım çocuklarımıza yaklaşımı çok guzel

  • SA

    Başta sınıf öğretmenimiz KADİR BULUT olmak üzere 2023 yılı için özel çekmeköy madenler uğur okulunun tüm kadrosuna kapıdaki güvenlik görevlilerimize kadar çok teşekkür ederiz iyiki Uğurluyuz

  • ŞP

    Okulun eğitim ve öğretiminden memnunuz, okul kurucumuz, idari ve öğretmen kadromuza teşekkür ederiz.Sosyal etkinliklerin daha fazla olması, il dışı gezilerinin arttırılması ve daha kaliteli bir eğitim için hangi şartların sağlanması gerektiğini kendi bünyesinde her zaman tartışması gerektiğini hatırlatmak isterim.

  • BC

    Güleryüzlü ve gayretli öğretmenleri, değişen ihtiyaçlardoğrultusunda aksiyona hızlıca geçen yönetici grubu ve köklü bir sistemden gelen eğitim performansı dolayısıyla biz okuldan memnunuzÖğrencinini çok olması eğitim için olmasa bile tuvalet/ yemek ve tenefüs gibi dönemlerde çocukların gözetimini zorlaştırıyor bence. Ya daha çok öğretmen ya daha az öğrenci

  • Pb

    Öğretmenlerimiz birbirinden kıymetli , desteklerinden dolayı hepsine minnettarım Öğretmenlerimizin ödev ve ders konularını bire birde velilere bilgi vermesini rica ederim , öğrenciyi takip etme konusunda daha etkili olacağını düşünüyorum teşekkürler

  • EU

    Eğitimde, ilgi,disiplin ve samimiyeti hissettiğimiz okulumuz Özellikle sevgili öğretmenimiz Merve Şinel 'e İlgisi ve sabrı için çok çok teşekkür ederim Rehberlik olarak veliler ile daha sık görüşülmesi Çocukların iyi gözlem ve analiz edilmesi ilerideki seçimleri açısından bize çok yardımcı olucaktir Teşekkür ederim

  • Okuldan genel olarak memnunum. Akademik anlamda daha iyi çalışmalar yapılabilir. 7. Ve 8. Sınıfta hafta sonu kursları yapılabilir. İlköğretimde İngilizce ders saati artırılmalı.

  • AP

    Okulun eğitim-öğretiminden memnunuz, ilgi için okulumuza teşekkür ederizİl dışına gezi sayıları artırılmalıdır

  • SY

    Açıkçası çok memnun kaldık. Okulun fiziki imkanları oldukça iyi. Konum olarak da metroya yakın olması bir avantaj. Müdür yardımcısı Feyza hocamıza da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kendisi çok içten, başarılı ve tamamen eğitim odaklı bir insan. Üstümüzde emekleri var. Çok teşekkür ederiz.

  • GR

    benim yaşadığım hiç bir sıkıntı olmadı . Çok memnunum ister öğretmenlerimiz olsun, isterse de ders konusunda.

  • Şy

    Bu yıl çok daha sistemli ve sık geri dönüşler aldık. Öğretmenlerimiz son derece takipçiydi her türlü problemde bizlerle iletişime geçtiler. Oğlum adına yemek ile ilgili ufak tefek sıkıntılar yaşasakta güzel bir yıl geçirdik diyebilirim. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ederim.

  • DD

    7.sınıf öğretmenleri LGSye hazırlık konusunda çok yardımcı ve ilgililerdi.İngilizce konusunda başka metod ve tekniklerle çocukların dili sevmesi gelişim alanlarından olabilir. İkinci bir konu ise Lgs deneme teslerinin haftaiçi okul saatlerinde yapılması çok iyi olurdu. Cumartesileri genelde LGS hazırlık kursuna ve spora giden öğrenciler için bu deneme sınavlara katılması zor

  • Aa

    Okulumuzdan çok memnunuz öğretmenler kaliteli ve donanımlıHerşey var eksiksiz

  • Bk

    Çok memnunuz. Müdür yardımcımız Feyza hoca ve danışmanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Eğitim de ilgi çok önemli .Etkinlik ve faaliyetler de gayet güzel ve eğitici.

  • sd

    Eğitim konusunda sorun yok. Öğretmenler öğrenciler ile arkadaşgibi, cocuklar okula severek gidiyor.bazı bölümlerin yenilenmeye ihtiyacı var.

  • Oo

    Okulumuzdan çok memnumumTest sistemine biraz daha ağırlık verilmeli konu anlatimindan sonra

  • EE

    Merhaba oğlumun 2 yıldır eğitim gördüğü uğur okullarının eğitim öğretim sistemi lgs hazırlık ve deneme sınav süreçleri çok başarılı ve yeterli. Oğlumun akademik gelişim süreci öğretmenlerinin ilgi sevgi ve yaklaşımları sürekli iletişim içinde olup geri dönüşler yapmaları benim için çok değerli iyiki varsınız. Başta okul müdürü Feyza hanım olmak üzere sınıf öğretmeni ve Türkçe öğretmenimiz Merve hanım fen Bilimleri öğretmeniz ve tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ederim. Ayrıca rehber öğretmenimiz Tuğçe hanım çok deneyimli yönlendirmeleri önerileri çok başarılı oğlum ve bana kattıkları destekleri için çok teşekkür ediyorum. İyiki varsınız.Şehirler arası geziler düzenlenebilir. Yemek çeşitleri arttirilabilir

  • HY

    Okulda verilen eğitim - öğretim çok verimli.Geliştirilmesini düşündüğüm herhangi bir durum yok.

  • SK

    Okulumuzda öğrencilerimiz özenle, sevgi ve ilgiyle eğitim görüyorlar. Özellikle hocalarımızın çocuklara dostça ve motive edici bir tutum sergilemesi okulumuzun en sevdiğimiz özelliği.

  • Bd

    Öğretmen ve eğitim deneyimine güvendiğimiz bir okul... Teşekkürler herşey için

  • Za

    Eğitim için güzel bir okulİngilizce ders saatinin daha uzun olmasını istiyorum.

  • As

    Tüm öğretmenler özellikle sınıf öğretmeni Sevim Akdağ ve md yard Yunus beye ilgilerinden ve çabalarından dolayı çok teşekkür ederim.iyi niyetle çok çalışmaktalar. Diğer öğretmenlerimizde aynı şekilde iyi daha iyi olsun istemektelerÇocuğumu gönül rahatlığı ile emanet ettiğim bir okulumuz var. Bu nedenle görebildiğim bir eksik yok

  • Hb

    Öğretmenlerin öğrenciler üzerinde ki ilgisi çok yüksek....başarı odaklı bir okul..Sportif faaliyetler konusunda daha aktif olabilir..

  • Si

    Uğur koleji eğitim kalitesi eğitimcilerin bilgi birikimi açısından öğrencimizin tüm yönden eksiklerini tamamlayan bir kolejdir.Öğrencilerimizin sosyal yönden gelişimi resim müzik eğitimi biraz eksik kalmıştır.Bu branslara daha fazla ilgi gösterilmesi gerekmektedir.

  • Ts

    Okulun fiziki yapısı çok uygun.. bu sene yapılan futbol sahası da cabası oldu.. Öğretmenlerimiz son derece ilgili ve bilgili teşekkür ederimFarklı okullarla yarışabilecek karışık deneme sınavları yapılabilir

  • ÖT

    Okulumuz kendini geliştirdi, çok iyi ve iletişimi güçlü öğretmenleri var. Memnunuz ve devam de ediyoruz. Ders materyalleri, online sistemleri çok iyi.Sosyal ve sanatsal faaliyetlerde daha iyi, düzenli ve profesyonel olunabilir.

  • ST

    Öğretmenimiz oldukça ilgiliydi. Biz çok memnun kaldık. Çocukların mutlulukla gittiği harika bir eğitim yuvası.

  • Eğitim ve öğretim alanında harika bir kurum. Tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz.

  • Her zaman daha iyisi için çabalayan harika bir eğitim kurumu. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • SA

    Öğretmenlerin ilgisi oldukça fazla. Öğrenciye yönelik her türlü etkinlik ve etkileşim yapıldı. Eğitimi harika.

  • Sb

    Okulumuzdan çok memnunuz Eğitim ve etkinlikler çok iyi Teşekkür ederizEtkinlikler yarışmalar biraz daha fazla olabilir şu anda iyi çoçukların gelişimi için

  • Ra

    Donanımlı öğretmenleriyle etkinlikleriyle akademik başarılarıyla ünlüdürHersry için teşekkür ederiz

  • Sb

    Okul öncesi için çok güzel hazırlanmış Sınıflar geniş harika bir bahçesi varYeni kayıt olduk daha sonra eleştiri yapabilirim şimdilik gayet güzel

  • Hk

    Lgs başarısı çok iyi bir okul. Ortaokul olarak kesinlikle tercih edilmeli . Bu yıl 1 ful öğrenci ve öğrencilerin yarısından fazlasının %1 lik dilimde olduğu bilgisi paylaşıldı. Benim kızımda sınava girdi ve iyi bir derecesi var . Sınav grubu öğretmenleri çok iyi. Bu okulu tercih etmekle en doğru kararı vermişiz . Kesinlikle tavsiye ediyorum

  • Lk

    3 senedir uğur okulları madenler kampüsündeyiz. İlk gittiğimizde kızım biraz uyum sorunu yaşadı ama öğretmenlerin desteğiyle çabuk atlattı. Özellikle bu sene kurumda çok güzel şeyler yapıldı. Çalışanlar ve öğretmenler çok ilgili ve güler yüzlü. Sadece bu yıl artışımız biraz fazla oldu . Ama asgari ücretteki ve enflasyondaki artış dikkate alındığında kendi kategorisindeki okullar arasında yine uygun kaldı.

  • SA

    My son has been studying here for four years. He loves his teachers, friends and the total environment. (Oğlum dört yıldır burada okuyor. Öğretmenlerini, arkadaşlarını ve tüm çevreyi çok seviyor.)It has been four years since l know the school. It's progress is really astonishing. The authority is really kind and helpful. Hope it develops more with the laps of time. (Okulu tanıyalı dört yıl oldu. İlerlemesi gerçekten şaşırtıcı. .Yönetim gerçekten kibar ve yardımsever. Umarım zaman geçtikçe daha da gelişir.)

  • SB

    Kuruma bu sene katıldık. Ama oğlum hızlı bir sekilde uyum sağladı. Oğlumun akademik süreçteki başarılı yolculuğuna okul PDR birimin gösterdigi hassasiyet bizleri çok mutlu etti. Bu duyguları bize hissettiren idari kadroya ve öğretmenlere teşekkürler ederiz.

  • TA

    Veli olarak okulumuzdan çok memnunuz öğrencilerimizin mutluluğu da bizim için çok önemli Tüm kadroya teşekkür ederiz

  • AK

    Pandemi sürecini öğretmenlerimizin özverili çalışmaları sayesinde son derece verimli geçiriyoruz.

  • SM

    Okulu seviyoruz. Çok özenli öğretmenler. Emekler de iyiDaha fazla matematik dersleri olsun istiyorum

  • PA

    5.siniftan başlayıp şu anda 7.sinif olan sevgili oğlum bu güzel okulda 3 yıldır eğitim yolculuğuna devam etmektedir.Bir öğretmen bir anne olarak emin ellerde olduğunu bilmek pandemi sürecindeki vermiş oldukları kaliteli online sistem her an ulaşabildiğimiz idareci rehberlik öğretmen ve sınıf öğretmeni ile bunu tamda kanitladilar.Yuzyuze ve online eğitiminde okulumuzuda deneyimlemis olduk.Kalan bir yilimizida eksiksiz tamamlayip sevgiyle ayrilacagimiz güzel okulumuz herşey için teşekkürler...

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çekmeköy Madenler Uğur Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Madenler Mah. İdealist Kent Caddesi No:5-B Ümrani̇ye İstanbul
0 216 706 6891
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum