fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu

Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18

Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu Hakkında

Sinerji Tarihçesi: 2012 yılından bu yana milli ve manevi değerleriyle başarılı kız öğrenciler yetiştirme gayretinde çalışmalar yapan Sinerji Eğitim Kurumları velilerinin ısrarı ve görülen ihtiyaç üzerine Başakşehir' de bulunan geniş ve ferah bahçeler içerisindeki modern okul kampüsü içerisinde Sinerji Anadolu Kız Lisesi ile birlikte Sinerji Kız Ortaokulu ile de hizmet ağını genişletmiştir.
Bu gelişim ile Sinerji Kız Koleji artık 5. sınıftan 12. sınıfa kadar kız öğrencilerimize hizmet vermeye başlamıştır.

Sinerji Kız Ortaokulu Eğitim Politikası: İnandığı yolda, milli ve manevi değerlerini ilim ve fen bilgisiyle birleştiren Sinerji öğrencileri; vatan, bayrak şuuru içerisinde ülkesine en iyi hizmetlerde bulanabilme gayesiyle başarılı olmak için çalışmaktadır.
Öğrencilerimiz mutlu ve huzurlu bir eğitim ortamı içerisinde; ilgili ve alan bilgisiyle öğrencilerine bilgi aktarımını en başarılı şekilde yapabilen öğretmenleriyle gelişimine devam etmektedir.

Çok yönlü ve kapsamlı eğitim programımızın temelinde 5 ve 6. sınıflarda yoğun İngilizce eğitimi yanında akademik eğitim en üst seviyede verilmektedir.
Ayrıca karakter eğitiminin en önemli yaşları olan bu süreçte öğrencilerimizin değerler eğitimine son derece önem verilmektedir. Karakter eğitiminde danışman öğretmenlerimiz, okul psikoloğumuz ve idarecilerimiz birlikte çalışmalar yürütmektedir.
5. Sınıftan bu yana en üst düzeyde sürdürülen akademik eğitim çalışmalarımız 7. Sınıfla birlikte daha da yoğunlaşmakta ve 8. Sınıfta LGS başarısının en üst düzeyde olması hususunda birçok ek kütüphane, deneme, etüt gibi artı çalışmalarla yoğun bir LGS süreci yaşanmaktadır. Bu süreç rehberlik birimimiz ve öğrenci danışmalarımız tarafından titizlikle takip edilmekte velilerimizle iletişimli istişareli bir şekilde süreç yürütülmektedir.

Sinerji Öğretmen Kadrosu: Kurucusu da eğitimci olan Sinerji eğitim ailesi, öğretmenliğe gönül vermiş tamamı bayan öğretmen kadrosuyla öğrencilerine kimi zaman anne, kimi zaman abla, kimi zaman arkadaş olabilen; öğrencileriyle duygudaşlık kurabilen profesyonel kadın öğretmenlerimiz, pedagog ve idari kadromuzla hizmet vermektedir.
Öğretmenlik, Sinerji eğitim kadrosu için bir aşktır.

Sinerji Fiziki İmkânları: Bahçeler içerisinde, tek katlı modern eğitim kampüsünde, teknolojik sınıflarımızda öğrencilerimize huzurlu ve güvenli eğitim ortamı sunulmaktadır.
Sadece 150 kız öğrenci kontenjanıyla vip okul konsepti ve özel ilginin yoğunlaştığı okulumuzda ortalama 18 kişilik sınıflarda eğitim verilmektedir.

Okulumuzda kantinimiz-yemekhanemiz, kapalı ve açık spor salonumuz, laboratuvarlarımız, kütüphanemiz, mescidimiz ve yeşillikler bahçeler içerisindeki teneffüs alanlarımızla mutlu ve başarılı öğrencilerin tüm ihtiyaçları karşılanmaktadır. Okulumuz TSE Okulum Temiz belgeli bir okuldur. Okulumuzda hijyen daima ön planda tutulmakta ve öğrencilerimizin sağlığına en üst seviyede önem verilmektedir.

Sinerji’ de Yabancı Dil: Yabancı dil eğitimine en üst düzeyde önem veren okulumuz bu konuda çözüm ortaklarıyla birlikte kurs programında sertifikalı dil eğitimi sunmaktadır. Özellikle 5 ve 6. Sınıflarda yoğunlaştırılmış yoğun İngilizce eğitimi ile öğrencilerine verimli bir dil eğitimi sunmaktadır. Yabancı dil eğitiminde Türk ve yabancı öğretmen kadromuzla pratik yönü güçlü bir süreç yürütülmektedir.
Seviye İngilizce dil sınıflarımızla her öğrencimiz için özel program sunulmaktadır. Kaynaklarıyla, eğitim kadrosuyla ve yoğun ders saatleriyle İngilizce, Sinerji’ de öğrenilir.

Değerler Eğitimi & Manevi Eğitim: Okulumuz milli ve manevi değerleriyle inandığı gibi yaşayan, değerlerini en iyi şekilde temsil edebilen, ahlaklı ve faziletli öğrenciler yetiştirmek için velileriyle ve öğretmenlerimizle birlikte çalışmaktadır. Namaz alışkanlığının kazanılması için birçok eğlenceli ve faydalı etkinlikler sunmakta, Kur’ an-ı Kerim ve Siyer dersleriyle de manevi eğitimini güçlendirmektedir. Temel değerlerin kalıcı olması ve değerleriyle mutlu bireyler yetiştirmek için birçok sosyal sorumluluk projesinin içerisinde öğrencilerimizle birlikte bulunmaktayız.

Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Klasik Sistem

- Çoklu Zeka Modeli

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Dışarıdan hazır geliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Diğer

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 1

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera Sistemi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmemektedir.

Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu Yorumları (8)

  • FS

    Kızılı nereye hangi okula göndereceğim. Kimlere emanet edeceğim diye düşünürken karşıma çıktı. İyi ki bu okuldayız.Başka yerlere de açılmasını dilerim.

  • M

    Çocuklarım icin uzun uzun görüşmelerim ve dost tavsiyelerimle yollarımız bu yıl buluştu .Tek keskem ,önceden ortaokul olsaydi ve diğer kızımıda burda ki şefkatli öğretmenlere emanet etseydim .Herkez gönül rahatlığıyla kızlarını buraya gönderebilir.

  • A

    Biz çok okul aradık ,buraya gelene kadar. Artık kızlarım burdan mezun olucak . Okullun öğretmenleri ve müdüresi ile çok pozitifler.Kızlarım severek gidiyor her gün okula.Etkinlikleri çok güzel ,biraz daha etkinlik sayısı artabilir.

  • F

    İlgili öğretmenler var.İdareciler anlayışlı .Sınıf sayıları az.Memnunuz biz.

  • BA

    Butik yapısı, hem ahlaklı hem de başarılı örnek nesil yetiştirme gayesi, kız lisesiyle beraber bütün olması ve lisedeki ablalarının da ortaokuldaki emanetlere yakından güzel örnek teşkil etmesi gibi birçok özelliği barındırıyor.

  • Eo

    İstanbul gibi metropol bir şehirde günümüz değerlerinin korunması açısından erdemli ve ahlaklı nesiller yetiştirmeye vesile olan sinerji kız lisesinin yanında kız ortaokulunun da açılmış olması değerlerimizin en temelden yaşatılmasına vesile olmakla birlikte kesinlikle tavsiye edebileceğim bir okul gönül rahatlığı ile kızlarımızı gönderebilirsiniz

  • İstanbul' da ihtiyaç duyulan böyle bir eğitim kurumu hem de uzun zamandır kız öğrencilere özel okul anlayışı içerisinde olan tecrübeli bir yapı içerisinde açılacak olması biz kız öğrenci velilerini mutlu etti. Açıkçası zaman malum ve bizler kızlarımızı emanet edebilecek güvenilir ortamlar güvenilir okullar arayışı içerisinde oluyoruz. Kız ortaokulu ve kız Lisesi'nin gitmekte olması da ayrıca iyi.Şubelerinin açıklamasını isterim

  • Kız öğrencilerin eğitimi için iyi düşünülmüş ideal bir ortam. Pozitif ayrımcılık ile kız öğrencilere özel bir kolej olması çok yerinde olmuş.Daha fazla şubesi olabilir. Herkes Basaksehir e gelemeyebilir.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Başakşehir Sinerji Kız Ortaokulu İletişim Bilgileri

Kayabaşi Mah. Ulubatli Hasan Cad. H Blok No:2K, Başakşehi̇r / İstanbul (Bahçetepe Hobi̇ Bahçeleri̇ Üstü)
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum