fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu

Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/16:00

Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu Hakkında

BJK Kabataş Vakfı Okulları İstanbul’un Üsküdar ilçesi Çamlıca mevkinde eğitim vermektedir. Okulumuz ‘Değerlerimizi Geleceğe Taşır’ felsefesiyle BJK ve Kabataş eğitim geleneğini ve bu geleneğin değerlerini yaşatmaya çalışır.
Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu Çamlıca Kampüsünde öğrencilerimizin akademik becerileri kadar sosyal, duygusal ve fiziksel becerilerinin gelişimi de ön planda tutulmaktadır. Okulumuzun sanat ve spor atölyelerinin bulunduğu ‘Sanat Sokağı’ da bunun en canlı örneğidir. Öğrencilerimizin bir enstrümanı çalabiliyor olması ve bunun yanında bir spor dalında beceri geliştirmesi, sanatsal eserler hakkında yorum yapabilmesi bizim için son derece önemlidir. Bu anlamda hafta içi ve hafta sonu birçok sanat ve spor branşında gerçekleştirilen kulüp çalışmaları ile öğrencilerimizin gelişimi desteklenmektedir.
Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu'nda öğrencilerimizin akademik gelişimleri ve sınav süreçleri BKV Akademi Sistemi ile takip edilir ve özel bir program ile desteklenir. Akademik alanı desteklemek amacıyla okul müfredatına, bilim uygulamaları laboratuvar çalışması, matematik uygulamaları akıl oyunları dersi ve kütüphane dersleri eklenmiştir. BJK Kabataş Vakfı Özel Ortaokulunda almış olduğu donanımlı eğitimle öğrencilerimiz BJK Kabataş Vakfı Özel Lisemize de devam edebilir. Rehberlik Birimimiz öğrencilerimizin psikolojik ve sosyal gelişimlerini takip eder ve destekler. Öğrenci ve velilerimize yönelik eğitimler ve çalışmalar düzenler.
Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu'nda; Çocuklarımızı akademik yönden donanımlı hale getirirken aynı zamanda onların pozitif değerlerini keşfedip geliştirmelerini ve kendi potansiyellerine göre ilerlemelerini sağlayacak eğitimler verilmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Cambridge Eğitim Sistemi

- MEB Odaklı Eğitim

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Dersler kaç dakika sürüyor?

- 40 dakika

● Tenefüsler kaç dakika sürüyor?

- 10 dakika

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Branş Öğretmenleri

● Her sınıftan kaç şube var?

- 2

● Her yıl kadronuzda öğretmen değişikliği oluyor mu?

- Nadiren

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması ile

● Sanat ve spor faaliyetleri için ayda kaç kez etkinlik düzenleniyor?

- 5+

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

● Okulda görev alan kaç öğretmen var?

- 21+

● Mezun olan öğrencilerinizin bir fen lisesine yerleşme oranı nedir?

- %41-50

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Verilen üstün yetenek bursları nelerdir?

- Spor Bursu

- Sanat Bursu

Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 16:00 şeklindedir.
  • Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu Yorumları (9)

  • ET

    Çocuğum burada ortaokul kademesinde okuyor. Buradaki deneyimli hocaların varlığı sayesinde okuldaki zamanlarını verimli geçiriyor. Okulun etkinliklerinde keyifle yer alıyor. İyi ki buradayız.Ders saatlerinin 8’e inmesi gerektiğini düşünüyorum.

  • BY

    Vakıf okulu olması bizim icin çok önemliydi. Ailenizden birisinin yanındaymış gibi güvende çok başarılı öğretmen kadrosu var. Çocuğumuz her alanda kendini geliştirebiliyor. Mudur yardımcımız Nurcan Hanım her konuda çok destekçi. BKV öğretmenlerinin ayrıca derslere giriyor ve çocukları sınavlara hazırlıyor olması bizim için nimet. Burada Kabataş lilarla olmaktan çok mutluyuz.Belki bir kantin açılabilir. Çok fazla etkinlik var.

  • MY

    4 yıllık okul evlisiyim hem ilkokul hem lise kademesinde 2 evladım ile okuldan çok ailemiz olan bir eğitim kurumudur. Okulumuza veli olduğum süre içinde pandemi sebebiyle işimi kaybettim. O süre içinde ödeme düzenimizde meydana gelen her sorunda okulumuzu yanımızda bulduk. İnsan bazen istemeden de olsa bazen zor günlere düşebilir. En çok evlatlarınız adına endişelendiğinizde yanınızda olan büyük bir camia ve aileyi bilmek çok değerli bir duygu idi. Evlatlarım okullarına mutlulukla gidiyor, disiplinli ve öğrenmeleri için her daim yanında olan öğretmenlerini bilmek bir veli için konfor alanı. Hiç bir okulda olduğunu görmediğim bir çok aktivite yaşamak aileler ve çocuklarımız adına da önemli.Keşke birden çok şubesi olsa

  • DC

    "Yok tek kelimedir, var lügat." Çocuklarımı Bjk Kabataş Vakfı Okulları'na emanet ederken ne hissettiğimi en iyi anlatan cümle bu olsa gerek. Öğrencisiyle, öğretmeniyle, yöneticisiyle, velisiyle 5 yıl önce biz bu yola "inanın" diyerek çıktık. Sadece aşağı yukarı her okulda alacakları derslerini değil; düşünmeyi, gelişmeyi, kendine güvenmeyi, adaletli olmayı, dik durmayı, vicdanı, merhameti, sevmeyi saymayı, ayırmamayı, ayrılmamayı, vatanı korumayı, milleti yüceltmeyi, Atatürk'ün izinde hep ilerlemeyi, kısaca bu ülkeye yaraşır bir "insan" olmayı öğreneceklerine inandık... Çocuklarımızın kültürü ülkemizin kültürü olacak dedik. Eksikler, yanlışlar, zorluklar olmadı mı; elbette oldu ama niyete de inandık. İnsan gücünü etrafındakileri ezip yıkarak da kullanabilir, onu cesaretlendirip yücelterek de! Tıpkı bir öğretmen gibi! Bjk Kabataş Vakfı Okulları'na emek veren herkese seslenmek istiyorum. Üstlendiğiniz sorumluluğun, gösterdiğiniz fedakarlığın farkındayız ve her zaman yanınızdayız.

  • EY

    Çok değerli öğretmenler ve yönetim kadrosu ile her zaman veliye destek olan, çocuklarımın severek gittiği akademik ve sosyal yönden bizi mutlu eden güzel okulumuz.

  • IS

    Okulun ilk açıldığı günden beri BJK Kabataş Vakfı Okullarında iki öğrencisinin velisi olmaktan mutluluk duyuyorum. Öğrencisine verdiği önem, eğitimde olduğu kadar değerlerini ve sosyal etkinliklerini de Okul da tamamlayabilmeleri bizim için çok güzel bir avantaj oldu. Anaokulundan başlayacak iki dil öğrenip aynı zaman da haftasonu da ücretsiz etkinlikleri olması başka bir kuruma ihtiyaç bırakmıyor.

  • KS

    Kuruluşundan beri çocuğumuzun devam etmekte olduğu okulumuz, adını aldığı iki köklü geleneğin layıkıyla ve başarıyla temsil etmektedir. Bugüne kadar bir aile olarak gördüğümüz, öğretmenlerimiz ve vakıf yöneticilerimize teşekkür ederiz. İyi ki okulumuz var iyi ki biz buradayız.Kampüsümuzun buyutulmesini isterdim.

  • SK

    Öğrencisi, velisi, öğretmeni, yöneticileri ve tüm personeli ile ekip olmayı başarmış, değerlerimizi geleceğe taşımayı hedefleyen başarılı bir vakıf okulu.

  • ÖO

    Velisi olduğum kurumun, çocuklarımın gelişimine gösterdiği özen, benim için çok önemli. Desteğe ihtiyaç duydukları yerde müdahale edildiğini bilmek güven duymamı sağlıyor. Akademik gelişimlerinde edindiklerini sergileyebilecekleri alanlar sunulması bence bir çocuğun en ihtiyaç duyduğu şey.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel BJK Kabataş Vakfı Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Küçük Çamlıca Mah. Şeker Maslak Sok. No: 13 Üsküdar / İstanbul
0 216 706 6880
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum