fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu

Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:10/16:30

Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu Hakkında

GAUSS Özel Bilim Adası Okulu olarak, bilginin gücüne, evrensel değerlerin birleştiriciliğine, iyi ve mutlu bireyler yetiştirebilmenin sorumluluğuna olan inancımızla “Hiçbir başarı tesadüf değildir ve mutluluk başarı getirir.” diyerek 2013 yılında her an yaşayan, kültür ve sanatın merkezi sayılabilecek bir semt olan Moda’da başladık eğitim yolculuğumuza. Bu yolculuğumuzda ilk ve en önemli yol göstericimiz ise “önce iyi insan yetiştirmek” ilkesi oldu. Küçük, bir o kadar da sıcak okulumuzda öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle kocaman bir aile olduk. Aile olabilmenin sunduklarıyla ilk günden bugüne dürüst, öz güveni yüksek, sosyal becerilere sahip, yaşadığı topluma duyarlı, kendisine ve çevresine saygılı, bilimsel ve analitik düşünme becerisi gelişmiş, hayat boyu öğrenmeye meraklı ve hepsinden önemlisi mutlu bireyler yetiştirebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gauss Özel Bİlim Adası İlkokul/ortaokul eğitiminde nesnel ve geleneksel eğitim kuramlarının dışında, yenilikçi, her öğrencisinin bireyselliğine değer veren, her öğrencisi için ayrı bir eğitim programı yürüten okulumuz; öğrencilerini daha güzel bir gelecek için yetiştirmeye devam ediyor. En fazla 17 kişiden oluşan toplam 68 ilkokul ve 68 ortaokul kontenjanı bulunan Gauss Özel Bilim Adası Okulunda butik okul olmanın avantajını yaşayarak, uzman kadromuzla öğrencilerimizi buluşturuyoruz. 17 kişilik sınıflarımızda guruplar oluşturarak bireysel çalışmalara önem veriyoruz. Öğrencilerimizin derslerde guruplara ayrılmalarıyla 5-6 kişilik eğitim ortamları oluşturuyoruz. Böylece öğrencilerimizin hedefleri doğrultusunda çalışabilmelerine olanak sağlıyoruz.

Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu Soru - Cevap

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 15 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 1

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 2

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:10 - 16:30 şeklindedir.
  • Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu Yorumları (29)

  • AD

    okul çok güzel. Öğrtetmenle ile öğrenciler arkadaş gibi . Ben ortaokulu burda bitirdim ve çok memmun kaldım . Bu okulu tercih etmenizi öneririm

  • gi

    Evime çok yakın olması ile tanışıklığım başlayan bu güzel eğitimhane' de yıllarımızı oldukça verimli geçirdiğimizi düşünüyorum. Öncelikle veli olarak neyi hedeflediğiniz çok önemli yarış atı mantığında devamlı çalışan bir evladınız mı olsun yoksa düşünen, paylaşan, katılan, sorgulayan, kendini ifade imkanını kullanan, okuduğunu anlayan, anladığını yorumlayan ve yorumunu hayata katan bir evladınız mı? Zaten emin olun ikincisini seçerseniz ilk tercihinize biraz dolambaçlı ama kalıcı yoldan varmış oluyorsunuz. Günümüz Türkiye'sinde herkesin iki üniversite mezunu, iki dil bilen bir sürü insanı varken neden hala çıkmazların içindeyiz diye düşündüğünüzde maalesef son onbeş - yirmi senedir tüm velilerin birinci yolu seçmesine bağlanıyor sonuç bence.Olumsuz tek yönü bina hacminin küçük olması yani kampüsünün olmaması olabilir ama inanın bununda çok farklı artıları var hayata. Zaten hepsi bir takımda spor yapıyor, bir sanat dersine gidiyor varsın okulda da sadece görgü, eğitim ve öğretim alsın. Fiziksel aktiviteyi dışarıda sizinle yapsın

  • Kızım ilkokuldan beri bu okula devam etmekte... eğitim ve yaklaşım konusunda oldukça mutluyum.. en önemlisi kızım çok mutlu

  • OK

    Tamamen güvendiğimiz insanların referansı ile yazdırdık oğlumuzu Gauss'a. Ebeveyn olarak akademik başarıdan ziyade, çocuğumuzun öğrenmeyi, araştırmayı seven, konuşkan ve iletişime açık kişilik yapısını destekleyecek bir ortam olmasını istemiştik. Tam olarak aradığımızı bulduk. Tüm okul, sadece öğretmenleri değil, idarecileri ve hatta çalışanları ile kocaman bir aile gibiyiz. Oğlumun 6. sınıfta yaşadığı bocalamayı tüm öğretmenleri ile işbirliği halinde o kadar güzel atlattık ki, benim için en değerlisi budur. Okulun fiziksel kısıtlarını kesinlikle farklı etkinliklerle unutturduğunu belirtmeliyim. Yapılan yıl sonu gösterilerinin her birine çocukların nasıl keyif alarak hazırlandıklarını ve çıkardıkları harika şovları izlemelisiniz. Tüm bunların yanında okulumuz akademik olarak da tüm çocukları bireysel olarak değerlendirip, her birinin eşsiz öğrenme biçimine uygun programlar sunuyor. Şu anda 8. sınıfta olan oğlum ve arkadaşları, kesinlikle eksiksiz bir şekilde sınava hazırlanıyorlar. Okulun en değerli bulduğum bir yanı da öğretmenlerimizin bir çoğunun uzun yıllardır bu okulda görev yapıyor olmaları. Mutlu öğretmen, mutlu öğrenci demektir. Öğretmenlerin çocuklarla olan ilişkileri görülmeye değer. Bu yıl oğlumu mezun edeceğiz ama Gauss maceramız bitmeyecek. Seneye kızım da bir Gauss'lu olacak.

  • MK

    Gayet güzel bir okul başarili ciddi yeri geldiğinde ne yapılması gerektiğini bilen tecrübeli insanların olduğu bir okul

  • DA

    Gauss' un yeni mezunlarındanım ve okulumun bana kattığı şeyler gerçekten sayısız. Öncelikle okuldaki ilk senemden bahsetmek isterim. 4.sınıfta idim ve bir önceki okuduğum okulda yaşadığım bir takım şeyler sebebi ile özgüven seviyem bir hayli düşüktü. Fakat Gauss ta öğretmenlerimin desteği ile kendime olan güvenim yeniden geldi. Okulun butik ve sınıfarın az kişili olması bende yuva hissi uyandırmıştı ve hızlı bir şekilde adapte olmuştum. Akademik olarak lise için çok sağlam bir zemin hazırlayan bir okul. Bugün İngiltere nin en köklü okullarından birinde oldukça yüksek bir burs ile okuyorum ve okulumun benim için oluşturuğu zeminin üzerine beton döşerken her seferinde ne kadar şanslı olduğumu yeniden hatırlıyorum. Yabancı dil eğitimi çok iyi olduğundan hiç bir şekilde burada zorluk çekmiyorum . Öğretmenleri ele almak gerekirse şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki her bir öğrencinin gözünden anlayan bir kadro mevcut. Gauss da öğrenci iken ben ve aradaşlarımın hangi konuda iyi olup hangi konuda yardıma ihtiyacımız olduğunu bizden önce kavrayıp hemen yardım eli uzatan öğretmenler tarafından çevriliydik. Eğer almaya istekli iseniz okulun size vermeye hazır olduğu çok şey var! :)

  • 5.sınıfta bu okula kaydoldum LGS 2020 dönemine mezun oldum. Okula kaydolmamdaki en önemli etken evimize yakın olmasıydı çünkü aman aman bir eğitiminin olmadığını biliyorduk. Okulun olumlu yönleri butik bir okul olması, öğretmenlerin öğrencileri gerçekten tanıyıp ona göre eğitim vermeleri , çocukları çok sıkmamaları ve çocukların mutlu olması.Bir olumlu taraf daha öğretmen kadrosu.Buradan isim vererek Güneş Hocam,Bahar Hocam ve ÖZELLİKLE Hakan Hocama teşekkür ederim.Fakat olumsuz yönleri de var. Yemeklerle başlamam gerekirse diyebileceğim tek şey rezalet. Kaç kere yemek firması değisti bilmiyorum ama değişen herhangi bir şey yoktu mezun olana kadar. Olumsuz bir nokta daha sık öğretmen değişikliği. Ben 5. sınıftan itibaren 4 tane fen öğretmeni 3 tane ingilzce öğretmeni ve 2 tane sosyal öğretmeni tanıdım. Sosyal imkanlarla ilgili olarak diyebileceklerim bahçe küçük ve dar ama eğleniyorduk. Lgs hazırlığı olarak okulun gerçekten çok sevdiğim 3 öğretmeni var ama ne kadar yeterli bilmiyorum. Eh ne diyelim yine de güzel zamanlarımız geçti,öğretmenlerime ve arkadaşlarımın birkaç tanesine teşekkürler. Bu arada umarım okula heykelim yapılır.

  • Bu okulda 2 senedir okuyorum.Dersler çok verimli geçiyor.Öğretmenlerimiz bizimle özel olarak ilgileniyor.Online zamanda çok zor olacağını düşünüyordum fakat her şey çok kolay oldu ve dersler gayet güzel işlendi.

  • EB

    Bu okula geldiğimden beri akademik anlamda geliştim.Öğretmenler sizinle kişisel olarak ilgileniyor.Dersler gerek online eğitimde gerekse yüzyüze gayet verimli işleniyor.

  • CE

    6 yıl önce mezun oldum Gauss Bilim Adası Okullarından.Okulun ilk mezunlarından biriyim.Eşsiz hocalarla çalıştım 1 yıl boyunca.İyi bir liseye gitmeniz için çok çaba gösteriyolar.Tecrübeli aynı zamanda sıcakkanlı hocalarla çalışmak gerçekten önemlidir bir öğrenci için.Her zaman iletişim halindesiniz.Bir yardıma ihtiyacınız olduğunda her zaman yanınızdalar.Hala özlüyorum o aile ortamını.Öğretmeninden okulun görevlisine herkes çok güleryüzlü.Ayrıca sınıflar kalabalık değil butik eğitim alıyorsunuz.Bence okul seçmekte çok önemli bir etken bu.Hem de okulun yeri ulaşımı çok rahat.Bence çocuğunuzu iyi bir eğitim aldırmak istiyorsanız bu fırsatı kaçırmamalısınız.Bir daha okul seçme imkanım olsaydı yine Gauss Özel Bilim Adası okullarını seçerdim.Herkese bu okulu tavsiye ederimOkulun küçük olması,yeterli bahçesinin bulunmaması.

  • DB

    Okulun 8. sınıf öğrencisi olmaktayım. Covid-19 nedeniyle eski okulumda okumak ve dershaneye gitmek yerine ailemle araştırıp özel okul aradık ve bu butik okulu bulduk. Keşke daha önceden bu okula gelseymişim diyorum. Çünkü okul sosyalliğinden, çalışan saygı değer müdür,öğretmen ve görevlilerinden, eğitimine kadar her şeyiyle çok güzel. Sınıfların az kişi olması çok iyi bir avantaj çünkü öğretmenler senle birebir ilgilenebiliyor bide bu Covid-19 zamanında sınıflar bölündü ve daha çok kişiye odaklı oldu. Kısacası okul çok güzel iyi ki gelmişim diyorum.

  • du

    Ben 4 yıldır bu okulda okuyorum ve şuan 8. sınıfım. sınava hazırlanıyorum ve şahsen öğretmenlerimle aram gerçekten çok iyi. hepsi benim eksiklerim üzerinden bana yardımcı oluyor ve o eksiklerimi çabucak kapatıyorum. eğitim konusunda görebileceğiniz en iyi yerlerden biridir bence. her bir öğrenci ile bireysel ilgileniliyor ,sınıf ortamı gerçekten çok güzel ve öğretmenler gerçekten çok tecrübeli. gelirseniz hemen ısınabileceğiniz bir ortam var. ingilizce eğitimi gerçekten çok iyi. ben ilk okulda devlet okuluna gitmeme rağmen buraya gelince ingilizcemde ciddi bir fark olduğunu düşünüyorum. okul sosyal açıdan da çok yönlü bir okul. ingilizce münazaralar,geziler,kulüpler... biz 6. sınıftayken matematik öğretmenimiz bizi izmir deki matematik köyüne götürmüştü. bunun gibi güzel geziler oluyor. ben şu anda okulumdan kesinlikle çok memnunum. ayrıca okulun sosyal alanda da çok başarılı tarafları var.

  • Tc

    Ben bu okula 3.sınıfta geldim. Ve çok mutluyum Öğretmenler çok samimi ve bizler için çok değerliler. Biz 8.sınıflar olarak çok işimiz var ama öğretmeler bazen bizden fazla çalışıyorlar ve biz çok minnettarız. Arkadaş ortamı ve eğlenilecek yerler var. Ve en yakın arkadaşlarımla tanıştım ve benim için çok değerli kişilerle tanıştım

  • KT

    Ben Ahmet Topuz adlı öğrencinin velisiyim.Canım evladım 4-8. Sınıfında kadar Gauss bilim adası ortaokulunda eğitim görmüştür.Oğlum çok başarılıydı okulunu da çok severdi.Bir nevi Finlandiya eğitim sistemine benzeterdi.İlkokulunu bir devlet okulunda okuduğundan okula gitmeyi çok sevmezdi fakat Gauss Canım Ahmetçiğime okulu sevdirdi.Gauss Bilim Adası geniş ve deneyimli öğretmen kadrosu sayesinde LGS ve TEOG döneminde gayet başarılı sonuçlar elde etmiştir.Okulun popülasyonun çok olmaması her dersi bir nevi özel ders kılmaktadır.Buraya yazabileceğim bir olumsuz yorum bulunmamaktadır yazabileceğim en kötü yorum ise bu kutucuğun olumsuz yorum istemesidir

  • BA

    Benim çocuğum olan serhan adlı menzun kişi okuldan memnun olduğunu söylüyordu. Beni oyalıyo sanıyodum fakak lgsde çko iyi bir sonuç alınca okulun iyi olduğunu anladım.Hiçbir kötü yanı olmadığı için kötü yorum yapamıyorum fakat kötü yorum yapmak isdiğim için bu durum benim açımdan kötü

  • SA

    Öğretmenlerin verdiği eğitimden yanı sıra çocuklarla olan iletişimleri çok güzel ve butik bir okul olduğu için hiç yanlızlık çekmiyorsunuz

  • YG

    Eski bir mezun olarak bence en önemli özelliği bütün öğretmenler size bir öğretmenden daha çok arkadaşınızmış gibi yaklaşıyor. Bu sayede hem öğrenirken hem de çok keyif almış oluyosunuz. Ayrıca bütün herkes bir sorunumuz olduğunda,bütün problemlerimizle yakından ilgileniyorlar. Tam bir aile ortamı var

  • AY

    Mezunu olduğum bu güzel eğitim yuvası bir sene okumama rağmen en kaliteli eğitim senelerimden birini geçirdiğimi söyleyebilirim. Hem her öğrenci ile birebir ilgilenlemeleri hem de işlerinde uzman kadrosuyla kesinlikle kesinlikle tercih ettiğimden dolayı mutlu olduğum bir okuldur.

  • DE

    Benim eski ortaokulum. Öğretmenler ve sunulan imkanlar, verilen destek süper. Her türlü sizlere destek oluyorlar ve mezun olunca bile bu imkanlar devam ediyor tek kelimeyle süper.

  • AO

    Okul beni en çok sıcak ortamı ile kendine çekti. Küçük olmasına aslında bir avantajdı çünkü öğretmenler birebir olarak ilgilenebiliyordu. Kesinlikle herkese tavsiye edeceğim bir okul.

  • RU

    Liseye hazırlandığım 8. sınıfla beraber iki yılımı Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu'nda okudum. Keşke daha çok vakit geçirseydim dediğim bir okul oldu benim için hep. Disiplinli ve kaliteli eğitiminin yanı sıra öğrenciyi gerçekten tanıyan, dinleyen ve anlayan öğretmenleri, idari kadrosu ve çalışanlarıyla adeta aile olduğunuzu hissediyorsunuz. Bir sorununuz olduğunda çözülmesi için gereken her şey yapılıyor. Benim için özellikle sınav senemde en önemli olan şey güven hissetmekti. Yorulduğumda, modum düştüğünde öğretmenlerimin bana güvendiğini hissetmek hiç pes etmeyip hayallerime kavuşmamdaki en büyük yardımcı faktördü. Mezun olmama rağmen her önünden geçtiğimde, kapısını çaldığımda bütün öğretmenlerimin beni sevgi dolu karşılaması, hala 'Gauss Ailesi'nin bir parçası olmak beni çok mutlu ediyor. Gauss benim için iki yıl boyunca çok güzel anılar yaşadığım yer oldu ve bana bir aile kazandırdı. Bu aileye dahil olduğum için çok mutluyum.

  • EU

    Bütün ortaokulu bu okulda okudum, eğitim kalitesi ve öğretmenlerin kalitesi çok iyi. Sınıftaki öğrenci sayısı az olduğu için öğrenciler ile yakından ilgilenebiliyorlar.fiziksel imkanları kısıtlı

  • GA

    Okulun mezun bir öğrencisi olarak 4 güzel yılı değerli öğretmenlerimle harika geçirdiğimi söyleyebilirim. Bu okulun benim için en önemli özelliği okul ortamımızın daha çok bir aile ortamına benzemesiydi. Öğretmenler öğrencilere kimi zaman ablalar/abiler kimi zaman arkadaş olurlardı. Bir sorunumuz olduğu zaman ailemizden önce öğretmenlerimize giderdik. Öğretmenlerimizin özel ilgileri sayesinde okul bize eğitimle birlikte pek çok güzel anı ve deneyimler kazandırdı. Bence veliler çocuklarının ders açısından olduğu kadar sosyal açıdan da gelişmelerini istiyorlarsa okulumuzdan memnun kalacaklarına eminim.

  • CA

    Burdan mezun olmuş bir öğrenci olarak iyi ki Gauss'ta okumuşum diyorum.Güzel,kaliteli ve öğretmenlerin öğrencilerle özel olarak ilgilenebildiği butik bir okul.Kesinlikle öneririm.

  • Lc

    Ogretmenleri iyi ve sevecen. Okul kadikoyde merkezi bir yerde. En yakin arkadasimla tabistim

  • DD

    ‘En iyi okul en yakın okul’ mantığıyla başladık Gauss Bilim Adası yıllarına. O zaman açık olan ana sınıfında geçirdiği 2 yıl sonrası ilkokul çağı geldiğinde kızımızın Gauss çatısı altında mutlu olduğunu gördük. Bizim de ana sınıfı sürecinde bir problemimiz olmadı. Ve ilkokul için okulumuzda kalmayı uygun gördük. Şimdi ise ortaokula başladık. Hala da Gauss’dayız… Yani 7. Yılımıza girdik bu çatı altında… Geriye baktığımızda güzel yıllar görüyoruz. Problem olmadı mı? Elbette oldu. Ama hiçbir zaman ‘Okulumuzun sistemi bu. Yapacak bir şey yok. Kurallar böyle’ gibi rahatsız edici cevaplar almadık. Aksine ne sıkıntı olduysa okul – aile ilişkileri içerisinde halloldu, aklımızda, geride problem kalmadı. Bu arada sürekli gelişen, kendini yenileyen bir sistemin içinde hissettik kendimizi. Olağanüstü durumlarda gerekli tedbirler anında alındı. Çocukların eğitimi kadar mutlu olmaları için de büyük çabalar gördük. Ve bu arada kendimizi hiçbir zaman okulun müşterisi olarak hissetmedik. Biz de sistemin bir parçası olarak yaşadık, yaşıyoruz. Ortaokul için herkes gibi farklı, daha büyük kampüslü yerler düşündük. Ama bir yandan da deneyimlerimize kulak verdik. Çok yüksek paralar verilerek gidilen okullarda bizim okuldan gitme o kadar çok öğretmen var ki. Yani verilen o yüksek ücretlerin büyük bölümü binaya gidiyor, eğitime değil. Eğitim derseniz, okulumuzun son yıllardaki LGS başarısı çok iddialı bir aile olmasak da bizleri de umutlandırıyor. Butik bir okul olmanın avantajı o büyük kampüslere, servisli – koca yemekhaneli okullara oranla avantajı fazlasıyla çok… Kızımın nelerden hoşlanıp hoşlanmadığını, huyunu suyunu bilmeyen okul çalışanı o kadar az ki.. Bu da bize bir güven veriyor. Gauss Bilimadası okullarında ortaokul için kalmaya karar verdiğimizde en büyük etkenin ‘Biz isme, markaya değil, kişilere ve öğretmenlere çocuğumuzu teslim edelim, bir ailenin içerisinde olsun’ düşüncesiyle hareket ettiğimizi farkettik. 7. yılında hiç okulundan ayrılmayı düşünmeyen, mutlu bir çocuğumuz var. Biz de okulun artan istatistikleri sonrası LGS hazırlıkları için rahat bir bekleyişteyiz. Kimbilir, belki lisesi açılır, o zaman o sorunumuz da kalmaz!

  • AB

    İki çocuğum da bu okulda okuyor. Hem ilkokuldan hem de ortaokuldan çok memnunum. Butik yapısıyla size hemen dönüş yapılıyor ve yorum ve önerileriniz hemen dikkate alnıyor. Tüm öğretmenlerin her bir öğrenci hakkında bilgisi var. Öğretmen kalitesi ve yönetimden de memnunum. Özellikle okul müdürü Gamze Hanım çok işbirlikçi bir tutuma sahip. Tam bir aile ortamı var bu okulda ve bu yüzden tüm çocuklar okula mutlulukla gidiyor. Atatürkçü bir okul olması da diğer bir artısı. Herkese tavsiye ederim.Fiziki olarak daha iyi olabilirdi.

  • ÖG

    2 çocuğum da Gauss da okuyor. Tam bir butik eğitim sunuyorlar. Öğretmenlerimiz yetkinlikleri yüksek. Yönetim ve öğretmenlerin, öğrenciler ve veliler ile yakın iletişimi sayesinde her çocuğu özel ihtiyaçlar karşılanıyor. Uzaktan eğitim döneminde de eğitim kalitesi oldukça yüksek. Bu sayede Pandemi sürecini çocuklarımız çok verimli geçiriyor.

  • ÖT

    Oğlum ilkokulu bu okulda bitirip ortaokuluna devam ediyor şu anda. Küçük olması, bir anne olarak benim için çok büyük bir avantajdı. Öncelikle verdikleri eğitim bireysel öğrenci odaklı. " Her çocuk özeldir ve farklıdır" düşüncesi ile yaklaşıyorlar öğrencilere. O yüzden de çocuğunuzun hangi derste bilgisi eksikse o dersi tamamlamış oluyorlar. Ortaokul temel ders öğretmenleri eşsiz. Matematik, Türkçe, Fen ve Sosyal bilgiler için harika öğretmenlere sahipler. Hepsi genç , dinamik, yenilikçi, modern ve araştırmacı. Hepsi ayrı bir cevher. Tek tek yapılamayan ya da yapılmayan sorularla ilgleniyorlar. Hep öğrencilerin üstlerinde elleri gözleri. Bu pandemi sürecinde harika bir online eğitim veriyorlar. LGS diye lanet bir sınav var biliyorsunuz. Ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyor okul yönetimi ve öğretmenler. Okulun en büyük avantajlarından biri , sahiplerininde eğitmen ve anne / baba olması. Aradığınızda mutlaka görüşebilecek birini buluyorsunuz . Öyle büyük okullar gibi değil. Görevlilerinden, sekreterine , hemşiresine herkes tanıyor çocuğunuzu. Ulaşılabilir, sevgi ve saygı dolu, şefkatin var olduğu, demokrasinin hakim olduğu, eğitime önem verilen, sanatsal aktivitelerin ve sosyal becerilerin yapılıp değerlendirildiği harika bir kurum ve yuva.Fiziki şartları büyük okullar gibi değil. Ama bir bahçesi, kapalı salonu ve kütüphanesi var. Artıları o kadar çok ki küçük olmasının faydaları ile birleşince gerisini hatırlamıyorsunuz bile.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Gauss Özel Bilim Adası Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Caferağa Mah. Cem Sok. No:19, Kadıköy / İstanbul
0 216 706 6889
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum