fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu

Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:10/15:50

Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu Hakkında

1995 yılında hizmetlerine başlayan Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu İstanbul'un Caddebostan semtinde eğitim vermektedir. Öğretmen ve öğrencilerine özgür bir eğitim ortamı sunan Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu etik ve estetik değerleri yüksek, çağdaş, bilgi ve yeteneklerini geliştirerek hayat boyu öğrenmeyi amaç edinmiş bireyler yetiştiriyor. Genetik mirasın da bir sonucu olarak her birey birbirinden farklı ve eşsizdir. Bu nedenle birbirlerinden farklı şekillerde öğrenirler. Bu farklılığın önemi göz önünde bulundurularak öğrenci merkezli bir eğitim sistemi benimseyen okulda, öğrencilerin okul hayatı boyunca bireysel gelişimleri akademik, sosyal ve sanatsal yönden yakından incelenir. Öğrencilerin bireysel yatkınlıkları ve yetenekleri yönünde potansiyellerini açığa çıkarmak için kişiye özel programlar hazırlanır. Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu öğrencilerin merkezi sınavlardaki başarısı konusunda da oldukça iddialıdır ve sınava hazırlık sürecine 5. sınıftan itibaren başlar. Okulun sunduğu eşsiz program dolayısıyla öğrenciler Lise eğitimine de Irmak Lisesi'nde devam edebilmekte, okul mezunları Türkiye'nin ve dünyanın en seçkin okullarında yer almaktadırlar. Her yıl okulda düzenlenen kariyer günleri ile öğrencilerin ne yönde ilgileri olduğunu keşfetmesi ve bu yönde gerekli bilgilendirme ile desteklenmesi amaçlanır. Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu'nda verilen Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik hizmeti ile öğrencilerin psikolojik yönden de sağlıklı bireyler yetiştirilir. Ayrıca velilere yönelik uygulanan programlar ile de öğrenci gelişimi her yönüyle desteklenmektedir. Öğrencilerinin sosyal gelişimlerine büyük önem veren okulda çok çeşitli öğrenci kulüpleri ile kaliteli zaman geçirmeleri sağlanır ve okulun nezih ve güvenli çevresinde kişisel gelişim seviyeleri yükseltilir. Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu kaliteli ve sağlıklı yemek hizmeti ile öğrencilerin sağlıklı beslendiklerinden emin olur. Verdiği servis hizmeti ile öğrencilerin kaliteli ve güvenli bir şekilde okula ulaşımları sağlanır. Alarm sistemleri ve elektronik güvenlik önlemleri ile öğrencilerin güvenliği tam anlamı ile sağlanmış olur. Akademik ve sosyal imkanları ile öğrencinin her açıdan ihtiyacı olan tüm imkanları sağlayan okul, en doğru seçimlerden biri olacaktır.

Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:10 - 15:50 şeklindedir.
  • Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, Almanca, İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu Yorumları (1)

  • k

    Okulu daha önceden Irmak Okullarında çocuğu okuyan bir aile dostumuzdan tanıdık. Yurtdışına yerleştikleri için okuldan ayrıldılar. Bize tavsiye ettiklerinden biz de bir görüşme yaptık. Akademik eğitimi, öğrencilerin İngilizce seviyelerinin çok iyi olması, ikinci yabancı dil olması, fiziksel şartları, öğrenci sosyal aktiviteleri, yemekhanesinden, spor salonuna, kütüphanesinden, kültür merkezine kadar her şey bizi çok etkiledi. Maalesef ortaokulda açık kontenjan yok. Buda bizi çok üzdü. Eğer böyle bir okulda çocuğunuzun eğitim almasını istiyorsanız erken yaş döneminden içeri giriş yapmalısınız. Lise de de akademik program çok kapsamlı. Çok etkilendik. Yurtdışı ve yurtiçi üniversite yerleşimleri de çok iyi. Çocuğumuzun liseyi de aynı yerde devam etme arzusundayız. Ama lisede LGS puanı ile alıyor. Taban puanı böyle bir okul için doğal olarak yüksek. Umarız açık kontenjan bize denk gelirde hem ortaokul hem de liseye de burada devam edebiliriz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Kadıköy Irmak Okulları Ortaokulu İletişim Bilgileri

Caddebostan Mahallesi, Cemil Topuzlu Caddesi No:100, Kadıköy / İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum