fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

İstanbul Çekmeköy Ortaokulları

Çekmeköy'de yer alan tüm ortaokul bilgilerine ulaşmak ve eğitim kalitesi hakkında yorum okumak ve yorum yapmak için listelerimizi incelemeye başlayın! Çekmeköy'de bulunan özel ortaokullar hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarına ulaşmak için Çekmeköy özel ortaokulları listemizi ziyaret edin.
42 okul bulundu.
Özel Erdem Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Erdem Koleji Ortaokulu verified

Öğrencim lise hazırlık grubunda koç öğretmeninden çok memnunuz denemelerinde de farkı görüyoruz iyi ki erdem

Özel Çekmeköy Sınav Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Çekmeköy Sınav Koleji Ortaokulu verified

Akademik başarısının yanında sosyal ve kültürel alanda da öğrencilere çok şey katan bir okul.bir aile ortamında başarı h...

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:15
Özel Çekmeköy Çınar Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Taşdelen Mah.
Özel Çekmeköy Çınar Koleji Ortaokulu verified

Özel Çekmeköy Çınar Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Çekmeköy Çözüm Akademi Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Mehmet Akif Mah.
Özel Çekmeköy Çözüm Akademi Ortaokulu verified

Özel Çekmeköy Çözüm Akademi Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00

Diğer Okullar

Özel İleri Nesil Okulları & The Barstow School Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel İleri Nesil Okulları & The Barstow School Ortaokulu

Doğanın içinde olması, fiziki şartlar, eğitim kadrosu, akademik olarak da güçlü bir okul, her ayrıntının düşünülmüş olma...

Özel Kadıköy Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı KALEV Çekmeköy Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Kadıköy Anadolu Lisesi Eğitim Vakfı KALEV Çekmeköy Ortaokulu

Gerçekten okula gitmekten keyif alan bir öğrenci velisi olmaktan çok mutluyuz, teşekkürler kalev okulları

Özel Çekmeköy Era Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Çekmeköy Era Koleji Ortaokulu

İkiz kızlarım girne koleji yücel koleji 7. sınıftalar. okulda lgsye hazırlık açısından çok faydalı etütler ve kamplar ya...

Özel Çekmeköy Liv Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Çekmeköy Liv Koleji Ortaokulu

Özel çekmeköy liv koleji ortaokulu; eğitimin temel amacı olan, bireyin sağlıklı bir gelişim göstermesini ve bir sonraki...

Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Ortaokulu

Özel Çekmeköy Bahçeşehir Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 16:00
Özel Girne Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Girne Koleji Ortaokulu

Özel Girne Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Çekmeköy Derya Öncü Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Nişantepe Mah.
Özel Çekmeköy Derya Öncü Koleji Ortaokulu

Özel Çekmeköy Derya Öncü Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Çekmeköy Cihangir Okulları Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Mimar Sinan Mah.
Özel Çekmeköy Cihangir Okulları Ortaokulu

Özel Çekmeköy Cihangir Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ütopya Okulları Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Ütopya Okulları Ortaokulu

Özel Ütopya Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Düşünür Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Düşünür Koleji Ortaokulu

Özel Düşünür Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Çekmeköy İsabet Okulları Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Çekmeköy İsabet Okulları Ortaokulu

Özel Çekmeköy İsabet Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:15
Özel Çekmeköy İlgi Okulları Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Mimar Sinan Mah.
Özel Çekmeköy İlgi Okulları Ortaokulu

Özel Çekmeköy İlgi Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Alev Okulları Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Ömerli Mah.
Özel Alev Okulları Ortaokulu

Özel Alev Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Çekmeköy Okyanus Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Çekmeköy Okyanus Koleji Ortaokulu

Özel Çekmeköy Okyanus Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Çekmeköy Yenidoğu Okulları Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Çekmeköy Yenidoğu Okulları Ortaokulu

Özel Çekmeköy Yenidoğu Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Taşdelen Çözüm Akademi Okulları Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Ekşioğlu Mah.
Özel Taşdelen Çözüm Akademi Okulları Ortaokulu

Özel Taşdelen Çözüm Akademi Okulları Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 16:00
Özel Bahçeşehir Koleji Ömerli Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Ömerli Mah.
Özel Bahçeşehir Koleji Ömerli Ortaokulu

Özel Bahçeşehir Koleji Ömerli Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 16:00
Özel Çekmeköy Doğa Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Merkez Mah.
Özel Çekmeköy Doğa Koleji Ortaokulu

Özel Çekmeköy Doğa Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:20
Özel Çekmeköy Sevinç Koleji Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Ekşioğlu Mah.
Özel Çekmeköy Sevinç Koleji Ortaokulu

Özel Çekmeköy Sevinç Koleji Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:40 - 16:30
İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu Özel Okul
Çekmeköy / Nişantepe Mah.
İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu

İELEV Özel 125. Yıl Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Alemdağ Ortaokulu Devlet Okulu
Çekmeköy / Alemdağ Mah.
Alemdağ Ortaokulu

Alemdağ Ortaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:35 - 14:20

İstanbul Çekmeköy Ortaokulları

Çekmeköy İstanbul’un Avrupa yakasının gelişmiş ilçelerinden biridir ve bölgede eğitim veren kurum sayısı her geçen gün artmaktadır. Çekmeköy ortaokulları arasında farklı eğitim modellerini belirlemiş okullar olduğundan aranan her türlü özelliğe sahip ortaokul bulmak mümkündür. Sizler de çocuğunuz için en ideal okulu bulup kayıt gerçekleştirmek isterseniz okul profillerini inceleyebilir, iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Ortaokulların haritadaki konumlarına ulaşarak evinize yakın eğitim kurumlarını keşfedebilirsiniz. Okulları tek tek gezmenize gerek kalmadan tüm ortaokullarının detaylı bilgilerine ulaşabilirsiniz. Çekmeköy ortaokullarının; fotoğraf galerilerine, fiyatlarına, adres bilgilerine, ortalama sınıf mevcutlarına, öğrencilere sunulan fiziksel imkanlara, giriş ve çıkış saatlerine ulaşabilir, birçok seçeneği göz önünde bulundurarak okul tercihinizi yapabilirsiniz.


Çekmeköy'de her mahallede bir ortaokul bulmak mümkündür. Harita üzerinden Çekmeköy’deki tüm ortaokulları görüntüleyerek size en yakın olanları bulabilirsiniz. Çocuğunuz bu okullara ulaşım sıkıntısı yaşamadan rahatlıkla gidebilecektir. İlçelere göre arama yaparak da size yakın kalan okulları görebilirsiniz. Eğer size uzak kalan bir ortaokulu beğendiyseniz, okulun profiline göz atıp sunduğu servis hizmetleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Hangi okulların çocuğunuzu güvenlikle evinizden okula, okuldan eve taşıyacağını anlamanız mümkündür. Okulların profillerinde sadece servis hizmetleri değil, aynı zamanda rehberlik, beslenme, sağlık ve güvenlik hizmetleri hakkında bilgiler bulunmaktadır. Okulların sundukları hizmetlere ve fiziksel donanımlarına bakarak hangi okulların çocuğunuza sağlanmasını istediğiniz her şeyi sağlayacağını kestirebilirsiniz. Çekmeköy’deki ortaokullarda genellikle kütüphane, konferans salonu, spor salonları, bahçe, bilgisayar laboratuvarı ve kantin gibi donanımlar bulunmaktadır. Listeleme sayfaları üzerinden fiziksel özelliklere göre arama yapabilir, okulların profillerinde daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tüm bu bilgilerin bilinci ile çocuğunuza hem zevkli hem etkili bir eğitim deneyimi yaşatacak İstanbul Çekmeköy ortaokullarını kolayca bulabilirsiniz.


Ortaokul dönemi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan 4+4+4 sisteminin orta kısmını kapsamaktadır. Ortaokula başlayan öğrenciler daha önce karşılaşmadıkları bir eğitim ortamı ile yüzleşmektedir. Daha zorlayıcı dersler ve ciddi sınavlar ile karşılaşan ortaokul öğrencilerinin bu kritik süreçte bu değişiklikleri doğru bir biçimde halledebilmesi için doğru desteği sağlayacak bir okulda bulunmaları çok önemlidir. Okulların profillerinde bulunan tanıtım yazıları sayesinde okulların kendilerine özgü eğitim felsefelerini, misyonlarını, vizyonlarını ve eğitim anlayışlarını öğrenebilirsiniz. Böylece okulların nasıl akademik ve psikolojik destek sağlayacağını daha iyi anlayabilirsiniz.


Her okulun eğitim anlayışının birbirinden farklı olduğu gibi, her öğrencinin de hedefleri ve hayalleri birbirlerinden farklıdır. Bir öğrencinin akademik hedeflerine ulaşabilmesi için kendi hayallerini ve bireysel farklılıklarını gözeten bir eğitim yaklaşımı ile öğrenim görmesi gerekmektedir. Veliler çocuklarının en doğru şekilde eğitim görmesini garantilemek amacıyla, hangi ortaokulların hangi eğitim anlayışlarını benimsediğini ve hangi öğretim metotlarını kullandıklarını profillerine göz atarak öğrenebilmektedir. Çekmeköy’deki ortaokullar birçok farklı eğitim modeli uygulamaktadır. Pedagoglar ve eğitim uzmanları tarafından tasarlanan çeşitli eğitim yaklaşımlarının her biri farklı alanlara odaklanmaktatır. Kimisi ekolojik eğitime, kimisi uluslararası eğitime, kimisi sınav odaklı eğitime ve daha birçok çeşit eğitim türüne odaklanmaktadır. Listeleme sayfasında eğitim anlayışına göre arama yapan veliler, çocuklarının hedefleri doğrultusunda eğitim veren ortaokulları kolayca görüntüleyebilmektedir.


Ortaokul döneminde öğrenciler öğrenim serüvenlerinde ilk kez ulusal merkezi sınavlara hazırlanmaktadır. Öğrencilerin gelecekteki mutluluklarının büyük ölçüde etkilendiği lise dönemine geçiş sağlayan Liseye Geçiş Sınavları (LGS) hazırlık sürecine başlayan öğrenciler, birçok konuda destek için okullarının öğretmenlerine, rehberlik birimine ve yönetim kadrosuna dayanmaktadır. Yönetimin hazırladığı müfredatlar, rehberlik biriminin sağladığı psikolojik destek ve öğretmenlerin verdiği eğitim öğrencileri başarıya taşımaktadır. Öğrencilerin bu dönemde yaptıkları sınav hazırlığı ve edindikleri sınav başarıları büyük ölçüde geleceklerini etkilemektedir. Bundan dolayı veliler daha önce sınav başarısı sağlamış, gelecekte de sağlayacak Çekmeköy ortaokulları tercih etmektedir. Çekmeköy’de sınav hazırlığına odaklanan, yüksek başarılara imza atmış, mezunlarını her sene ülkemizin en iyi liselerine yerleştiren birçok ortaokul bulunmaktadır. Okulların profillerinde görüntülenen çeşitli detaylara bakarak sağlayacakları sınav başarısı hakkında iyi bir fikir oluşturabilirsiniz. Veliler genelde okulların mezunlarının başarıları, liseye geçiş oranlarına ve sınav hazırlık programları gibi detaylara dikkat etmektedir. Tüm bu bilgileri okulların profillerine bakarak bulabilirsiniz.


Çekmeköy ortaokullarının sınav başarıları ve sundukları eğitim hizmetlerinin niteliği hakkında fikir oluştururken bu okullara çocuklarını göndermiş olan velilerin ve o okulların mezunlarının tecrübelerinden yararlanmak çok önemlidir. Listeleme sayfasında sıralanan okulların profillerinde pek çok Çekmeköy ortaokulları yorumları bulunmaktadır. Veli yorumları eğitim kurumlarını daha önce tercih etmiş ve deneyimlemiş ebeveynler tarafından yapıldığı için okulları tanıma noktasında sizlere çok yardımcı olmaktadır. Çekmeköy'deki ortaokullarının veli yorumlarını okul profillerinden inceleyebilir, okulların hangi noktalarda fark yarattığını, hangi yönlerde kendilerini geliştirmeleri gerektiğini anlayabilirsiniz. Sizler de bir ortaokula dair deneyimlerinizi paylaşmak isterseniz o okulun sayfasına yorum bırakarak diğer ailelerin tercih sürecini kolaylaştırabilirsiniz.


Ortaokula giden öğrencilerin akademik gelişimlerinin yanında fiziksel ve ruhsal gelişimleri de oldukça önemlidir. Çekmeköy'de kolej bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ortaokullar öğrencilere fiziksel açıdan çeşitli birçok imkan sunduğundan veliler tarafından tercih edilmektedir. Bu kurumlarda öğrenciler anaokulundan başlayarak diğer eğitim seviyelerinde de hizmet alabildiklerinden bütünleşik bir yapı içerisinde herhangi bir uyum sorunu yaşamadan yoluna devam edebilmektedir. Ayrıca bu kurumlarda öğrenciler en az iki yabancı dili etkin bir şekilde kullanabilecekleri seviyede mezun olurlar.


Günümüzde, yabancı dil eğitiminin önemi her geçen gün artmaktadır. Bir yabancı dil bilmek bir zamanlar fark yaratırken artık herkesten beklenen bir özellik haline gelmiştir. İkinci yabancı dil öğrenmek bir gencin geleceğinde çok kayda değer avantaj sağlayacaktır ve genç yaşta yapılan dil eğitimi her zaman daha etkilidir. Çekmeköy ortaokulları İngilizce dışında birçok dilde ikinci yabancı dil eğitimi sunmaktadır. Çeşitli Çekmeköy ortaokullarında İspanyolca, Fransızca, Almanca, Arapça, Çince ve daha birçok dilde ikinci yabancı dil dersleri işlenmektedir. İkinci yabancı dil bilen öğrenciler uluslararası platformlarda daha kuvvetli bir sese sahip olmakta, gelecekte fark yaratmaktadır. Listeleme sayfalarında sunulan dil eğitimine göre arama yaparak çocuğunuza istediğiniz dillerde yabancı dil eğitimi sağlayacak okulları belirleyebilirsiniz.


Çekmeköy ortaokul fiyatları okulun konumuna göre farklılık gösterirken bölgede sayıca fazla okul olduğu için her bütçeye uygun okul bulmak kolaydır. Verilen eğitimin niteliğine, sunulan fiziksel imkanlara ve yabancı dil derslerinin kalitesine göre değişen Çekmeköy ortaokul fiyatlarına en güncel şekilde okulların profilleri üzerinden ulaşabilirsiniz. Çekmeköy ortaokul avantajları yakalamak için listeleme sayfalarına ve okulların profillerine göz atabilirsiniz. Çekmeköy kolejleri ve özel ortaokulları erken kayıt dönemlerinde çeşitli fiyat avantajları sağlayarak öğrenci kabul etmektedir. Birçok özel okul bursluluk sınavları düzenlemekte, başarılı öğrencileri bünyesine katmaktadır. Başarılı öğrenciler indirimlerden ve burs fırsatlarından yararlanarak daha uygun fiyatlar ile kayıt olabilmektedir. Okul.com.tr üzerinden özel ortaokulların ve kolejlerin bursluluk sınavları hakkında detaylara erişip, bu fırsatları yakalama şansını elde edebilirsiniz. Bu sınavlara okul.com.tr üzerinden kolayca başvuru yapabilir, çocuğunuzun kaliteli bir eğitim almasını kolaylaştırabilirsiniz.


Çekmeköy ortaokulları listelerimizi detaylı bir şekilde incelemek için zamanınız yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından okul önerisinde bulunmalarını isteyebilirsiniz.

Çekmeköy Ortaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum