fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu

Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:20

Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu Hakkında

Ortaöğretim dönemi, liseye giriş sınavı ‘LGS’ dönemi için ayrı bir öneme sahiptir.
Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu bunun bilincinde olarak öğrencileri sosyal aktivite ve projelerden soyutlamadan ‘LGS’ sınavına hazırlamaktadır. 3 Adım Koleji ‘’LGS alanında; MEB yönetmeliklerine uygun yeni nesil sınavlar yapılmaktadır ve sınavların sayısı dersin saatine göre değişmektedir. Öğretmenlerin yaptığı sınavların yanında öğrencilerin test tekniklerini geliştirmek adına da çalışmalar yapılmaktadır.
3 Adım Koleji Ortaokulu öğrencilerini sadece akademik alanda değil aynı zamanda sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da geliştirmeye önem vermektedir. Okulda düzenlenen sosyal aktiviteler, öğrencilerin iletişim becerilerini güçlendirirken, projeler ise öğrencilerin analitik düşünme yeteneklerini ve problem çözme becerilerini artırmaktadır. Kurum, çok yönlü eğitim içerikleri ile öğrencilerin her noktadan gelişimini destekleyen içerikler oluşturarak başarılı bir eğitim süreci oluşturmaktadır.
Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu'nda 8. Sınıf öğrencileri için cumartesi günleri de yarım gün etüt programı uygulanmaktadır. Ara sınıflar için ayda bir, 8. Sınıflar için 2 haftada bir deneme sınavları düzenlenmektedir. (Deneme sınavları, LGS sınavına bir ay kala haftada bir şeklinde yapılır.) Sınavlardaki sorular ilgili branşın öğretmeni tarafından soru çözümü saatlerinde ayrıntılı bir şekilde çözülmektedir. Haftada bir danışman öğretmen tarafından öğrencinin durumu hakkında telefonla veli görüşmesi, ayda bir ise yüz yüze veli görüşmesi yapılmaktadır. Ayrıca 21. yüzyıl gereksinimleri doğrultusunda İngilizce ve Almanca derslerini ileri seviyede çalışmalar eşliğinde öğrencilere sunarak mezun olduklarında dilin tüm yetkinliklerini kullanabilir düzeye getirmektedir. Okulda, bilişim ve robotik kodlama atölyelerinde robotik kodlama dersleri vererek öğrencilere çağın ilerisinde eğitim imkanları sunmaktadır.
Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu öğrencilerini sosyal ve kültürel aktivitelerden soyutlamadan Türkiye’nin en iyi liselerine hazırlamaktadır. Öğrencilerin hedeflerine emin adımlarla ilerlemelerini desteklemek amacı ile faaliyetlerini bu doğrultuda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Sınav Odaklı Eğitim Sistemi

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 4

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:20 şeklindedir.
  • Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu Yorumları (39)

  • Genç ve dinamik bir kadro ile karşılar sizi çocuğunuzu sıcacık bir aile ortamı sağlar.Daha geniş bir bahçe olmasını isterdik.

  • İÖ

    İlgili bir okul ,kızım mutlu ,derslerine çalıştığı sürece öğretmenlerin de verimli olduğuna inanıyorum.Ben okulun donanımlı bir okul olduğunu dusunuyorum..Zaten burada olan insanlarda profesyonel

  • Ss

    Cok araştırmalarım oldu kayıt yaptırmadan once farklı okullar ile gorustum okuduğum yorumlar ve okul müdürünün en başta bize okulu sunum halinde sergilemesi bizim hoşumuza gıttı dıger kolejlerde bu ilgiyi göremedik açıkçası ...daha sonra instagramda yaptıkları videoları izledikten sonra kafamda birşeyler oturdu ve karar verip kayıt yaptırdım...2 yıldır kızım hem okuldan hem de öğretmenlerinden cok memnun ilgililer her konuda sizi bilgilendırıliyorsunuz....eğitim acısından da memnunum şimdi ise oglum 5.sınıf olacak oglum içinde 3 adım kolejini tercih edip kayıt yaptırdık....herkese tavsiye ederim.

  • GK

    Biz 6 senedir bu okuldayız ve memnunum her konuda gerek eğitim gerekse öğretmenlerimiz ilgili kibar ve çok nazikler allah nasip ederse 8 .sınıfı kadar burdayiz ❤Bence her geçen sene okulumuz kendini geliştiriyor zaten her sene yeni bir farklılık katıyor kendine

  • BH

    Evladım ilkokula burda başladı. İlk günlerde Kendimizi, Çocuğu ilk defa okula baslayan her ebeveyn gibi bir bilinmezlik icinde hissetsek de ne kadar dogru bir karar verdiğimizi anladik. Aile samimiyeti içinde,her an ulasabildigimiz,ilgilerini ne ogrencinin ne de velinin ustunden eksik etmeyen, kapıdaki guvenlik gorevlimizden baslayarak egitim danismanlarimiza,ogretmenlerimize,idarecilerimize..hepsine ayri ayri tesekkur ediyorum. Kayıt yaptırsak mı diye düşünen veliler varsa acik ve net şekilde söylemeliyim ki gözünüz asla arkada kalmayacak. Suan 6 ya giden oğlum icin simdiden diyoruz ki keske okulunun lisesi de olsa..zira ayrilmak kolay olmayacak.. iyiki varsiniz 3 Adım Ailesi.. Başarılarınız daim,yolunuz açik olsun.Tek eksigin Çocukların oynama alanlarinin kisitli oldugunu dusunuyorum.ama bunun icin yapilabilecek birsey olmadigini da biliyorum. O yüzden herhangi bir eksik yok

  • SO

    Ortaokul itibari ile oğlum Özel 3 adım kolejine başladı bu sene mezun olacak biz 4 sene boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadık . Her öğretim yılında okulda mutlaka yenilikler olur, tertemiz olarak yeni öğretim yılına başlarlar.Yönetim kadrosuna ve değerli öğretmenlerinize çok teşekkür ederiz.

  • Sınıf mevcudunun az olmasıyla öğrencilerimizin daha aktif olma şansı öğrencileriyle daima yakın ve ilgili öğretmen ve idari kadro olması sorunumuzda kısa sürede çözüm odaklı olunması akademik başarının yanında okula mutlu gitmeleri bizleri de memnun etmektedirSosyal faaliyetleri arttırılabilir müzik tiyatro spor gibi

  • Okulumuzda 3. Yılımız çok memnunum benden önce kızım çok seviyor okulunu benim içinde çocuğumun mutlu olması benim mutluluğumdur .Bu ailede olduğum için emeği geçen tüm öğretmenlere çok teşekkür ederim.

  • Ed

    Merhaba kızım feyza sıla dilek bu okulda öğrenci 7.sınıfta ,gerek öğretmenlerimiz gerek okul idaresi yapılan etkinlikler dersler hepsi çok iyi biz çok memnunuzTeşekkür ederiz

  • MA

    Merhaba ben 3 adım kolejinden çok memnunum daha önceden beri hep aklımdaydı diğer özel okullarla kıyasen bu okulu çok beğendim gerek öğretmenlerin ilgisi gerek müdürümüzün sistemli bir şekilde çalışması okula olan ilgimi arttırdı inşallah güzel bir lise ve iyi bir üniversite amacımız öğretmenlerimizin elinden geldiklerini yapmaların dan dolayı mutluyuz teşekkürlerimi sunuyorum

  • SA

    Merhaba oğlum ortaokul 7.sinif öğrencisi 3 senedir 3 adım Kolejinde okuyor çok memnunuz öğretmenler cok ilgili ,bilgili kadrosu ile LGS sınavına başarılı bir şekilde hazırlıyor, denemelerde başarı sağlıyor. Çocugunuzun iyi bir eğitim almasını,ezberden uzak ,düşünmeye ve gelistirmeye açık egitilmesini isterseniz gönül rahatligi ile 3 adim kolejini tercih edebilirsiniz.

  • IT

    Bu sene bu okulda eğitime başladık.Gayet memnunuz.Ogretmenler ve idari bolum gayet ilgili.

  • FK

    Ben kızımın özgürce kendini ifade edebildiği Atatürk ilkeleriyle donatıldığı iyi bir eğitimin yanında mutlu olduğu bir okulda okuduğu için 3 ADIM KOLEJİNİN tüm öğretmenlerine, Okul Müdürümüz Tunç Beye ve çocuklar için çabalayan tüm okul çalışanlarına çok teşekkür ederim .

  • Ty

    Okulumuzdan çok memnunum. Öğretmen ve idari kadrosuyla dört dörtlük bir okul. Öğretmenler çok güler yüzlü özveriyle işlerini yapıyorlar. Öğrencilerle bire bir ilgileniyorlar. Her konuda veliyle iletişime geçip bilgilendirme yapılıyor. Bu sene benim oğlum 8 de. Lgs odaklı olup özel çalışma programı deneme sınavları ve testler ile desteklenerek iyi bir okula yerlesecegine inanıyorum. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir kurum.Okulun spor alanı,müzik odası,lavaboratuvar,resim odası,bilgisayar odası,yemekhanesi her şeyi dört dörtlük. Bundan fazlası olamaz.

  • ZA

    Gayet başarılı güleryüzlü ve özverili çalışan bir eğitim kadrosundan ailece memnunuz çocuklar okuldan mutlu geliyorlar

  • NA

    4 senedir 3adım kolejinde kızım ve gerçekten çok öğretmenler ve yönetim kısaca herşeyi çok iyi teşekkür ederizHerşey gayet iyi

  • CY

    3adım kolleji butik bir okul olduğu gibi büyümeyi hak etmiş bir okul bana göre kurucusu olsun müdürümüz olsun eli öpülesi öğretmenlerimiz olsun hepsi eğitimde hakkını vermiş ne kadar teşekkür etsek az iyiki 3 adım kolleji ❤️Eksiksiz ve kusursuz bana göre iyiki 3 adım kolleji❤️

  • Bk

    Oğlumun son yılı olmasının hüznünü yaşadığımız okul

  • ş

    oğlum 5.sınıfta başladı ve devam ediyor.her konuda çok ilgililer ders konusunda rehberlik konusunda harikalar tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarınıza çok teşekkür ederiz

  • ş

    Her konuda çok ilgililer .Oğlumla hem ders konusun da hem de rehberlik konusun da çok yardımcı oldular.Bizim için en önemlisi ticari olarak düşünmemeleri eğitim konusunda genç dinamik öğretmenlerimizin emeklerine sağlık.Spor aktiveleri geliştirilebilir.

  • AK

    Yönetimi ve öğretmenleriyle her şart altında öğrencisini düşünen bir okul. Eğitim sistemleri çok iyi. Tavsiye ediyorum.

  • RA

    Çok sağlıklı, önerdiğim bir okul, eğitim üzerinde cok duruyorlar ve öğretmenleri de çok iyi

  • B

    İki yıldır 3 adimdayiz gerek müdürlerimiz gerekse öğretmenlerimiz çok ilgili biz çok memnun kaldık eğitim çok ii ilerliyor herkese çok teşekkür ediyorumİletişim daha iyi olabilir

  • ÇY

    Eğitim düzeyi çok güzel etütleri birebir dersleri ile çocukların anlamadığı hiç birşey yok

  • SA

    Çok ilgili bir okul.Öğretmen kalitesi biraz daha iyi olabilir. Öğrenciler ile öğretmenler arası ilişkiler daha yoğun olabilir.

  • ET

    Sınıf mevcudunun az olması,öğrencilerle birebir etkileşimi sağlıyor.Öğretmenlerin ilgisi sonucu her öğrencinin bireysel gelişimi dikkate alınıyor.Çocuklar kendi yeteneklerini orta koyma imkanı buluyorlar.Okula olan sevgileri akademik başarılarını da olumlu yönde etkiliyor.İletişime açık bir okul .

  • Nk

    5.yılımız biz memnunuz teşekkür ederizBaşarılarınızın devamını dilerim

  • SD

    Öğrenci odaklı bir okul. Sınıflar mevcutlarının az olması ve öğretmenlerin de özeniyle, öğrencilere neredeyse birebir ilgi gösterilen bir eğitim anlayışı var. Çocuklar kendini değerli hissediyor ve okula mutlu gidiyorlar. 3 Adım Kolejine teşekkür ediyorum.

  • PG

    5.sınıfa 3 Adım Kolejinde başladık. ögretmenlerimiz çok ilgili, elleri hep ögrencilerin üzerinde, bizi devamlı arayıp bilgilendirme yapıyorlar. Kızım okulunu çok seviyor ve istekli gidiyor. Daha önce hiç olmadığı kadarda mutlu görüyorum onu, daha başka ne bekleyebilir ki insan

  • ND

    Kurucularının da eğitimci olduğu,başarılı bir kadro ile kaliteli eğitim veren bu okulda oğlumun 5. Yılı Gösterdikleri ilgi ,alaka ve üstün çabalarından dolayı birbirinden değerli tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla da herkese tavsiye ederim.

  • Üç adım kolejine kızımız bu sene kayıt oldu 5 sınıf okul ilgili ve güler yüzlü çalışanları ile bizi çok güzel bir şekilde karşıladı tüm isteklerimizi karşılayan bir okul ortaokul hayatını burada tamamlamayı hedefliyoruz herşey için teşekkür ederiz üç adım koleji

  • BB

    İlgi,alaka,öğrenci takip konusunda ki emekleriniz için teşekkür ederiz.Her öğrencinizi birer bir ilgi ile eğiten nadir okullardan birisi 3 Adım koleji.Verdiğiniz güven ve aile ortamı ,samimiyet için teşekkür ederiz

  • NK

    Çalışan bir veli olarak çocuklarıma yetişemediğim ve eksik kaldığım her konuda bana 1 telefon kadar yakın olan 3 Adım Koleji'ne çok teşekkür ederim. Çocuklarımda ciddi anlamda bilgi artışı oldu. Özellikle belirtmek isterim maddi bakımdan çevredeki okullara göre bu kadar kaliteli eğitim veren bir kurum yok. Çocuğumuz ve biz velilere değerli olduğumuzu hissettirdiğiniz için bir kez daha teşekkür ederim.

  • EG

    Çok iyiler. İlgi alaka hep en üst seviyede. İyi ki bu okul. Çok teşekkür ederiz.

  • Eg

    Okulumuzda öğretmenlerimiz çok iyi, öğrencilerle ilgileniyorlar, bizlerle ilgileniyorlar , herhangi bir sorunda yardımcı oluyorlar, eğitim sistemi çok iyi, hızlı dönüş yapılıyor, çok samimiler ve sıcaklar.

  • Du

    Çok araştırıp,tereddütle karar verdiğimiz okulumuzdan oldukça memnunuz.Butik ve birebir takiplerinden dolayı memnuniyetle tavsiye ederim.

  • Okulumuzdan çok memnunuz. Oğlum 5. Sınıfta ve 5 yıldır eğitim görüyor bütün öğretmenlerine teşekkür ediyorum.

  • EA

    Okulumuzdan çok memnunuz eğitim olsun,disiplin olsun her konuda çok memnunuz. Çok teşekkür ediyorum.

  • Okuldaki 5. Yılımız Öğretmenler gayet ilgili Sürekli öğrenci ile ilgili bilgi aktarımı sağlanıyor. Sınıf mevcutları az olduğundan öğretmenler öğrencileri daha fazla takip edebiliyorlar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel 3 Adım Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Mehmet Akif Mahallesi, Tavukçuyolu Caddesi, No:148, Ümraniye / İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum