fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İstanbul Gaziosmanpaşa Ortaokulları

Gaziosmanpaşa bölgesindeki bütün ortaokul fotoğraf galerine ulaşmak ve veli yorumlarını okumak için listelerimizi incelemeye başlayın! Bütçenize en uygun özel ortaokulların detaylı bilgilerini incelemek isterseniz Gaziosmanpaşa özel ortaokulları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
43 okul bulundu.
Özel Küçükköy Şafak Okulları Ortaokulu Özel Okul
Gaziosmanpaşa / Yeni Mahalle Mah.
Özel Küçükköy Şafak Okulları Ortaokulu verified

4 yıldır okulumuzda hep mutlu olduk ve bu yıl lgs den sonra da yüzümüz gülecek inşallah . biz okulumuzu çok seviyoruz. t...

Diğer Okullar

Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gaziosmanpaşa / Barbaros Hayrettin Paşa Mah.
Özel Gaziosmanpaşa Ay Koleji Ortaokulu

İlkokulu bitirdikten sonra hiç başka bir okul bakmaya bile gerek duymadan kaydımızı yeniledik. ilkeli duruşu, eğitime v...

Özel Gaziosmanpaşa Ortaokulu Özel Okul
Gaziosmanpaşa / Merkez Mah.
Özel Gaziosmanpaşa Ortaokulu

Çocuğum 3 yıldır gop ortaokuluna gidiyor. temizliğinden, güvenirliği ve eğitiminden son derece memnunum. lise eğitimini...

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
Özel Gaziosmanpaşa ERA Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gaziosmanpaşa / Merkez Mah.
Özel Gaziosmanpaşa ERA Koleji Ortaokulu

Özel Gaziosmanpaşa ERA Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gaziosmanpaşa MBA Okulları Ortaokulu Özel Okul
Gaziosmanpaşa / Yeni Mahalle Mah.
Özel Gaziosmanpaşa MBA Okulları Ortaokulu

Özel Gaziosmanpaşa MBA Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gaziosmanpaşa Şefkat Okulları Ortaokulu Özel Okul
Gaziosmanpaşa / Karadeniz Mah.
Özel Gaziosmanpaşa Şefkat Okulları Ortaokulu

Özel Gaziosmanpaşa Şefkat Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gaziosmanpaşa Mavigün Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gaziosmanpaşa / Karadeniz Mah.
Özel Gaziosmanpaşa Mavigün Koleji Ortaokulu

Özel Gaziosmanpaşa Mavigün Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Gaziosmanpaşa Doğa Koleji Ortaokulu Özel Okul
Gaziosmanpaşa / Yeni Mahalle Mah.
Özel Gaziosmanpaşa Doğa Koleji Ortaokulu

Özel Gaziosmanpaşa Doğa Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Gaziosmanpaşa Ortaokulu İstanbul Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Karlıtepe Mah.
Gaziosmanpaşa Ortaokulu İstanbul

Gaziosmanpaşa Ortaokulu İstanbul aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:00 - 12:40
Dede Korkut Ortaokulu Gaziosmanpaşa Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Kazım Karabekir Mah.
Dede Korkut Ortaokulu Gaziosmanpaşa

Dede Korkut Ortaokulu Gaziosmanpaşa aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Emine Sabit Büyükbayrak İmam Hatip Ortaokulu Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Karayolları Mah.
Emine Sabit Büyükbayrak İmam Hatip Ortaokulu

Emine Sabit Büyükbayrak İmam Hatip Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:50 - 16:00
Yıldıztabya Ortaokulu Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Karlıtepe Mah.
Yıldıztabya Ortaokulu

Yıldıztabya Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Cemal Gürsel Ortaokulu İstanbul Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Şemsipaşa Mah.
Cemal Gürsel Ortaokulu İstanbul

Cemal Gürsel Ortaokulu İstanbul aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    13:25 - 17:30
Mithatpaşa Ortaokulu Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Karlıtepe Mah.
Mithatpaşa Ortaokulu

Mithatpaşa Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Ülkü Ortaokulu İstanbul Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Hürriyet Mah.
Ülkü Ortaokulu İstanbul

Arkadaş askerliğimi uzman onbaşı olarak yaptım. kızım bu okulda okuyor. ve bugün girme şansım oldu okul bahçesine. hiç...

  • Okul Saatleri:
    07:00 - 12:40
Arman Polat Ortaokulu Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Kazım Karabekir Mah.
Arman Polat Ortaokulu

Ben bu okulu seviyorum hatta ben bu okulda okuyorum çok güzel bence ben 7 h sınıfından zehra yani sizde gelin bu okula

Karlıtepe Ortaokulu Gaziosmanpaşa Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Yenidoğan Mah.
Karlıtepe Ortaokulu Gaziosmanpaşa

Karlıtepe Ortaokulu Gaziosmanpaşa aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:00 - 12:40
100. Yıl Ortaokulu İstanbul Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Yıldıztabya Mah.
100. Yıl Ortaokulu İstanbul

100. Yıl Ortaokulu İstanbul aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Prof.dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Kazım Karabekir Mah.
Prof.dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu

Prof.dr. Gazi Yaşargil Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 14:30
Alparslan Ortaokulu İstanbul Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Fevzi Çakmak Mah.
Alparslan Ortaokulu İstanbul

Alparslan Ortaokulu İstanbul aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:00 - 12:40
Ertuğrul Gazi Ortaokulu Gaziosmanpaşa Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Bağlarbaşı Mah.
Ertuğrul Gazi Ortaokulu Gaziosmanpaşa

Ertuğrul Gazi Ortaokulu Gaziosmanpaşa aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Barbaros Hayrettın Paşa Ortaokulu Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Barbaros Hayrettin Paşa Mah.
Barbaros Hayrettın Paşa Ortaokulu

Barbaros Hayrettın Paşa Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Sakarya Ortaokulu İstanbul Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Yeni Mahalle Mah.
Sakarya Ortaokulu İstanbul

Sakarya Ortaokulu İstanbul aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 12:55
Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu İstanbul Devlet Okulu
Gaziosmanpaşa / Karadeniz Mah.
Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu İstanbul

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Ortaokulu İstanbul aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:25 - 13:00

İstanbul Gaziosmanpaşa Ortaokulları

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesi konumu itibariyle birçok devlet ve özel okulun bulunduğu eğitim üssü haline dönüşmüştür. Bölgede bulunan eğitim kurumlarının detaylı bilgilerini inceleyerek, sizlere uygun olup olmadıklarına karar verebilirsiniz. Gaziosmanpaşa kolejleri ortaokul dahil her safhada alanında uzman öğretmenlerce yabancı dil dersleri vermektedir. Ortaokulda da bu eğitimlere devam eden kolejler veliler tarafından çokça tercih edilmekte ve bu sebeple araştırılmaktadır. Gaziosmanpaşa ortaokulları ile iletişime geçerek, hemen randevu alabilirsiniz. Ortaokul eğitimi liseye hazırlığı da içine alan bir dönemi kapsadığı için ebeveynler okul seçiminde titiz davranmakta, tüm okulları gezmek istemekte, bunun sonucunda vakit kaybetmektedir. Okul.com.tr Gaziosmanpaşa'daki ortaokulları tek bir listede toplayarak sizlere kolaylık sağlamaktadır. Okullar hakkında merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını okul profillerinde bulabileceğiniz gibi aradığınız kriterlere uygun okulları da filtreleme özelliğini kullanarak hızlıca bulabilirsiniz.


Gaziosmanpaşa ortaokullarının; fotoğraf galerilerine, eğitim ve servis ücretlerine, ortalama sınıf kapasitelerine, öğrencilere sunulan fiziksel imkanlarına, kulüp bilgilerine, yabancı dil olanaklarına, adreslerine, giriş ve çıkış saatlerine ulaşabilir, çocuğunuz için en iyi okulu bulabilirsiniz. Her mahallede en az bir ortaokul bulunan ilçede devlet okulları da veliler tarafından araştırılmakta ve iyi bir alternatif olabilmektedir.


Gaziosmanpaşa ortaokullarının haritadaki konumlarına ulaşarak çevrenizdeki okulları keşfedebilir, yüz yüze görüşme talebi oluşturmak için form doldurabilirsiniz. Çocuğunuz bu okullara ulaşım sıkıntısı yaşamadan gidebilecektir. Mahalleye göre arama yaparak da size yakın kalan okulları görebilirsiniz. Eğer yürüme mesafesinde olmayan bir ortaokula kayıt yaptırmayı düşünüyorsanız, okulun profiline göz atıp sunduğu servis hizmetleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Böylece, hangi okulların çocuğunuzu güvenlikle ev ve okul arası taşıyabileceğini görebilirsiniz. İstanbul Gaziosmanpaşa ortaokullarının profillerinde sadece servis hizmetleri değil, aynı zamanda sağlık, güvenlik ve diğer hizmetleri hakkında detaylar görüntülenmektedir. Okulların sundukları çeşitli hizmetlere ve kampüslerinde bulundurdukları fiziksel donanımlara bakarak hangi okulların çocuğunuza sağlanmasını istediğiniz her şeyi sağlayabileceğini görebilirsiniz. Gaziosmanpaşa’daki ortaokullarda genellikle kütüphane, konferans salonu, spor alanları, laboratuvarlar ve yemekhane gibi fiziksel donanımlar bulunmaktadır. Listeleme sayfaları üzerinden fiziksel donanımlara göre arama yapabilir, okulların profillerinde daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tüm bu bilgiler ile donatılarak çocuğunuza zevkli ve etkili bir eğitim deneyimi yaşatacak Gaziosmanpaşa ortaokullarını kolaylıkla seçebilirsiniz.


Ortaokul dönemi ilköğretimin sonunu ve liseye geçiş sürecinin başını kapsamaktadır. Ortaokula başlayan öğrenciler daha önce karşılaşmadıkları bir eğitim deneyimi ile karşılaşmaktadır. Daha zorlayıcı bir eğitim deneyimi ile yüzleştikleri bu dönemde onlara doğru desteği ve rehberliği sağlayacak olan okulları bulabilmeniz çok önemlidir. Gaziosmanpaşa ortaokullarının profillerinde bulunan tanıtım yazılarını okuyarak okulların kendilerine özgü eğitim felsefelerini, misyonlarını ve eğitim anlayışlarını görebilirsiniz. Okulların kurumsal bilgileri hakkında bir fikir sahibi olarak çocuğunuza doğru desteği sağlayacak okulları bulmanızı kolaylaştırabilirsiniz.


Farklı okullar farklı eğitim anlayışlarını benimseyip uygulayarak eğitim vermektedir. Her öğrencinin kendi hedefleri ve hayalleri doğrultusunda eğitim veren okullarda okumalıdır yapmalıdır. Öğrencilerin hedeflerine ulaşabilmeleri için kendi hayallerine ve ihtiyaçlarına uygun eğitim sağlayacak okulda okuyabilmeleri için onlara uygun olan bir eğitim yaklaşımı gereklidir. Ebeveynler, çocuklarının bu ihtiyaçlarına uygun bir eğitim almasını sağlamak için Gaziosmanpaşa'daki ortaokulların hangi eğitim anlayışlarını benimsediğini ve hangi eğitim modellerini kullandıklarını listeleme sayfaları üzerinden öğrenebilmektedir. Gaziosmanpaşa'daki ortaokullar, yabancı dil ağırlıklı eğitimden tabiat eğitimine, uluslararası eğitimden liseye hazırlık odaklı eğitime kadar çeşitli eğitim türlerine odaklanan eğitim anlayışları benimsemektedir. Okul.com.tr üzerindeki listeler sayesinde, çocuklarınızın hedeflerine ve hayallerine uygun metotları uygulayan okulları kolayca bulabilirsiniz.


Ortaokul döneminde öğrenciler hayatlarında ilk kez ulusal merkezi sınavlara hazırlanma deneyimini yaşamaktadır. Öğrencilerin geleceğinin belirlendiği lise dönemine geçiş sağlayan Liseye Geçiş Sınavları’na hazırlanmaya başlayan öğrenciler destek için okullarının öğretmenlerine ve rehberlik birimine dayanmaktadır. Yönetimin hazırladığı sınav hazırlık programlar ve kıymetli öğretmenlerin verdiği eğitim öğrencileri başarıya taşıyan en önemli unsurlardır. Öğrencilerin bu dönemde yaptıkları sınav hazırlığı ve edindikleri sınav başarıları büyük ölçüde gelecekteki başarılarını ve mutluluklarını etkilemektedir. Bundan dolayı veliler daha önce sınav başarısı kazanmış, gelecekte de kazandıracak ortaokulları tercih etmektedir. Gaziosmanpaşa’da sınav hazırlığına önem veren, daha önce yüksek başarılara imza atmış, öğrencilerini her sene Türkiye’nin en iyi liselerine yerleştiren birçok ortaokul bulunmaktadır. Okulların profillerinde bulunan çeşitli bilgilere bakarak sağlayacakları sınav başarısı hakkında bir fikir oluşturabilirsiniz. Velilerin mezunların başarılarına ve liseye geçiş oranlarına dikkat etmesi gerekmektedir. Tüm bu bilgileri okulların profillerine bakarak bulmanız mümkündür.


Gaziosmanpaşa ortaokullarının sundukları eğitimin kalitesi hakkında iyi bir fikir oluştururken bu okullara çocuklarını göndermiş olan velilerin veya o okulların mezunlarının tecrübelerinden yararlanmak okul tercih süreci için çok yararlıdır. Listeleme sayfasında görüntülenen okulların profillerinde Gaziosmanpaşa ortaokulları yorumları bulunmaktadır. Bu Gaziosmanpaşa ortaokullarını daha önce tercih etmiş, hakkında fikir sahibi olan veliler tarafından yapılan yorumlar kurumların eksi ve artı yönleri ile ilgili bilgi sahibi olmanızı sağlayabilir. Veli yorumlarını okul profillerinden okuyabilir, hangi noktalarda eksik kaldığına, hangi yönleriyle fark yarattıklarına karar verebilirsiniz. Bu yorumlar Gaziosmanpaşa’daki en iyi ortaokulları belirlemenize yardımcı olmaktadır. Ayrıca, sizler de bir okul hakkında deneyime sahibiyseniz okulun sayfasına yorum bırakarak diğer velilerin okul tercih sürecine destek olabilirsiniz.


Yabancı dil eğitiminin önemi her geçen gün artış göstermektedir. İngilizce bilmek bir zamanlar profesyonel dünyada fark yaratırken artık herkesten beklenen bir özellik haline gelmiştir. Bundan dolayı ikinci yabancı dil edinmek bir gencin geleceğinde çok büyük bir avantaj sağlayacaktır. Genç yaşlarda yapılan dil eğitimi her zaman daha etkilidir. Gaziosmanpaşa ortaokulları İngilizce dışında birçok dilde ikinci yabancı dil eğitimi sunmaktadır. Çeşitli ortaokullarda İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve daha birçok lisan ikinci yabancı dil olarak Gaziosmanpaşa okullarında öğretilmektedir. İkinci yabancı dil bilen öğrenciler daha fazla uluslararası platformlarda bir sese sahip olmakta ve gelecekte fark yaratmaktadır. Listeleme sayfalarında dil eğitimine göre arama yaparak çocuğunuza istediğiniz yabancı dillerde eğitim sağlayacak okulları belirleyebilirsiniz.


Gaziosmanpaşa ortaokul fiyatları okulların bulunduğu konuma göre farklılık göstermekle birlikte, bölgede sayıca fazla okul olduğu için her bütçeye uygun okul bulmayı kolaylaştıran geniş bir aralıkta bulunmaktadır. Verilen eğitimin niteliğine, kampüste bulunan fiziksel ve diğer özellikler ile doğru orantılı olarak artan Gaziosmanpaşa ortaokul fiyatlarının en güncel figürlerine okulların profilleri üzerinden ulaşabilirsiniz. Fiyat aralığına göre arama yaparak listeleme sayfasında bütçenizin sınırlarına uygun olan tüm okulları görüntüleyebilirsiniz.


Gaziosmanpaşa ortaokul avantajları yakalamak için yapmanız gereken tek şey listeleme sayfalarına ve okulların profillerine bir göz atmaktır. Gaziosmanpaşa kolejleri ve özel ortaokulları erken kayıt dönemlerinde çeşitli fiyat avantajları sağlayarak öğrencileri kayıt ettirmektedir. Bazı özel kurumlar sadece okul.com.tr üzerinden indirim fırsatları sunmaktadır. İndirimli olarak işaretlenen sayfalara bakarak Gaziosmanpaşa ortaokulları indirimleri görebilirsiniz. Özel okullar ve kolejler bursluluk sınavları düzenlemekte ve bu sınavlarda başarı elde eden öğrencilere belirli oranlarda burs vermektedir. Bu sınavlara Okul.com.tr üzerinden başvuru yapabilir, indirim kazanma şansı yakalayabilirsiniz.


Gaziosmanpaşa ortaokullarını detaylı bir şekilde incelemek için vaktiniz yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alabilir, okul önerisinde bulunmalarını talep edebilirsiniz.

Gaziosmanpaşa Ortaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum