fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel YeniOkul Ortaokulu

Özel YeniOkul Ortaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:15/16:00

Özel YeniOkul Ortaokulu Hakkında

Özel YeniOkul Ortaokulu, İstanbul'un Şişli bölgesinde hizmet vermekte olan özel bir eğitim kurumudur. Merkezi bir konuma sahip olan Şişli bölgesindeki okulumuz aynı zamanda geniş bir bahçeye sahip, doğa ile iç içedir. Bünyesinde bulundurduğu öğrencilerine alanında uzman, eğitim becerileri güçlü kişilerden oluşan bir eğitim kadrosuyla destek olmaktadır. 20 kişilik sınıflarında eğitim veren Özel YeniOkul Ortaokulu, tüm öğrencilerine birebir eğitim sağlamayı ve özel olarak ilgilenmeyi amaçlamaktadır. Öğrenci gelişimleri okul içerisinde oldukça sıkı şekilde hem bireysel hem akademik yönden takip edilmektedir. Özel YeniOkul Ortaokulu öğrencilerini lise sınavına ve hayatına hazırlarken sadece akademik anlamda değil bireysel gelişim anlamında da katkı sağlamayı hedeflemektedir.
YeniOkul Ortaokulu bu hedefler doğrultusunda sınav stres ve kaygısının giderilip, öğrencilerin karar verme yetilerinin geliştirilmesi üzerine etkinlik ve seminerler düzenlemekte, bünyesinde bulunan rehberlik ve psikolojik danışmanlık servisini aktif olarak kullanmaktadır. Özel YeniOkul Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine verdiği eğitimlerde çok yönlü bir yapı benimsemiş olan kurumdur. Öğrencilerin verimliliğini artıracak eğitim sistemleri bir arada yürütülmektedir. Öğrenciler aynı zamanda çok dilli bir eğitim şekliyle yetiştirilirken kurumda bulunan uzman öğretim görevlileri İngilizce derslerini etkin şekilde sürdürmektedir. Kurumda aynı zamanda ikinci dil olarak Almanca eğitimleri verilmekte, mezun olan öğrencilerin öğrendikleri yabancı dilleri hayatlarının tüm kısımlarında etkin olarak kullanmaları amaçlanmaktadır.
Özel YeniOkul Ortaokulu'nda öğrencilere çok dilli bir eğitim sunulmaktadır. Bu doğrultuda, İngilizce dersleri özel olarak hazırlanan programlar ve uzman öğretim görevlileri tarafından etkin bir şekilde işlenmektedir. Öğrencilerin İngilizce dil becerilerini geliştirerek uluslararası iletişimde başarılı olmaları hedeflenmektedir. Bunun yanı sıra, Almanca gibi ikinci bir dil olarak da eğitimler verilmektedir. Bu sayede, mezun olan öğrencilerin öğrendikleri yabancı dilleri hayatlarının farklı alanlarında etkin bir şekilde kullanabilmeleri sağlanmaktadır.
Kurum, öğrencilerinin dil becerilerini güçlendirmenin yanı sıra genel olarak çok yönlü bir eğitim sunmayı amaçlar. Bu doğrultuda, akademik derslerin yanı sıra sanat, spor, kültürel etkinlikler ve sosyal projeler gibi alanlarda da öğrencilerin yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için fırsatlar sunulmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel YeniOkul Ortaokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 1

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Hayır

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 5+

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel YeniOkul Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel YeniOkul Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel YeniOkul Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:15 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel YeniOkul Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel YeniOkul Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel YeniOkul Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel YeniOkul Ortaokulu Yorumları (7)

  • LC

    Derslerindeki başarısının yanı sıra yabancı dil, spor, sanat gibi birçok farklı alanda çocuğumun kendini geliştirdiğini görüyorum çok mutlu oluyorum. Okul arayan aileler burada çocuklarının alacağı eğitimin kalitesinden emin olabilirler.

  • ZD

    Okul ortamı doğal olduğu kadar da güvenli ve disiplinli. Okuldaki herkesle iletişimimiz çok iyi. Branş öğretmenleri ve rehberlik öğretmenimiz lgs ye hazırlık sürecini profesyonelce yürütüyorlar. Genel olarak kesinlikle tavsiye ederim.

  • EG

    Okula gitmeyi her zaman dört gözle bekleyen bir çocuğum var :) Okuldaki ortamın çalışanların enerjisi çok güzel. Öğretmenleri profesyonel ve ilgili.

  • A:

    İstanbul Şişli de eşsiz bir okuldur. 2022 de çocuğumuz mezun oldu ama bağlarımızı koparmadık okulumuzla. Özlüyoruz ve oğlum fırsat buldukça öğretmenlerini ziyaret ediyor. Şimdi fen lisesindeyiz.

  • Özel YeniOkul Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Geleneksel mantı günümüzde mezunlarımızla yine bir araya geleceğimizi hatırlatmak isteriz. Görüşmek dileğiyle.

  • A:

    Kızımız 6.sınıfta, 4.sınıftan beri burada eğitim görüyor. Hem akademik hem de sosyal becerileri açısından müthiş bir ilerleme kaydediyor. Öğretmenlerin öğrencilerle ilişkilerine hayranlık duyuyorum ve takdir ediyorum...

  • Özel YeniOkul Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almaları ve mutlu bir şekilde öğrenim görmeleri bizim en büyük önceliğimizdir.

  • Hk

    ilkokul ve ortaokul olmak üzere 8 senedir Yeni Okulluyuz. Ben okula uğradığımda ayrılmak istemiyorum oradan. Öyle iyi hissettirir.

  • Özel YeniOkul Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. İyi ki birlikte yol aldık. YeniOkul olarak anasınıfından 8.sınıfın sonuna kadar bütüncül bir eğitim programı sunmaya devam ediyoruz. Öğrenmeyi, keyifli bir yaşam boyu aktivitesine dönüştürüyoruz.

  • ZB

    KENDİNİ VE OKULUNU SEVEN ÇOCUKLAR YETİŞTİREN BİR YUVA, BİR AİLE YENİOKUL. HER OKULUN EKSİ YANLARI VELİ BAZINDA VEYA OLAY BAZINDA OLABİLİR AMA MUTLU BİR ÇOCUK İÇİN GEREKEN HERŞEYE VE SICAKLIĞA SAHİP VE EĞİTİM KONUSUNDA DA EKSİĞİ OLMAYAN BİR EĞİTİM KURUMU

  • Özel YeniOkul Ortaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Okulumuzda çocukların barışçıl , katılımcı, empati içerikli deneyimler edinmelerini, akran ilişkilerinde barış ve huzur ihtiyaçlarını karşılayabilmelerini, öğrenme süreçlerinde özne olarak yer almalarını önemsiyoruz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel YeniOkul Ortaokulu İletişim Bilgileri

Esentepe Mahallesi Sağlam Fikir Sk. No:17 – Şişli/İstanbul
0 212 963 2076
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum