fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu

Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 24
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:45/18:30

Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu Hakkında

İstanbul Üsküdar'da bulunan Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu 2015-2016 eğitim döneminde 5.000 metrekare kapalı, 1.500 metrekare açık alana sahip 30 dersliği, 700 öğrenci kapasitesi, uygulama atölyeleri, laboratuvarları, sosyal alanları ile eğitimine başlamıştır. Era Koleji'nin Çamlıca bünyesinde ilkokul ve ortaokul bulunmaktadır. Öğrenciler okulda sadece teorik bilgiyi değil aynı zamanda sosyal alanlar, laboratuvarlar ve modern eğitim tesislerinde pratik bilgiyi de öğrenmektedirler. 24 kişilik sınıflarda eğitim verilen Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu'nda alanlarında uzman eğitmenler ile birlikte öğrencilerin kişisel, sosyal, bilişsel, sosyal, zihinsel ve psikolojik gelişimleri sağlanmaktadır.
Okulda MEB eğitim müfredatına uygun olarak yürütülen dersler tam öğrenme modeliyle birlikte tematik yaklaşımlar metodu kullanılarak uygulanmaktadır. Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu'nda öğrencilerin LYS 'ye hazırlanabilmeleri konusunda tüm imkanlar sağlanmaktadır. 360 derecelik bakış açısı ile bu süreçte öğretmen-öğrenci- veli üçlüsü içerisinde düzenli programlar uygulanmakta, LYS 'ye hazırlık programı ile öğrencilerin yorumlama, analiz yapma, eleştirel düşünme ve sonuçları tahmin etme gibi yeterliliklerini nitelikli yayınlar ile ölçerek ders kazanımlarını tespit edilmektedir.Dönem içerisinde öğrencilerin seviyelerini ölçmek ve eksik oldukları konuları analiz edebilmek açısından deneme sınavları yapılmaktadır.
Okulda akademik eğitimin yanında öğrencilerin sanat, spor alanlarında ilgi alanlarını keşfetmeleri ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla futbol, voleybol, basketbol, dans, atletizm, jimnastik, sanat, drama, tiyatro gibi birçok alanda aktivite gerçekleştirilmektedir. Sanatsal ve sportif etkinlikler programının amacı öğrencilerin yaşam becerileri, üç boyutlu düşünme becerileri, duygusal ve sosyal zekalarının gelişimi, iletişim ve ifade becerileri, kişisel gelişim ve öz disiplin becerilerinin gelişimi ve sağlıklı yaşam bilincini kazandırmaktır.
Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu'nda yabancı dil eğitimi olarak İngilizce eğitim tercih edilmektedir. Communicative Approach metodu uygulanmakta olan yabancı dil eğitimi okuma, yazma, dinleme ve konuşma olmak üzere 4 aşamadan oluşmaktadır. Okulda öğrencilerin sosyal gelişimleri, öz güven sahibi olmaları, sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımseverlik, demokrasi ve özgürlük, inovasyon, empati kavramlarını öğretmek ve çevre bilincini oluşturmak amaçlı psikolojik gelişim programları uygulanmaktadır. Özel Çamlıca Era Koleji Ortaokulu'nun sunmuş olduğu imkanlar içerisinde güvenlik ver servis de bulunmaktadır.

Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    24
  • Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:45 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.
icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Çamlıca ERA Koleji Ortaokulu İletişim Bilgileri

Kısıklı Mah. Sarıgazi Cad. No:65 Çamlıca-Üsküdar/İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum